Džontra je napisao:
Ako treba da ja dam onih svojih pet konjanika warriore, tvoji su za ta tri dana
Hehe pa na tebe se čeka, naravno da može

samo će se zbog tebe morati uvesti dodatno osiguranje, jer mnogo su to sitne stvarčice
Nenobl je napisao:
promijenio bih font slova samog naslova! mozda nesto military ili malo da se razlikuje od ostatka! podloga je odlicna, slike maketa... super su, ali mi djeluje nekako nabacano... em sto su u istu stranu (ali ako tako treba, ok) jedino ako bi uspjeli naci 4-5 razlicitih maketa! jedan propelerac, jedan mlaznjak, jedan dzip/dioramu
Prijedlog za military font usvojen!
Što se tiče slika maketa, baš sam namjerno tražio makete koje su prikazane u sličnoj perspektivi, baš kako ne bi izgledale nabacano

Bojim se da će biti teško uglaviti dioramu na ovakav plakat, ali definitivno bih ubacio džip ili neko vozilo točkaš, i eventualno helikopter... samo treba naći takve slike: da su slične perspektive i da imaju svijetlu pozadinu.
Citiraj:
a mozda je i ok "izlozba maketa", a na slikama se vidi sta je!!!
Upravo tako, na slikama se vidi da nisu u pitanju makete od šibica ili arhitektonske makete ili šta ja znam kakve.
Darjan je napisao:
Sto se tice samoga plakata ja bih jedino jos mozda ubacio neki maskirni oblik tipa woodland ili digitalnu saru sta znam da to bude upecatljivije.
Prijedlog mi je zanimljiv, razmišljam gdje bi se to moglo ubaciti na plakat?