Archangel je napisao:
Moje preporuke za salon Lukas, tamo sam organizovao svoju svadbu... 200 gostiju sam imao... za svadbe 200-250, ova sala je meni super, svi gosti se vide, prostor za plesanje je velik, slikanje je odvojeno od prostora za plesanje, pa se ne stvara guzva... stolice su od 35 do 60ak KM... ja sam izabrao 50KM, dobio nekakav popust, pa bilo 45... Meni je po meni super, u njega ulazi sredjivanje mladenackog stola (do 200KM, sto je vise nego dovoljno), svadbena torta (do 250KM, tu je vec malo komplikovano, ali se moze doplatiti), i piramida od sampanjca (uz doplatu od 100 KM smo umjesto piramide uzeli vocni sto)... Od mesa i pica je sve pokriveno, i otprilike dodje skoro 1kg mesa po osobi (po 300injak g piletine, svinjetine i jagnjetine)...
Sto se tice benda, svirali su mi Mi nismo andjeli... Odlican bend, jako opusteni likovi, imaju dobar performans... Ne sviraju patriotske (tipa Mars na drinu, Morem plovi), krajiske i sl... Sve ostalo, manje-vise dolazi u obzir... Cijena je oko 2000... Jos sam razmisljao o bendu Vizantijsko plavo i 5+, s tim da sam cuo da su vizantijci zauzeti tamo do sljedece godine...
Fotograf mi je bio Piramida, i velika preporuka za njih... za 1000KM smo dobili 2 albuma po 100 slika formata 15x21 (za roditelje), 1 book za nas, 2 booka za kumove, snimanje od 1.5h (na kraju su nam dali jos bonus snimka skoro 1.5h, i za to kapa dole)... Cak smo dobili kupon za popust u Kupresaku, neke vjencanice, odjela i Paloma Grand cvjecara, od 10%...
Sve u svemu, sa svima se moze dogovoriti... Datume je tesko dogovoriti, pa treba na vrijeme krenuti...
Mogu li znati kad si se zenio? Usluge Piramide su sad malo skuplje....