Da, izmet treba pokupiti iza psa. Ja sam vidjela ljude koji to postuju i to
CAK u Banjoj Luci.
Naravno, nije lijepo ugaziti u izmet ali ja stojim pri tome da roditelji malo paze na djecu. Ako odete u park P. Kocic mozete vidjeti da su sve klupe prljave zbog djece (ima i odraslih ali niko se ne klize po klupama). Roditelji sjede a oni kao divljaci valjaju se po travi i klupama, a onda se rukama diraju po licu. Poslije toga direknto u kafic. Mislim da ce se prije zaraziti tako nego diranjem psecijeg izmeta.
Sad ce neko reci "djeca se moraju igrati". I ja bih htjela sjesti kao covjek a da poslije tog ne moram trljati hlace deset minuta da bi ih ocistila. Znaci: pseci izmet je poslednja bitna stvar.
Citiraj:
to ti mislis. moja ljepsa polovina se ukenja kad vidi nekog kera, pa onda moram vlasnika ubjedjivati da to nije u redu.
Sta nije uredu? Izvesti psa u setnju. Pa, mozda se i pas prepadne.
Po vasem bi najbolje bilo da samo ljudi zive na ovoj zemlji, a zivotinjama onesposobiti sve moguce funkcije.
I ja se bojim skakavaca i bogomoljki.
Citiraj:
ali je to ipak zivotinja i nikad se sa sigurnoscu ne zna da li ce pobudaliti ili ne
Ali vi ste ipak ljudi i nikad se sa sigurnoscu ne zna kad cete prestati "budaliti". Imate vise blentavih ljudi u tom parku, pa vodite racuna gdje su vam djeca i sve ce biti super.
Ako sam nesto uvrijedljivo napisala, izvinjavam se, danas mi je dan D.
Eto, da zakljucimo: Ruzno je ne ocistiti kaku ali sva bica zasluzuju slobodu. Djecu pazite prvo od ljudi, samih sebe, pa onda od zivotinja.
poz