banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 07:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2011, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jedne prilike sam spavao u turskom koledzu, u Rajvosa, koji se nalazi u Srpskoj ulici.
Ja ironije.
To je bilo one godine kad je Lejla bila na Eurosongu. Sjecam se da su oni mali Turci i ovi domaci trkali po hodniku i arlaukali "Go(h)luuuube....". Ja se nakrkao cevapa na vrelu Bosne, vratimo se na koledz, taman u wc, a tamo slauf i pipa, na 20cm od poda. Izadjem lagano, patike na noge i u prvi kafic, narucim kafu i priupitam za wc.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 02:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
U kafeu Alo, alo na vratima wc-a piše molimo vas koristite wc šolju. Sve je jako čisto i uredno sa papirom, toplom vodom i sapunom, ali nekoj je dami očigledno bilo ugodnije da se olakša negdje pored :D
Ubacite malo statistike da oživite temu, šta mislite da li su čistiji muški ili ženski wc-i?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 07:38 
e stvarno, e ovaj forum me fasciniri, mi napravimo citav doktorat na temu kenjanja... uzas..

ono sto je mene fasciniralo kod zena je pojava penjanja na solju ... nikako mi nije jasno da ful sa stiklama uzmes i veres se po dasci, da bi obavila nuzdu... stvarno nemam rijeci.. kod mene na poslu sam primijetila ovu pojavu, kad ostanu otisci na dasci... ono sto je meni prvo palo na pamet, majku mu, kako ne pomisli da ce joj noga na onoj stikli skliznuti i upasti u solju... :lol: :lol:
od tada strpljivo cekam dan, da se neka od radnih kolegica pojavi mokre noge, da saznam ko je taj umjetnik.. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 07:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mi smo generalno prljav i neuredan narod. Muskima je ispod casti da sjednu na wc solju a ne da istu zapisavaju a kamo li da pobrisu iza sebe ( cast izuzecima) a o zenama necu ni da pricam. Svaki put kada odem u grad i udjem iza nekoga a vidim da nije pustio vodu iza sebe ili pobrisao, nije mi mrsko da ju uhvatim za rukav i ne pustam dok ne sredi iza sebe. A to su sve full napucane mace, sa punom ratnom opremom parfema i sminke. Rekao bi covjek, dame :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 07:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
jellyfish je napisao:

Opet bunis moje licno misljenje sa tolerancijom. Ako je moje licno misljenje da su solje bolje od Turskih i Arapskih klonjara, sad sam ja rasista.

Nije u pitanju tvoje mišljenje nego način na koji ga izražavaš.Sve arapsko i tursko je zaostalo,sve zapadno je super....Pa tako i klonja...a vidi se iz rasprave o istoj da je čučavac bolja opcija.I da,smatram da si rasista...Samo od svoje ubjeđenosti da si tolerantan to ne vidiš.Sve sam tolerantan ali samo ako ćeš prihvatiti moje običaje i ako ćeš igrati kako ja sviram.Ako nećeš,e onda si divljak,gamad,zaostao i sl....

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
A teme, bas za jutarnju kafu.
Ne volim javne toalete i ne znam sta mi je mrze kada vidim zapisanu solju sa otiscima stopala, punu ulozaka (to mi nikada nece biti jasno, da li te zene i kod kuce bacaju uloske u solju) ili cucavac. Moja cerkica takodje, uvijek trpi dok ne dodje kuci, a ako je bas bas hitno onda.Skoro mi na A stanici i ona mora hitno, meni se zeludac okrenuo jer sam mogla da pretpostavim kakav je toalet a znam svoje dijete. Pitam je, cerko jel bas bas moras, ne mozes trpiti? Kaze ne moze...ulazimo mi u toalet ono boze sacuvaj, cucavac, smrdi, prljavo...Klinka se okrenu, pogleda me i rece: Mama, nije mi TOLIKO hitno!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
lollipop je napisao:
ono sto je mene fasciniralo kod zena je pojava penjanja na solju ...

Ta kenjajuca poza se zove "Lords of the boards".

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
:lol: Teme...
Ja kad sam bio srednjoškolac zatekoh frajera u Yellow Cabu u navedenoj pozi... (što je najgore niko mi ne vjeruje rekao bi svjedok samoubistva)
Ništa ja upadoh vidim frajer stoji na šolji.
Ohoho, uzviknu on...
Ohoho odvratih ja... I zatvorih vrata, u nevjerici.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Nesto razmisljam... I ovaj Jelly je neki sektas.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jednom, jedini put :) , kada sam bio u Renome-u ili kako se već zove taj kafić. Otišao u muški WC, a tamo pisar i lavabo su udaljeni manje od pola metra. Zanimljiva situacija.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ko nije bio u javnom WC-u u Egiptu (autoput, beduinsko selo pogotovo) taj ne zna sta je patnja...
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_zoka je napisao:
Sve sam tolerantan ali samo ako ćeš prihvatiti moje običaje i ako ćeš igrati kako ja sviram.

Naravno da treba prihvatiti obicaje u skladu sa sredinom u kojoj se zivi. Ne ocekujes valjda da u BL budu cesme na wc-u. Istom logikom ne trebaju biti ni cucavci.
Ovaj si zakljucak izvukao mozda zbog toga sto sam pisao da se slazem da u Evropi treba zabraniti nosenje pokrivala preko glave.
Pa normalno da treba. Manjina neka se prilagodjava vecini, a ne obrnuto. U Arapa zapadna zena ne smije bez marame izaci na ulicu, a oni ocekuju da zapad tolerise njihove burke. Ako trazis od nekog neka prava onda trebas prvo njemu dati u svojoj zemlji pa onda traziti u njegovoj. Arapi ne daju Evropljanima prava u svojim zemljama a ocekuju da imaju prava u njihovim zemljama. Stavise, Arapi ne daju prava ni svojim ljudima muslimanima, a sta onda ocekivati za druge. A od Evropljana traze da im se popnu i seru na glavu i da ovi sute.
Dakle, moje misljenje nije pristrasno. Ja bih isto rekao i za ove da rade te stvari sto se rade u muslimanskim zemljama. Znaci bitno je ko sta radi, a ne porijeklo. A ne mozemo bjezati od cinjenica da se Arapii, Indijci itd mnoze geometrijskom progresijom.
Evo sta su uradili Albanci na Kosovu, uzeli Kosovo razmnozavanjem. Isto ce se desiti i sa Evropom ako se tome ne stane na put. Dakle, nije u pitanju nacionalizam ni rasizam vec odbrana opstanka od najezde islamske kulture. Niko njima ne brani da se mnoze i nose burke u svojim zemljama, a kad neko kaze da se to ne smije u hriscanskoj zemlji onda je on rasista. A kad oni uhapse zapadnu zenu u Iranu na ulici sto ne nosi maramu onda to kao nije rasizam. Isto tako i sa wc-ima. Logicno je ocekivati da u Federaciji budu cesme i cucavci, a u RS solje i toaletni papir. Sad ako je ova rasprava rasizam i nacionalizam onda neka je.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu je jelly ako ne izguramo ovo sa čučavcima eto nama kamenovanja i ostalog bliskoistočnog sranja dok si rekao keks.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:57 
Administrator
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Istom logikom ne trebaju biti ni cucavci.

Hajde sada ti meni objasni zašto je šolja bolja od čučavca?Naravno mislim na javni wc?I zašto ne i česma?Jbt,pa cijeli svijet koristi bide-e,mi kao nerazvijana sirotinjska česma imamo jeftiniju varijantu...Česmu :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ташко je napisao:
Jedne prilike sam spavao u turskom koledzu, u Rajvosa, koji se nalazi u Srpskoj ulici.
Ja ironije.
To je bilo one godine kad je Lejla bila na Eurosongu. Sjecam se da su oni mali Turci i ovi domaci trkali po hodniku i arlaukali "Go(h)luuuube....". Ja se nakrkao cevapa na vrelu Bosne, vratimo se na koledz, taman u wc, a tamo slauf i pipa, na 20cm od poda. Izadjem lagano, patike na noge i u prvi kafic, narucim kafu i priupitam za wc.

Ja sam na Tajlandu bio primoran da koristim pipu i skontao sam da je zgodnije i čistije nego brisati se papirom.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dobro zoka skontali smo čučavac je komforniji zbog orgijanja...
Biće čučavci i eto...
Odavno nije bilo besmislenije diskusije... Ja sam zato da se uvede i glasanje. Čučavac, šolja, livada... Ostalo.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Izzard je napisao:
U pravu je jelly ako ne izguramo ovo sa čučavcima eto nama kamenovanja i ostalog bliskoistočnog sranja dok si rekao keks.

u pravu je izzard i ne samo cucavce vec i sve dzeve za kafu pretopiti u velike pluseve i uglaviti na brda okolo dda se vidi da smo mi za pluseve a ne za satelite i cevabdzinice i buregdzinice pozatvarati ODMAH da se ne truju fizicki ni dusevno bijeli cuvari pluseva u predgradju europe

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:01 
Administrator
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
Ja sam na Tajlandu bio primoran da koristim pipu i skontao sam da je zgodnije i čistije nego brisati se papirom.

Naravno da je čistija...tj,ako opereš ruke nakon nužde :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jellyfish čučati neće!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Правда за Џелија! Чучавце напоље!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]