ej drugari, pozdrav veliki iz madjarske ...ili smo vec usli u slovacku! zadnje krstarenje ove sezone, jos 7 dana pa letim za BGD! oko 2.-3. sam kuci i zustro startam sa maketarenjem! konacno sam uzeo i sicuriju, od eduarda i airesa tako da se imam igrati do mile volje!
sto se tice izlozbe, ja sam jaaaako ZA da se to opet organizuje! moju pomoc mozete ocekivati cim stignem! na skijanju sam od 6-13 februara! ako se vec nalazite, smislite neku lokaciju gdje bi mogli
(ne znam kakvo je stanje opet sa domom omladine)! sto se tice gostiju, bio bi rad pozvati opet Nikolu iz Panceva, ovog gospodina iz Tuzle (okoline tuzle) ako je voljan doci i kolegu iz Beca koji prosli put nije uspio da se izlozi! i naravno, ako imate jos koju ideju! drzao bi se proslogodisnjeg kalupa! samo izlozba, petak-subota-nedelja! ako dogovorite okviran termin, vlja se vec baciti na trazenje lokacije i dogovaranje termina za njima (ako je u pitanju dom omladine) da nas imaju u planu! ako bude jedna od opcija Muzej (kako su nam obecali) morali bi vidjeti sa njima oko naplate ulaza! jer, ja bi isao iskljucivo na besplatan ulaz!!! oke.. u svakom slucaju, nadam se da se vidimo pocetkom januara cim pristignem u BL!
Dragoslave, ja se najiskrenije nadam da ti maketaris ponekad i da ce biti neki novi model s iz tvoje radionice!

veliki pozdrav!
drugari veliki pozdrav svima vama i drago mi je da ste aktivni!!! vidimo se uskoro!!!