banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 19:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
simplicity je napisao:
Ako sam i nekad pomisljala na svadbu, sto sam starija sve sam ubjedjenija da to necu praviti, bar ne u tom obliku. Najuzi krug u neki prijatni restoran i to je to ... :wink:

Jednom kad sam bila na vecheri u Marcu Polu, iza nas bila spojena otprilike 4 stola, i to je bila svadba. Samo najblizi rodjaci i prijatelji. Bilo im je divno, bash sam se odushevila. Konobar je pushtao finu muziku, svi su se tako veselili i smijali, bash je djelovalo fino. Nije bilo onog seljachkog skakanja, vidjelo se da je to intimni skup..... I donio im je konobar i svadbenu tortu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
pazi ti takav skup svadbeni od 3-4 stola mozes u svakom BL restoranu uraditi.
Al' ja kol'ko sam svatio breskvica hoce zabavu miliona....orkestar i sve po redu

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 09:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Kad se budem zenio zaklacu najveceg oroza djudjana u regiji.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2006, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
breskvica je napisao:
Pozdrav mojim Banjalucanima!

imam jednu molbu. Da li mozete predloziti neki dobar svadbeni salon u BL, jel se otvorilo sta novo? Mi smo culi za neki salon Valentin iza Intereksa, jel poznaje neko i kakav je taj objekat?

Onda nas zanima gdje se mogu praviti pozivnice i kupiti neki ukrasi kao baloni , stvari za kicenje sale itd. Bila bih zahvalna ako neko ostavi adresu, broj telefona i predlozi nesto.

I jos nesto, gdje se prave najbolji kolaci i svadbene torte?

Hvala na svakoj pomoci i savjetu

Zivi mi bili i veliki pozdrav!

Svadbeni salon kod interexa je otvoren i izgleda odlično.
Moja je procjena da oko 300 ljudi zimi može biti, a ljeti i više jer ima i prostor dodatni kako terasa.
Odlično su organizovani za sve. Kuhinja sve priprema sem slatkog programa.
Pozivnice su ti najbolje da radiš u štampariji Atlantik preko puta dvorane Borik( barem ranije bili).
Što se tiče svadbenih ukrasa i i slično SZR Verica vl. Bošković Verica radi kod tehnološke škole-tel.065/684-546
Torta svadbena po izboru , ja ti mogu preporučiti "svoju" slastičarnu koja pravi odlične torte po narudžbi za sve prilike a to je Slastičarna Tanja na Laušu-tel.065/972-666.
Sa srećom ti bilo. :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2006, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
murphy_law je napisao:
breskvica je napisao:
Pozdrav mojim Banjalucanima!

Svadbeni salon kod interexa je otvoren i izgleda odlično.
Moja je procjena da oko 300 ljudi zimi može biti, a ljeti i više jer ima i prostor dodatni kako terasa.
Odlično su organizovani za sve. Kuhinja sve priprema sem slatkog programa.
Pozivnice su ti najbolje da radiš u štampariji Atlantik preko puta dvorane Borik( barem ranije bili).
Što se tiče svadbenih ukrasa i i slično SZR Verica vl. Bošković Verica radi kod tehnološke škole-tel.065/684-546
Torta svadbena po izboru , ja ti mogu preporučiti "svoju" slastičarnu koja pravi odlične torte po narudžbi za sve prilike a to je Slastičarna Tanja na Laušu-tel.065/972-666.
Sa srećom ti bilo. :wink:

Hvala ti puno na pomoci, ali i ostalima takodjer. Da li si bio na nekoj svadbi u tom Valentinu ili si samo vidio prostor ovako ?

Hotel Bosna je dosta skupa+ ne moze se slaviti dovoljno dugo (samo do max. 1h), ali raspitacu se jos tacnije

Da li neko zna sluzi li se redovno Liturgija u hramu Hrista Spasitelja i da li se tamo moze vjencati?

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mislim da se ne mogu crkvene ceremonije tamo obaviti, nije to jos u funkciji....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Pored svih gore navedenih restorana, sala ili hotela sjetih se jedne svadbe, ali naravno manjeg 'kalibra':) u Kazamatu;)
Jeste da je bilo ljeto, ali prelijepo bi, 20-ak ljudi svega, terasa cijela sredjena, vrbas, kastel.. kad gledam slike ...divim se i dan danas:)
a po prici mojih staraca, koji su tamo takodje pravili svadbu..otprilike isto toliko ljudi, i prije 20 i kusur godina, isto je bilo ok, jer se moze bas lijepo nastimati i srediti ambijent i 'privatna' je bas..svi naj naj blizi uz tebe..i stimas po svom kontu. Ako hoces mogu ti provjeriti u tancine, da budemo sigurni da je sve tako jos uvijek.(znam ljude) :D
..i btw, super mi je stvar, sto i maticar dolazi po 'dogovoru' i nema hodanja po galeriji i nekad opstinama;) vec sve sve moze obaviti na mjestu gdje se i slavi..sem crkvenih obreda :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 08:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bila je svadba kad sam bio i odličan je salon.
Meni je prostor odličan,jer ima dosta prpstora za naše "okretne igre" tj kolce. Znači bez sudaranja.
U crkvi nema problema sa vjenčanjem samo moraš paziti da nije za vrijeme posta. Dovoljno je da dogovoriš prvo u opštini vjenčanje a poslije da odeš u crkvu najblje 7 dana prije i da dogovoriš sve detalje. Odeš sa budućim i sa kumom i sve utanačiš.
Ako ti treba šta još stojim na usluzi. :wink:
Jes da je prošlo 7 godina još se uvijek dobro sjećam- priprema. :D

I hear it every day

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

profesorka sigurno da su i manje svadbe ugodne i fine (u stvari dobar provod zavisi samo od dobrog raspolozenja i drustva), recimo ja sigurno ne zelim da imam neke nepoznate ljude koje nikad prije toga vidjela nisam samo da bi recimo pokupila sto vise para ali mladenci koji prave svadbe sa 20 ljudi moraju imati jako male porodice, jer ipak dolazi familija s obe strane
Ja kad pozovem svu rodbinu, tj tetke, ujake striceve , rodjake ,bratice, sestricne itd itd..imam vec dobrih 100 komada s moje strane;)
A zelim da mi je to poseban dan, i da se proslavi ekstra tako da mi nebi bilo bas ugodno negdje u restoranu medju nepoznatim ljudima sa dva tri stola , to mi je kao da odem s drugaricama na pizzu

Murphy vazi onda javicu se ako zatreba pomoc, recimo ako budem trebala novog mladozenju :D
sala mala naravno ;)
Nego sad si me pravo nalozio na taj Valentin, pocetkom marta idemo tamo da pogledamo i rezervisemo ako nam se svidja
P.S znas li mozda koliko kosta sala, i kakva je usluga tacno?

Pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cifra ti je svuda vezana za broj gostiju koji dolaze.
Jer ti rezervišeš određen broj mjesta i za njih plaćaš došao on ili ne.
Zato moraš unaprijed napraviti spisak gostiju( orijentirni) i dogovoriti otprilike za početak ,a do "sudnjeg dana " možeš uvijek dodati ako se neko predomisli.
Najbolje da kad već pozivaš svakom naglasiš da ti do određenog datuma potvrdi otprilike ko dolazi.
Ja sam svojim rekao zbog same organizacije sale i rasporeda gostiju i onih koji dolaze sa strane tako da sam one koji su odustali u posljednji momenat sveo na minimum.
Što se tiče ostalih troškova u tu cijenu ti nisu uključeni konobari i kuvari i oni se posebno dogovaraju srazmjerno broju gostiju.
Citiraj:
Murphy vazi onda javicu se ako zatreba pomoc, recimo ako budem trebala novog mladozenju
sala mala naravno

Nema problema, nebi se pokajala barem što se mene tiče :wink:

Ali do marta ima vremena :wink:

I hear it every day

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 09:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2008, 09:27
Najbolji salon trenutno je na banjalučkom vele sajmu. Cijela sala je u satenu 051/333 222 a nisu ni strašno skupi

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
breskvica je napisao:

i salon Valentin iza Intereksa, jel poznaje neko i kakav je taj objekat?

Bio je moj rođak na jednoj svadbi u tom Valentinu, gledala sam snimak, i salon izgleda sasvim pristojno. Sve je novo i orijentisano samo na vjenčanje ( npr vjenčanje se obavilo u samom salonu, sa okolo zvanicama, matičarem i svjedocima - meni je ovo bilo baš praktično...... mislim, ko će vući okolo kolonu svatova : opština ,crkva, salon... svi fino dođu tu, i voila

dalje, ima veliki parking iza koji služi i kao "bašta" koja mi izgleda zgodna kad je svadba, recimo, ljeti i jako je vruće

sve u svemu - visoke ocjene...

p.s. mogu li ja otplaćivati ulaz od 200 EUR na rate ? :P :cat:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Maj 2009, 11:46
Ćaos Breskvice!
Ja sam jesenas pravila svadbu baš u Valentinu i prezadovoljna sam.Usluga im je vrhunska.
Svu organizaciju sam prepustila agenciji Elegant,moje je bilo samo da se pojavim na svadbi.Ljudi su vrhunski odradili sve od kićenja svatova ,sale,fotografije itd.Broj mob: 065-943-060 Rade
Najviše su me iznenadili sa bendom.Svirali su Balkan Puls Band,znači haos.Ljudi sviraju apsolutno sve ,i narodne i zabane,napravili su pauzu jedino za ručak.Nasmijani ,veseli puni energije neverovatno kako te natjeraju da ustaneš i igraš.I što me je oduševilo,sviraju samo hitove.Stvarno ih svugdje preporučujem tako i ovdje.Mob: 065-954-296

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol:
Breskvica se do sada mogla i razvesti :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
andjela987 je napisao:
Stvarno ih svugdje preporučujem tako i ovdje.Mob: 065-954-296

Ne...nema to veze sto sam ja vlasnik/ca pomenutog restorana. 8)

blackrose je napisao:
Breskvica se do sada mogla i razvesti :lol:

Dakle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hehe..nisam se razvelaaaaaa, ali kad prije prodje skoro 4 godine..evo bice u Avgustu, ehhh, a jos sam mladaaa i ko ruza rumena :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
ferdinand je napisao:
andjela987 je napisao:
Stvarno ih svugdje preporučujem tako i ovdje.Mob:

Ne...nema to veze sto sam ja vlasnik/ca pomenutog restorana. 8)

A možda je pevaljka il' svira u gore pomenutoj grupi? :evil3:
Citiraj:
Svirali su Balkan Puls Band,znači haos.Ljudi sviraju apsolutno sve ,i narodne i zabane,napravili su pauzu jedino za ručak.Nasmijani ,veseli puni energije neverovatno kako te natjeraju da ustaneš i igraš.I što me je oduševilo,sviraju samo hitove.Stvarno ih svugdje preporučujem tako i ovdje.Mob: 065-...

:iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2010, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nego ja nisam bila na kraju zadovoljna tim Valentinom, upisali nas bili u knjigu, ono rezervisali smo i kad smo htjeli otici na detaljniji dogovor i da uplatimo nesto, oni nam rekli da su dali terminom drugom paru, bez da nas je iko nazvao i obavjestio ili slicno..
I srecna sam sto je tako ispalo jer je hotel Bosna ipak NAJ ..bili smo u maloj sali dole (koje vise nema koliko znam) sve je bilo super i nemam zamjerke, ni za uslugu ni nista..oni su kuhali i spremili sve , mi smo kupili sve sastojke , donijeli sve za mezu, i pice itd..i tako je najbolje.
Tako nije izaslo nista puno skuplje nego da smo pravili u nekom drugom restoranu, ali lokacija ne moze biti bolja od Bosne..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]