banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 03:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2015, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne znam kako tamo al' ovde stolica ide 35-55, u zavisnosti sta hoces, kakvu klopu hoces...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve ti zavisi od budzeta i broja gostiju, ali i muziku i salu moras na vreme krenuti da trazis, ako mislis da nadjes nesto sto valja... Mala i velika sala u Bosni, Valentin, Tamaris, pa i fortuna...

Sve mozes kombinovati sa salonima, vecina ti daje mogucnost da oni rade sve, ili ti hranu i oice ili pola pola... Sve se mozes dogovoriti i oni ti iznesu predloge i cene

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Pa kontam do 250 gostiju, dakle od 200 do 250...nista veliko.
Kontam zakazati u srijedu sastanak sa Astorija, Lukas, Kruna u Trnu... Oni izgledaju fino.
Cim budem imao datum ili dva datuma tj okviran dogovor sa salonom za određeni termin bacio bih se na traženje muzike i matičara. Kontam da je NG bend super? Koliko sam vidio u pomenutim terminima su slobodni.

Što se tiče budžeta nije sjajan, ali opet je najvažnije da to bude i više nego pristojno. Hiljada gore, dole... Samo ne bih da se sramotim... :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi, to je ozbiljan broj ljudi za svadbu i verovatno se mozes iscupati, pa da ne brines o finansijama, sve placas naknadno i muziku i salon... Ako ti donosis pice i to sa diskontima dogovoris da vratis sto se ne popije, mada je meni to cimanje i bolje mi je da oni to rese... Ja sam samo vino i rakiju imao svoje a oni su ostalo... I vina daleko vise ode od piva, pecenje je bilo moje, a njihova corba, meza, salata i neki medjuobrok rolovana teletina i piletina...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
siki2086 je napisao:
Pročitah temu...

Šta mislite, pošto bih se i ja ženio (ostarilo se), koji su prihvatljivi prostori u BL? :D
Sto se tice datuma, to bi (nadam se) bila zadnja nedelja septembra ili prva oktobra...

Da li je bolje hranu u sopstvenoj režiji ili sve da salon sredi? Neka zamisao je nezaobilazna svinjetina, ali i teletina kao i piletina...
Nisam siguran ni gdje bi se to moglo naručiti u slučaju da salon ne radi tu vrstu hrane?

Nemam blage veze ni koliko se kreću stolice?

Nekako mi je salon najveca muka.

Ako misliš sad na ovaj sept/okt? Čisto sumnjam da ćeš naći išta. Ne bih da obesrabrujem, jedino ako je ko otkazao, pa da ti uleti termin. Ovako, jedino za dogodine taj termin da rezervišeš.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I meni je cudno da je septembar/oktobar slobodan u tom periodu... Jedini nedelja, al to je sranje

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Necu stici prije srijede pogledati salone...

A nedelja je sasvim ok. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste tebi, gosti ranije odu jer je sutra radni dan :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mozda i hoce da ih se rijesi sto prije

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Tommy Vercetti je napisao:
Ako misliš sad na ovaj sept/okt? Čisto sumnjam da ćeš naći išta. Ne bih da obesrabrujem, jedino ako je ko otkazao, pa da ti uleti termin. Ovako, jedino za dogodine taj termin da rezervišeš.

+1

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ima li neko iskustva sa Aqua bendom ili da ih je slusao? :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Moje preporuke za salon Lukas, tamo sam organizovao svoju svadbu... 200 gostiju sam imao... za svadbe 200-250, ova sala je meni super, svi gosti se vide, prostor za plesanje je velik, slikanje je odvojeno od prostora za plesanje, pa se ne stvara guzva... stolice su od 35 do 60ak KM... ja sam izabrao 50KM, dobio nekakav popust, pa bilo 45... Meni je po meni super, u njega ulazi sredjivanje mladenackog stola (do 200KM, sto je vise nego dovoljno), svadbena torta (do 250KM, tu je vec malo komplikovano, ali se moze doplatiti), i piramida od sampanjca (uz doplatu od 100 KM smo umjesto piramide uzeli vocni sto)... Od mesa i pica je sve pokriveno, i otprilike dodje skoro 1kg mesa po osobi (po 300injak g piletine, svinjetine i jagnjetine)...

Sto se tice benda, svirali su mi Mi nismo andjeli... Odlican bend, jako opusteni likovi, imaju dobar performans... Ne sviraju patriotske (tipa Mars na drinu, Morem plovi), krajiske i sl... Sve ostalo, manje-vise dolazi u obzir... Cijena je oko 2000... Jos sam razmisljao o bendu Vizantijsko plavo i 5+, s tim da sam cuo da su vizantijci zauzeti tamo do sljedece godine...

Fotograf mi je bio Piramida, i velika preporuka za njih... za 1000KM smo dobili 2 albuma po 100 slika formata 15x21 (za roditelje), 1 book za nas, 2 booka za kumove, snimanje od 1.5h (na kraju su nam dali jos bonus snimka skoro 1.5h, i za to kapa dole)... Cak smo dobili kupon za popust u Kupresaku, neke vjencanice, odjela i Paloma Grand cvjecara, od 10%...

Sve u svemu, sa svima se moze dogovoriti... Datume je tesko dogovoriti, pa treba na vrijeme krenuti...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I meni su bili Mi nismo andjeli i sasvim sam zadovoljan sa njima, zabavljaci su i nije smor i klasicno na svadbi

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Bojan Čikić i bend. Za dušu.

Z3

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je Cikic za kafane i to kronerske, u onaj Fokus udjem samo dobro pijan i nikada mi nije bila jasna ta zaludjenost Ciletom... Kafanski pevac sa kafanskim glasom i repertoarom pesama...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Bio sam skoro na proslavi prvog rodjendana djetetu, bilo je orgnizovano u sali poput svadbe, sa sve muzikom. Pjavacica dosla obucena kao da je izletila iz kuce do prodavnice da kupi nesto sto joj fali za kolac koji pravi, bas neprikladno. Da je meni dosla onakva na bilo sta otjerao bih je kuci. I jos jednom sam to isto vidio, ali ne mogu se sjetiti povoda. Cini mi se da je bila svadba roditelja ovog djeteta jedno godinu prije ovog rodjendna, pa isti bend bio.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cikic je ok, ali znao je i da ispali ljude prije svadbe....(valjda dobije bolju ponudu ili sta vec)...tako sam cuo, ako ja lazem i mene su slagali.

Sa Piramidom smo juce pregovarali, imamo utisak da su teski profesionalci i mislim da cemo njih uzeti.

Sto se tice benda, to je sad vec sredjeno. Maticar sredjen.
Prostor takodje, sve sa dobrom ponudom od klasicnog pica do koktela. Hrana takodje, od piletine u sampinjonima, junecih kotleta do naravno svinjetine.... 80% stvari smo sredili....

Eto, pa ko kaze da se ne moze srediti u dva mjeseca, taj laze :P

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da mozes, ali su u vecini slucajeva dobri bendovi i prostori za svadbu rezervisani...

Koji dan ti je svadba, subota ili nedelja

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ja sam haljinu, salu, muziku, maticare, crkvu i fotografa sredio u 7 dana... :) Doduse imao sam malu pomoc, posto je moj nerodjeni brat u tim vodama :)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2015, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Hertzog je napisao:
Meni je Cikic za kafane i to kronerske, u onaj Fokus udjem samo dobro pijan i nikada mi nije bila jasna ta zaludjenost Ciletom... Kafanski pevac sa kafanskim glasom i repertoarom pesama...

To je tvoje misljenje. I nije nikakva zaludjenost,vec mi je covjek drugar i ispostovao me najstrasnije.
90% svadbe je muzika. Ona mora biti vrhunska da bi i svadba bila dobra. Ovi bendovi koji spominjete su OK sasvim. Ali sto muzika zna ukenjati svadbu...

Z3

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 467 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]