Јооој комшије

имам доста искустава са њима, али нажалост најчешће лоша искуства
у стану гдје сам прије живио комшија је за вријеме рата цијепао дрва у стану изнад мене

а дјецу су му сваки дан узимала некакве металне предмете и лупала по радијатору, то је читава зграда одјекивала. лежим на кревету гледам ТВ, а поред мене цијев од радијатора и кад ти клинци крену ударати нема шансе да се не трзнеш

и још су нам направили поплаву 2 или 3 пута. забораве заврнути воду кад је нестане и онда кад дође они не буду ту и нама нормално читав плафон мокар и опада, али без обзира на све са њима смо били у солидним односима
али зато овај стан у којем сада живим, јаооо са којим сељачинама живим то је за невјеровати

мој отац је из свог џепа 2 пута плаћао кречење улаза и чим се лијепо окречи стока намјерно узме и прља и струже по зиду. направимо врата са закључавањем у улазу у зграду а неко намјерно поквари и аутомат и врата
комшије изнад у купатилу им нека цијев пукла у поду и нама буквално читав плафон био мокар, и почели да отпадају комади малтера, сваки дан усисавали купатило, стари се нудио да им он плати реконструкцију купатила ако немају пара, али они нису хтјели да поправљају и на крају смо морали звати комуналну. и сад те комшије причају како смо никакви људи и да нисмо требали звати комуналце