banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 16 Jun 2026, 10:03 Danas je 16 Jun 2026, 10:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 568 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2013, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Nisam pametna baš. :( špagerice ove godine nisam ni nosila, nekako nemam volje ni da pokušam, kad su me ljetos namučile. ove nove sandale sam obula jednom, ali stare su tek 7 dana, još se nadam da će se možda možda možda noga navići (optimista). :D moraću probati i taj sprej, pa da špricnem samo na kritične dijelove... ukratko, sve što imam je za od auta do kafane i da sjedim u njima cijelo veče...
(btw.većina japanki me žulja izmedju prstiju, čak i kad nisu široke).
dodjavola sve, odoh u ponedjeljak odmah u retro, kupiću te ravne, ako budu udobne, nosiću ih cijelo ljeto, baš me briga kako će mi stajati. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mislim da je do proizvođača, nije mi se pokvarila noga nego majstori.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Kod mene oboje, izgleda. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako mi patike ne smetaju?? :D Jednom sam dobila Adidas na poklon i smorile me, neudobne pa to ti je, ali zato svake Nike su mi potaman. Zaboravim da imam stopala. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
I meni su Nike patike najbolje.
Al' ja nešto ne volim patike, osim Starke, kupila sam nekad u septembru neke Adidas, ma čisto da se kaže da imam pravu patiku, ali ne volim ih naročito.
Nosim dosta starke, mada me kad puno hodam od njih pete znaju ubijati, ali šta ću kad ih volim :love4:

( sad će te misliti da nisam normalna, meni ništa ne valja od obuće, ali u svoju odbranu moram reći da baš puno hodam :fadein: )

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Little angel je napisao:
E mesečeva ja kad vidim ta mala stopala ( moja seka ko Pepeljuga) ja bi ih pojela kako su mi slatka :oops:

:oops: :lol: :lol: :lol:
seven je napisao:
dodjavola sve, odoh u ponedjeljak odmah u retro, kupiću te ravne, ako budu udobne, nosiću ih cijelo ljeto, baš me briga kako će mi stajati. :D

That's the spirit! :D :wink:

Ja patike uopšte ne nosim. Do prije koju godinu nisam imala nikakve sem starki. Jednom krenem odlučna u kupovinu normalnih patika. Sve sam obišla i na kraju kupim neke gumene "starke" sa šarenim pertlama. :lol:

Na kraju sam se ipak sabrala i kupila crne duboke Nike jer su mi trebale za teretanu. Mama kad je vidjela rekla mi je da nisam normalna i ode i kupi mi "normalne" Adidas patike sa mekanim đonom i onim mrežastim djelovima za provjetravanje il' čemu već služe. Obula sam ih jednom u teretanu i odustala, kao da mi je noga u konzervi.:-?
Sad ih nosim samo kad ona dođe u posjetu i to do prodavnice najdalje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Starke su ubitačne za hodanje, airmax je zakon, pogotovo za one koji prevaljuju desetke kilometara kao ja. Na poslu ih rado nosim jer i na poslu nekad napravim kilometražu tako da mi ne pada na pamet da nosim štiklu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Talija je napisao:
Jedino da stavim u sandalu onaj silikon ispod korijena palca pa da on "koči" prolijetanje.

Meni se taj silikon odljepljivao i pomjerao. Stavila sam ga jednom da mi bude udobnije u nekim sandalama sa dosta visokom štiklom, ali nije puno pomoglo.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2013, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je ono ok, pokušaš da namjestiš da ti ne smeta i da legne na udubljenje između početka tabana i prstiju.
Ili je bilo do sandala, pošto je bio gladak đon lako se nekako zalijepilo i nije se pomjeralo.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam prosle god dobila lacoste cipelice kao te sarene samo zute boje i jezivo zuljaju,pokusala i u zamrzivac i cekic,ocigledno je neki ostar konac ili su ruzno uradjene pa grozno zuljaju,eno stoje samo :)
ja tako kupim svasta nesto pa onda stoji,ugl nosim neke poluraspadnute bijele geox,ortopedski ulozak,gumeni djon i neki kaisici,vidjeh nesto slicno u astri pa cu morati kupiti,jer sam ljeti ko buhtla i sve mi smeta,stiklu bas u rijetkim momentima nosim,slatke su mi te sve ravne sandalice,i imam ih nekoliko ali meni je to pretanko pa me bole i stopala i kicma ,baba sam prava :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2013, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ja obozavam ove ravne
al se svaki put zgrozim kad se vidim u nekom izlogu..ko patkica prava..samo vidiš kako se nešto zdepasto gega.
ja baš kontala kupiti ove gore teget sa punom petom jer su mi se činile udobnim..iako mrzim punu petu.
jbga, štikle su mi sudjene..samo u njima ličim na žensko

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve super,naravno da izgledaju najelegantnije,ali mogu kratko na njima:( vidjeh neke braon s punom petom u office shoes preslatke su,ali kao da gledam da ce vise biti u ormaru nego na nogama

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ne tražim onu temu sa ludom obućom, je li ovo zaista nosi neko? :?
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 14:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
azdajica-ny je napisao:
ja sam prosle god dobila lacoste cipelice kao te sarene samo zute boje i jezivo zuljaju,pokusala i u zamrzivac i cekic,ocigledno je neki ostar konac ili su ruzno uradjene pa grozno zuljaju,eno stoje samo :)
ja tako kupim svasta nesto pa onda stoji,ugl nosim neke poluraspadnute bijele geox,ortopedski ulozak,gumeni djon i neki kaisici,vidjeh nesto slicno u astri pa cu morati kupiti,jer sam ljeti ko buhtla i sve mi smeta,stiklu bas u rijetkim momentima nosim,slatke su mi te sve ravne sandalice,i imam ih nekoliko ali meni je to pretanko pa me bole i stopala i kicma ,baba sam prava :lol:

Ja sam imala namjeru da kupim bar još jedne, ali jednobojne. Izgledale su toliko udobne i bile su, ali u prodavnici. Srećom sam odlučila da sačekam kraj ljeta i sniženje, nisam se zaletjela. Ove godine opet imaju preslatke modele, ali se tačno ne usuđujem da ih kupim da ne bih opet bacila novac. :( :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@talija: bljak bljak

ponovih se danas.
odem u office shoes, mjerklala teget plave spagerice. puna peta. imaju sa nizom i visom petom. meni se naravno, svidjele sa visom. preslatke..al im cijena nije ni malo slatka. 179KM tommy hilfiger
prosetam do gracije. skoro identicne, 35 KM i kupim :D
udobne, nigdje ne zuljaju :D
ne mogu sad postaviti slike, sutra cu i jednih i drugih.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 14:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Black, baš sam htjela reći da ne mora značiti da će tebe žuljati ako ti fino noga sjedne u njih, jer meni na svim sandalicama naprijed lete prsti, pa mi je zato teško naći i u suštini me ove zbog toga i žuljaju jer mi klizi stalno noga naprijed. :S

Ove moje teget su Tom Tailor, prije sam i ja gledala te Hilfiger u Office mislim srećom što nisam imala pare za njih, da još više
para bacim uzalud :D

Ove su bile malo preko 80,nije mi bilo žao, jer sam mislila da će mi biti dobre šmrc :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma znas kako...ove sarene sto ih je azdaja komentarisala, vidim da su prosivene koncem po rubovima i kontam da bi i mene zuljale..jbga, nemam stopalo ko teniski reket pa da mi se ne vide prsti. imam ja ravne baletanke sa tako prosivenim rubovima..krvarila sam od njih.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2013, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja znam da nikad više neću uzeti takve, sa tim otvorom na prstima sve da su opšivene čistim pamukom. :?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste gadan konac ko uzad za brodove:) ja ionako imam gadnu dugu usku nogu pa ni ne kupujem takve sandale jer mi ruzno izgleda kad izvire prsti,ovo je bio poklon,preslatko izgledaju,ali samo za po sata kafe:)ne znam jesam li vec pisala imam nekoliko modela sandalica iz stradivariusa,sve su bas udobne,ugl s nekom manjom stiklom

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2013, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e ove sam mjerkala

Slika

moje su naprijed posve plave, znaci na masni nema ovog braon dijela u sredini, nema znaka TH :lol: i unutra je ulozak cvjetnog dezena :D
za ljetnu obucu ne volim davati puno para jer ju vecinom nosim sezonu, dvije maxialno

Vrh

[ 568 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]