orbit je napisao:
pamella_morrison je napisao:
procitaj pa komentarisi! nisam pisala o SEBI vec o ZENAMA UOPSTE! to sto mislim, ne mislim (samo) na osnovu svog iskustva, znas imam puno drugarica koje MISLE ISTO! ne poznajes me pa nemas pravo da mislis bilo sta o meni

("moj tip"

omg) ali slobodno ti lupaj....
p.s. nisam ni RIBA ni MACKA, to su zivotinje...
i REALNOST je da u svakom slucaju postoji ako nista SKRIVENA NAMJERA, ali ti to naravno ne moras priznati (ni ne ocekuje se ....

)
Dobro,posto si ti predstavnik zena prihvata se tvoje misljenje kao zakon.
Imas pravo,ne poznajem te ali
tvoj tip nije tesko provalit citajuci postove,naravno ako ne lazes.
"Skrivena namjera" buhahahaha.Uzecu svoj primjer i objasnicu ti polako da shvatis.
Kada dajem kompliment curi koja mi se svidja onda joj to dajem do znanja na nacin da bude svjesna.
Kada dajem kompliment prijateljici ILI curi koja me ne privlaci onda joj dam do znanja da me ne privlaci tako sto mi npr.ne gore oci dok joj to govorim.
Imam prijateljica kojima dajem komplimente ponekad i one shvataju da je to zato sto ih cijenim kao ljudska bica,atto sto ti jos nisi dosla do tog stadijuma zrelosti da mozes to razlikovati je tvoj problem.
hahahahahahah
polako si objasnio ali rupa je na sve strane
1. slucaj - KAKO joj to das do znanja?
2. ako je kao u ovom slucaju to je presmijesno - ti MOZES VOLJNO da montiras "gorenje" u oci????
(moj sud ovdje je da ce djevojka sama vidjeti zar u ocima, ako on postoji u svakom smislu.... cak i onaj koji bi zelio da sakrijes sam od sebe npr...)
3.ova treca situacija je sasvim regularna, prijatelji u svakom slucaju daju komplimente jedni drugima bez obzira ko je kojeg pola, ako ni zbog cega valjda da bi i sebi ponovo objasnili zasto se druze sa tom osobom.... dont vori za mene
zakljucak - nemas pojma o meni, a posto nemas pojma o meni, apsolutno nista NE MOZES znati o -mom tipu-, znas to je
logican zakljucak - jedno logicno slijedi iz drugoga tako da.....
@apocalypto - kome i za sta ti "pljesces" ?