Talija je napisao:
Fifi je napisao:
...on zove na službeni broj i to što je zlo veće na besplatni info telefon, na neki način zna da sam se ja javila, kada nisam u kancelariji ne zove.
Jesi sigurna da to nije neko baš iz tvoje firme? Neki kolega na koga ne sumnjaš?
U to nema sumnje, nakon sto sam procitao sve ukazuje na to da se radi o osobi koja moze lako da prati tvoje kretanje i nalazi se u tvojoj blizini.Ko zna mozda je neki od kolega za kojega nikad ne bi rekla.Pokusaj malo da pratis ponasanja ljudi s kojima radis da li nesto primecujes neobicno,spomeni tu temu,prati reakcije,obrati paznju ko je odsutan kad te taj nazove,mozda ima i dousnika,kada ides na posao i vracas se prati malo oko sebe mozda te i prati, jednom recuju ukljuci sve senzore i obradjuj podatke,analiziraj i onda donesi neko resenje
Ocigledano se radi o osobi dovoljno poremecenoj da uziva u tome posto izgleda nema hrabrasti da to izveden na neki suptilniji nacin ako si mu vec toliko privlacna,ili se mozda radi da si nekome stala na zulj pa ti pokusava na ovaj nacin skrenuti paznju.
Da li je to pozivanja pocelo nakon nekog dogadjaja mozda je vezano za nesto sto ti mozda nisi ni svesna,pokusaj se setiti.
Ako on zna kada se bas ti javljas na telefon onda te sigurno posmatra odnekud,pogledaj brzo kroz prozor ili gde vec, mozda ga uocis iako se on najverovatnije kukvica negde sakrio.Ako vidis da neko gleda prema tebi eto ti kandidata.
Kada bi uhvatio tog jadnika da se meni to desava,polomio bi mu sve prste tako da nikad vise ne bi mogao uzeti telefon u ruke
Nadam se da ces se brzo resiti tih muka,Sretno!