Dakle, koja su vaša zapažanja u vezi ovog odjevnog predmeta, koje marke košulja bi svakako preporučili, na koje imate primjedbe, gdje u gradu pronaći koji dobar primjerak...
Kupio sam nedavno dvije košulje Leonardo DKN Aranđelovac, i bez obzira što je na obe na deklaraciji pisalo 80% pamuk, jedna je vidno drugačija po kvaliteti materijala od druge, (i na dodir i prilikom nošenja) i to u smislu manjka pamuka u korist poliestera

što prilikom vrućina ima uticaj na pojačano znojenje

Inače cijena im je 45 K.M.
Takođe imam i košulju Kamensko Zagreb od 100% pamuka koja je i više nego ugodna za nošenje i nemam nikakvih primjedbi na nju, ali nju sam dobio od nekog na poklon (ne znam od koga

) pa ne znam gdje tražiti takve košulje, ni koliko koštaju.
E sad, na netu sam pročitao da su košulje
Pierre Cardin jedne od kvalitetnijih i vidio sam u Zenitu par komada cijena je
60 K.M. pa me interesuje da li neko ima takav primjerak, kakve su, i da li su u Zenitu uopšte originali ili se radi o nekim kineskim sranjima.
Takođe, mislim da ću od sada kupovati isključivo košulje od 100% pamuka jer ipak udobnost je najvažnija, a nedostatak je jedino izgleda u gužvanju
Eto, pa navalite sa komentarima

uuu kakvi su to deratori u zenitu NEVIDJENO!! a i garant su neke funjerske...uzeo sam u londonu 3 komada pierre cardin, UKUPNO 45 funti (jebiga recesija ucinila svoje
)...vrh su za te pare (al daleko da su najkvalitetnije)! mada najbolja koju imam se pokazala massimo dutti, malo skuplja, al ledi..mada ne znam moze li se naci negdje u bl... inace, azzaro takodje dosta dobre.