acrobatico je napisao:
sta nedostaje banjaluckim curama? lijepe su, pametne, dobre, atraktivne.
dakle, ne fali im mnogo.
iz licnog iskustva mislim da bi mogle biti malo opustenije. kako vrijeme prolazi, cini mi se ( a, mozda i grijesim ), kako su postale previse hladne i ukocene. svaka druga koju poznajem se zali kako ne moze naci normalnog decka, a sa druge strane kada ih pozoves na kafu ili u bioskop, onda glume primadone, izbjegavaju te, prave se jako vazne. odmah misle kako si kreten koji ih prvom prilikom zeli odvuci u krevet. mnoge ti prvo zavire u dzep pa tek onda u glavu.
naravno, ne bih da generalizujem. ima izuzetaka.
mislim da u musko - zenskim odnosima ima dosta neiskrenosti i glume. i onda su svi na steti.
Evo bas moj kolega tj. sin mog sefa znaci momak koji ima lovu i vozi auta tj stalno nesto mjenja i sl, neke curice skacu oko njega itd.
Kaze meni on danas "joj znas sta pun mi je k*** ovih sponzorusica i svega ne mogu vise , hocu da nadjem curu koju cu da volim, da zagrlim i da se smirim, da imam pravu vezu, da otjeram ove sto su tu zbog para jer mi je preko glave njihove prazne price, kad mozes odvesti koju u krevet OK je ali mi je to vise nije cilj"
Hocu reci da i takve cure nekome dosade, ali eto momak trazi nesto za stalno a ne sa dan dva.
takodje sam na drugoj temi psotavio da se moja izuzetno zgodna prijateljica zali da je momci gledaju samo kao predmet tj kako izlgeda a niko ne gleda njene osjecaje i da zaista zeli da ima nekoga za normalnu i pravu vezu...
OVO SVE JE ISTINA, A U CEMU JE ONDA PROBLEM KOD TIH SVIH LJUDI KAO DA SE MIMOILAZE...