Stvarno cudni ti izbacivaci u Bum-u,mislim da nisu losi ljudi ni Arsena ni onaj jos stariji jel Giga bi nadimak
,gnjave bespotrebno musterije,to nigdje nema,sto ce im te starkelje svagdje rade mladi ljudi dobro rece jednom neko:"Kakvi su mi to izbacivaci jednom ce ih neko stvarno nalupat" i naviknes se da te gnjavi svaki hoce pustit-nece da te navuce pa da postanes stalna musterija pa te sam poslje zove da udjes
i zabavi te pricom nije lose ali je klub katastrofa skoro tri godine nisu radili zbog nerijesenih imovinskih odnosa sa vlasnikom lokala rukometnim klubom Borac i odviknes se krenes izlazit na druga mjesta,poslje te nece pustiti zato sto vise nisi redovna musterija al nema veze njihovo pravo al su nakaradno obuceni uopste ne pristaju takvom klubu i toj omladini da se oni upustaju u razgovore sa tom omladinom od 20 ili nesto vise godina,ima nesto i starijih,skoro opet nisu radili zato sto nisu izdavali fiskalne racune,inace je bas rupa taj klub da ga nema veceg u gradu,nedavno su se sjetili da nesto renoviraju da ga okrece i stali vec,jos i onaj uski hauster pokraj.Ljudi njihovih godina izbacivaci stice se dojam da su mozda i suvlasnici kluba inace zar bi im bilo potrebno da bas to rade po cijelu noc,davno mi neko pricao da su davno drzali njih bas dvojica Studenac ako ih nisam pobrkao ??!Pozzz