Zaista mi je nevjerovatno da neko napada djevojku jer se požalila na kvalitet usluge. Najkulturniji mogući način bio je napisati mail i reći šta se desilo. Niti je stigmata insistirala na otkazu, niti radila na tome da radnica dobije otkaz. Požalila se na kvalitet usluge koja je bila katastrofična. Ja kad odem u prodavnicu očekujem bar da se neko ne dere na mene. Ukoliko se desilo da je radnica dobila otkaz samo zbog ovog incidenta, to definitivno nije u redu, ali ne vidim šta je stigmata trebalo da uradi, da se izvini što je dala pare za proizvod koji se prodaje u prodavnici!?!
siki2086 je napisao:
stigmata je napisao:
siki2086 je napisao:
Mislim da si se trebala na licu mjesta raspraviti sa njom, nista vise.
htela sam, ali sam u prvom trenutku bila totalno zatecena, u drugom je ona nagulila negde, a ja nisam imala vremena da je cekam da se vrati.
Ako ce tvojoj sujeti biti lakse, slobodno napisi u knjigu utisaka svoj stav.
Koja sujeta? Znači tebi je super da kad dodješ da kupiš žvake radnica te napičkara što si uzeo Orbit umjesto Airwaves-a? Tebi je to u redu i trebalo bi to iskulirati? Ili kad dodješ na šalter u opštini a fina teta te pošalje tamo gdje sunce ne sija jer je ona imala loš dan.
man_who_wants_to_fly je napisao:
Kako su ljudi u stanju nekom sjebati posao samo zato što se jednom nisu iskontrolisali.
Po meni je u redu reagovati ako je neko konstantno neljubazan, čak i ako je 2 puta neljubazan. Ali jednom i ti si digla frku, vi bi njoj odmah otkaz, jbt, možda je samohrana majka, možda joj je dijete bolesno i zbog tebe će stvarno morati ostati duže, možda, možda...
I nisi mogla iskulirati, i jednom oprostiti, sjećate li se toga, oprost.
Možda je zbog tebe dobila otkaz i život si joj sjebala ali neka si ti odmah menadžmentu pisala.
Kažem sve je to možda. Mžda je isto tako nadrndana kučka, a ako je tako onda će sigurno to ponoviti i onda se žali svima redom.
Niko ne kaže da je trebalo da dobije otkaz, ali meni je potpuno u redu ovo što je stigmata uradila. Požalila se, možda bi bilo bolje da je jednostavno kad je radnica uradila to što je uradila, njoj rekla da nije u redu da se ponaša tako, ali u tim trenucima je teško razmišljati na pravilan način. Mene bi isto tako zatekla situacija. Ono što bi ti znači uradio u toj situaciji je da bi 7 dana zaredom išao da kupiš sve kifle koje ova donosi i da čekaš da se izdere na tebe dvocifren broj puta da bi ti njoj rekao da nije u redu da se dere na tebe.
anoniman je napisao:
bar u tom delu grada ima puno pekara...sto kupujes kifle u marketu ?
Pa da. Šta ima da kupuje namirnice u supermarketu, ko je još to vid'o.

U stvari stigmata je kriva što ne kupuje svježe namirnice iz pekare, pa je radnica na to reagovala.

@siki2086, nisam mogao svaki tvoj post citirati, ali brate što ga nakaki...