banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hm kao omladinac nisam se prashio po ulici i gostionama al' imam 50-tak kopchi na glavi jer sam bio dobar :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ovo je stvarno uzas...... Ono s curom i momkom shto je pobjegao u pekaru je stvarno ochaj....... :roll: :roll: :roll: Nikad nisam kontala te ljude shto se tuku, a pogotovo cure......
@ Josephine: Da si ti samo to vidjela..... To je bilo kad smo ispracali Belmu u Njemachku...... znachi, ona je istraumirana otishla odavde...... Kakve ulicharke, u zivotu nisam vidjela nekog jadnijeg od tih cura..... Prvo shto izgledaju odvratno, drugo shto su divlje, trece shto ne znaju nishta drugo sem tuche - ako ima neshto kazesh, one samo odgovaraju sa kuchko.... Et, shta je nechiji Lifestyle...... :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Helena je napisao:
pametan momak (mozda malo pretjerano al'..) Zbog budale da dobije batina??? Sta bi ti uradio?? Stao na stranu cure koja je tako "divna bila" i ospovala im mater!? Pametno od nje jako pametno....On je trebao ostati i izigravati heroja?! O Bozhe...ja da sam na mjestu momka ne bih bila sa njom. (ona je ovde glupacha). Druga stvar bi bila da je taj par prolazio, a tamo neki delikventi preprijecili put i "fizicki uzmeravali curu".
Samo sto vi muskarci to tako gledate "ma potucicu se sa 100 ljudi ako treba da neko ne kaze da sam kukavica". Najbolje da te ubiju samo da te neki ne zovu kukavicom. Sto ti je muski ego.
Bolje biti kukavica al' ziv, nego faca al' mrtav ili nepokretan.

Najpametnije je bilo kakva dobacivanja iscoolirati, ne obazirati se i samo proci.

Sta bi ja uradio ?Pa sigurno ne bi pobjegao u pekaru ,pokusao bi fino popricati sa njima da se oboje izvinu a kasnije sta bude -bude ...jebiga ipak tako pobjeci nemozes ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ima'l ko jachi??? :lol: :lol: :lol:
Jebem ga ja,kako ja nikad da se "pobijem" u tom gradu.Mora da sam neki mira tip.Boli me uvo.Vi se marishite a ja cu da pijem pivo. :D
Salu na stranu...bio sam u par situacija gdje je sijevalo.Ali na srecu,brzo se rjesavalo sve. :D Vise ne izlazim sa svojim dripcima koji kad popiju,prave sranje.Jednom je bilo zbog toga marisanje i rekao sam im idite u 3 P.M.Odsada pijem samo kafu s vama.
Malo mi seljacki te tuchnjave i sl. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...kako moj komso Drauf kaze:
"Nemoj da ja draufam!...OVO JE MOJ GRAD!"
...a i cini mi se da je ´92. opet u modi!
Sta da kazem nego:Elektro i Kul!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 03:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
* Squall * je napisao:
cuo sam od druga pricu koja se odigrala isto na gradskom mostu .

Lik se kasno vracao kuci ,mislim da je bila subota ,i kada je prelazio preko mosta samo je cuo bacaj ,u sledecem trenutku lik se nasao u vrbasu ...Mislim da je ovo bilo i u novinama pre nekih 3-4 mjeseca ...

svasta :roll: :roll:

a sta je bilo sa onom tucom u taviti , prije par mjeseci cini mi se :-)
cula sam da se cijela tavita tukla, sem konobara i par cura koje su se zakljucale u wc :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
I_am je napisao:
* Squall * je napisao:
cuo sam od druga pricu koja se odigrala isto na gradskom mostu .

Lik se kasno vracao kuci ,mislim da je bila subota ,i kada je prelazio preko mosta samo je cuo bacaj ,u sledecem trenutku lik se nasao u vrbasu ...Mislim da je ovo bilo i u novinama pre nekih 3-4 mjeseca ...

svasta :roll: :roll:

a sta je bilo sa onom tucom u taviti , prije par mjeseci cini mi se :-)
cula sam da se cijela tavita tukla, sem konobara i par cura koje su se zakljucale u wc :)

No-no! Ne valja im to! Kud svi Turci, tud i mali Mujica :D :D

A cuo sam da je zdravo povremeno se poudarati s nekim, smanjuje napetost i nagomilani bjes... Hoce li neko? :D

Ma stvarno treba osnovati FIGHT CLUB! Dodjete i mlavite se na dobrovoljnoj osnovi, samo razvrstati po tezinskim kategorijama, i udri! Onda bi bilo manje tucha, mada, znajuci nas mentalitet, broj se ne bi drasticno smanjio...

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 14 Dec 2005, 09:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
monstrum je napisao:
A cuo sam da je zdravo povremeno se poudarati s nekim, smanjuje napetost i nagomilani bjes... Hocel ko? :D

Ima i ljepsih metoda za smanjivanje napetosti :lol: A naucnici i doktori tvrde da je zdravo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Istina....buraz od mog kolege sa faksa.
I ja sam cuo istu. Inace, momak je imao
nevidjene srece(jer su ga bacili na stranu
prema Hisetama,u plicak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u plicak :oops: sreca... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
hazoous je napisao:
Istina....buraz od mog kolege sa faksa.
I ja sam cuo istu. Inace, momak je imao
nevidjene srece(jer su ga bacili na stranu
prema Hisetama,u plicak...

plicak??? sreca??? :)

ne znam za tebe, ali ja bih voljela, kad bi me vec bacali s mosta, da me bace gdje je duboko :lol: 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

....ne kontam sta si htjela reci,ali nema veze...
Apsolutno nije ni bitno gdje je momak bacen...Bitno je
da je bacen. U vodu kad pljoske upadnes sa dva metra
dva dana si invalid na dijelovima sto su prvi dosli u
kontakt sa istom:D
Ali...eto, momak je bio pijan....opusteno tijelo i slicno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
nije problem u tuči. dešavalao se i uvijek će se dešavati. jedan na jedan, pa šta bude.

problem je, kao što neko reče, što danas obično trojica idu na jednog. ili svaki majmun nosi pištolj i dva noza. i ne preza od toga da ga upotrijebi. i to onako sa ledja u mraku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 19:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
dje su te cure da ih porazbijam!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2006, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
tuca je uvjek bilo u banjaluci. vjerovatno se sjecate spomenika kod elektro skole, kad je grupa momaka (napaljenih nakon filma ratnici podzemlja), ugovorila fight s drugom grupom. ovi se nisu pojavili, pa su odlucili da nalupaju bilo koga. naisli su na momka koji je upravo zavrsio skolu i krenuo kuci (inace veoma fin i miran moak) i rjesili da se na njemu istresu. momak je podlegao povredama. to je bilo pocetkom 80ih. 84 il 85 dobro se sjecam "rata" izmedju borika i nove varosi. povod je bio to sto su nekome iz nove varosi su na motoru ispred kafica venecija napisali pozdrav iz borika. naredne veceri fajt se desio u dvoristu skole mirko visnjic (vuk karadjic) s one strane gdje je teren za fudbal. koristeni su lanci, palije u tuci je najmanje 50 ljudi ucestvovalo.
poslije, pocetkom rata, pojavom turbofolka i vatrenog oruzja, tuce su postale mnogo opasnije i krvavije. *ebiga kad zivis u getu onda je to normalna pojava, kako je bilo u beogradu 90ih tako je danas u sarajevu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2006, 09:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
joj za ovo kod elektro skole stvarno mi je bilo zao onog momka kada sam cuo pricu...momak je bio genije, najbolji ucenik et$ svih vremena...*nije bio bubator*...ne znam za vas ali meni se chini da je sve teze izbjeci tuce u ovom gradu...prije par godina je u boriku bilo najkriticnije...sada je centar...ono oko pozorista, oko LAVa,...

ma sve sami SHABANLUK!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2006, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

40+ tuca prijavljeno ispred crkve juce ujutru na uranku ....i oni se nazivaju Srbima i postju obicaje ,koji smo mi seljaci ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2006, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
* Squall * je napisao:
40+ tuca prijavljeno ispred crkve juce ujutru na uranku ....i oni se nazivaju Srbima i postju obicaje ,koji smo mi seljaci ..

Oblicje poboznosti :-? Ide se da bi bio vidjen a Bog je na zadnjem mjestu :-? Sodoma i Gomora :-?

A oduvijek je bilo da kavgu i tucu zapocinju iskompleksirani neandertalci koji sakama "dokazuju" svoju vrijednost :wink: Sto manje sive mase u glavi to vise misicne mase u extremitetima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2006, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma daj taj uranak je posato obicno p'jansko pomodarstvo....i onda onaj ko bi i htio u crkvu uci liturgiju slusati ne moze od p'janaca....dodju i bacaju petarde i marisu se ...jooooj sto bi ja to der'o.... :x

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
The Godfather je napisao:
hm kao omladinac nisam se prashio po ulici i gostionama al' imam 50-tak kopchi na glavi jer sam bio dobar :lol: :lol:
mogu misliti kakav si ruzan sad

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]