Mislim da omekšivač samo pali na kožnim cipelama.
A te ultra otvorene sandalice razne modele probaj i vidjećeš da moraš naći neke da ti se sviđaju, ali kažem moraš se i naviknuti kako ti noga izgleda u tome.

E mesečeva ja kad vidim ta mala stopala ( moja seka ko Pepeljuga) ja bi ih pojela kako su mi slatka
Nekako joj sve ljepše stoji nego meni, još što Talija kaže na svim i malo povišenim mi prsti lete van preko sandale, pa to je Bože sačuvaj nakaradno!
Jedino u ovim rozim platformama što sam stavila izgledaju pristojno ( ali samo toliko), ali naravno knap su mi, da mi ne bi letjela noga naprijed.
Probaću ja staviti u ove plave one jastučiće da mi manje leti noga van, možda me manje bude i rezalo, ali onda će mi biti bojim se suviše uske

seven je napisao:
ja stvarno muku mučim sa obućom, čizme nekako najbolje uspijem naći, sve ostalo udara, smeta, žulja, ubi...dodjavola.
imam špagerice poput ovih gore plavih na slici, sa debelim "đonom"..kad sam ih probala, bile su savršeno udobne, onda sam pokušala hodati- em su teške, a iako je gornji materijal obično platno, sijeku me gdje god dodirnu kožu..jbt... svako ko ih pipne ne može vjerovati da tu ima nešto što uopšte može žuljati, ali eto..
Sve isto!

EDIT: Da dodam kako ja mislim da samo ja imam neka lijeva stopala i da su baš gadna i da samo ja ne mogu naći sebi sandalu/ cipelu - sve! I patika me zna žuljati!