Citiraj:
Kakve veze bilo šta sa ove teme ima sa jebanjem?
Ovo sam i ja htio napisati....vuče ti mora da si neki veliki
je##č, ali pazi od drk##a rastu dlake na dlanovima
Citiraj:
Zavisi od genetike. Tako da neki ni vježbama ne mogu postići savršen izgled... Džaba.... Šta se onda buniš?!
Da li ti možeš da shvatiš da ja dajem svoje mišljenje.

Postoji tema na koju se daje mišljenje to je cilj foruma....da si malo bolje procitala shvatila bi da sam ja zadovoljan izgledom cura u BL (jer stvarno ima mnogo finih cura)....napisao sam da cure koje imaju uslove i mogućnosti treba da rade na svom izgledu, genetičke predispozicije sam odmah izdvojio,to je nešto što se teško mjenja...
Citiraj:
Svako treba sebe prihvatiti kakav jeste i takav će biti najsretniji. Onda će ga i drugi gledati tako kako on sebe
Ti da si sebe prihvatila takvu kakva jesi ne bi ovo radila od sebe...:
Citiraj:
Evo ja sam npr. godinu dana jela SAMO povrće. Sad kad vidim povrće povraća mi se u startu... To svo mučenje te na kraju dovede da ti pukne film....
Ali ovdje nije riječ ni o tebi, ni o meni....(da ne shvatiš ovo lično)
Tema je: "Šta to fali Banjalučankama", ja sam naveo nekoliko primjera i odmah sam glupi kritičar....da je postojala tema "Da li su Banjalučanke lijepe cure", bio bih prvi koji bi stavio DA !!!
Najbolje bi bilo da sam napisao MA SVE SU LIJEPE NA SVOJ NAČIN,NIŠTA IM NE FALI. , ali šta je onada cilj ove teme? Što Frenki kaže ne isplati se ulaziti u raspravu...