banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Apr 2012, 14:12
Aqua tim je distributer galona vode koje idu na aprate-prosto receno, koji se nalaze u kancelarijama, institucijama itd. Proizvodi ih kompanija Vitinka i prodaje pomenutoj firmi.

Fabrika vode Vitinka ima dva izvora tj koncesiju na dva izvora. Jedan je mineralne gazirane vode-Vitinka i u Kozluku je, nadomak Zvornika a drugi je mineralne negazirane vode-Vivia i u Rasevu je. To je neka planina u blizini Kozlika.

Provjereno iz pouzdanog izvora :-)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Apr 2012, 14:12
guess who je napisao:
registrovanzacitanje je napisao:
Ipak moras razumjeti da je jako skupo biti proizvodjac u ovoj drzavi i da sva ta "sminka" kosta te se jako tesko odluciti na korak uljepsavanja dok se boris sa opstankom.

Ta šminka je isto tako koštala i konkurenciju, (sigurno puno više nego što to košta u ovoj državi) i nije im puno trebalo da shvate da im je to možda i najjače oružje na tržištu.
Ja nemam utisak da se domaći proizvođači bore za tržište. Pa Nektar nije htio prstom mrdnuti dok nije došao Jelen i potukao ga na vlastitoj teritoriji.

Moras uzeti u obzir cinjenicu da su fabrike iz Hrvatske, Slovenije ili Srbije ostale sacuvane od ratnih razaranja.
One su samo nastavile svoj razvojni put.
Fabrike u BiH su pocele od teskog minusa.
To je jedan od razloga za kaskanjem.
Ima ih jos hrpa, da ne smaram.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Dok sam bio u RS, nisam pretjerano gledao šta kupujem, ali po mom iskustvu, Kraš i uopšteno Hrvati su u slatkišima bez premca.

Ima dobrih stvari i domaćih (ono duguljasto kao cigareta, roller, unutra valjda kakao čokolada), ali Kraš mi je vrh. Uvjek pred put u SWE sebi uzmem bajaderu i još par stvari. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
када су слаткиши у питању морам да признам да највише купујем из Србије. Соко Штарк и Таково

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
registrovanzacitanje je napisao:
Moras uzeti u obzir cinjenicu da su fabrike iz Hrvatske, Slovenije ili Srbije ostale sacuvane od ratnih razaranja.

Ta priča je za djecu od 7 godina :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neko je pomenuo srbijanski Eurokrem. Probao ali je iskreno bolja Nutela, međutim Nutela je i skuplja, pa se nekome ne uklapa u budzet.

Ali definitivno ni srbijanski nije loš, nešto je malo blazi koliko sam upratio.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ali...Nutela nema ono bijelo. :) Tako da svako poredjenje otpada.

Ovo je POST.

Poslednji put menjao skitnica dana 31 Jul 2012, 21:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
то је већ ствар укуса :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bijelo ostavljam bratu i djevojci mu jer ni sam ne volim :)

Ali kao što kaze Šajin to je stvar ukusa.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inače, jedino što ljude privlači eurokremu je nostalgija, nekad je to bio jedini proizvod te vrste na tržištu, tako da i danas sve proizvode tog tipa zovu eurokrem, inače, taj eurokrem je obično smeće, od njega je bolje skoro sve što je na tržištu, možda su lošij ovi neki pokušaji iz BiH, poput vispak iz Visokog ili onog iz Gruda nzm kako se zove i još neki... Moja preporuka za neki budžet "eurokrem" je pranuti, bolji za klasu od org. eurokrema.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 21:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
De baci se sa mosta u Miljacku, nemoj nas tušiti...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Da se primijetiti kako su se u Srbiji u zadnje 2-3 godine skoro svi proizvodi, a pogotovo slatkiši, redizajnirali (Štark, Crvenka, Bambi...) i stali u klasu sa "napucanim" stranim proizvodima.
Ja se ne sjećam u zadnjih par godina da mi je ruka krenula za nekim slatkišem iz EU.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ja uzmem šta mi odgovara ukusu, izbor uvijek padne na made in Vanbosne, pogotovo mliječni proizvodi.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 31 Jul 2012, 22:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Inače, jedino što ljude privlači eurokremu je nostalgija, nekad je to bio jedini proizvod te vrste na tržištu, tako da i danas sve proizvode tog tipa zovu eurokrem, inače, taj eurokrem je obično smeće, od njega je bolje skoro sve što je na tržištu, možda su lošij ovi neki pokušaji iz BiH, poput vispak iz Visokog ili onog iz Gruda nzm kako se zove i još neki... Moja preporuka za neki budžet "eurokrem" je pranuti, bolji za klasu od org. eurokrema.

A što?

Ja nisam zivio u toj drzavi i nemam nikakve nostalgije. Moji roditelji isto. Pa kad dođem u RS volim da na domaći hljeb namazem taj "blazi" eurokrem.

Ne vidim zbog čega ne valja, objasni mi :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Ne vidim zbog čega ne valja, objasni mi

Jednostavno zbog toga što su većina ostalih bolji i to je to, nema tu puno filozofije.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da mi nisi odgovorio na moje pitanje. Ofko, zašto su bolji?

Odgovor na to pitanje bi glasio na primjer:

Dragi Danny, eurokrem se osjeti na neki čudan miris / stave veliko pakovanje a jako malo eurokrema unutra / nisu pristupačni, rijetko gdje ima da se kupi proizvod / eurokrem je skup.

Ili nešto slično. Razumiješ me, na to sam mislio :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Nema kod ofm-a pitanja "zašto", ne valja i tačka. Odmah svi prestanite jesti eurokrem! :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E pa kad već insistiraš, evo zašto:
Normalno je da kada kupuješ neki proizvod, nači da znaš što očekuješ, kakav će okus imati, kakvu tvrdoću, kako ćeš otvoriti ambalažu..., e taj jebeni eurokrem nikad dva puta nema isti okus, nekad je tvrd, nekad ono puca, lomi se na komade, nema šanse da ga mažeš ili kašikom jedeš, nekad je tečan, nikad isti omjer bjelog i smeđeg, ambalažu nekad otvoriš kao od šale, a nekad ti treba nož itd. itd. Msm proizvod je sranje i kraj priče. Brate volim kad nešto kupujem da znam šta ću svaki put dobiti, a sa eurokremom svaki put je lutrija šta ćeš dobiti, oćeš li ga lako otvoriti ili ne, oće li biti okamenjen, srednje tvrd ili tečan, koliko će biti bjelog, a koliko smeđeg, oće li biti pun do vrha ili tri prsta od vrha... ma idi u pizdu materinu sa tim debilnim proizvodom, kaem ti samo nostalgija, a realno proizvod je smeće na kvadrat.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema nostalgije za starim vremenima i starim vođom, jer to nismo doživjeli. Gdje držiš eurokrem kad ti je tvrd i puca, u gornjoj polici u firdižeru? :D Iskreno nisam primjetio ništa od toga, sem da ponekada ima nejednak broj bijelog i tamnog, ali to mi ne predstavlja problem. Smeće na kvadrat sigurno nije ;)

Znaš kako, možda si ti i u pravu, jer ja jedino i nutelu jedem, a kad dođem u RS, onda uzmem taj blaži (pričamo o njemu zadnju čitavu stranu, a niko da kaže naziv - kako se zove?) i skroz mi je u redu.

Taj domaći eurokrem su jeli i prijatelji iz Švedske kad su mi bili u posjeti, uopšte se nisu žalili. Uopšteno vi nemate loše proizvode, ali opet mislim da tu dosta radi reklama, a kraš, ledo itd se tu stalno vrtejti i onda narod sebi stvori sliku da je to bolje. Još pakovanje lijepo, pun pogodak za narod, odoše pare u CRO.

A opet.. sve je ovo bajno u odnosu na one turske čokolade. Ružniju stvar u životu NISAM JEO! Mislim da to čak ima da se uzme i kod vas, one jeftine čokolade, nema šanse to da svarim, nikako..

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne držim ga nigdje, dok sam ga kupovao uzimao ga sa police u prodavnici. Nisi ga ti dovoljno puta kupio da bi to primjetio, čak mislim da si ga jednom u'vr kurca dvaput probao i to je to, uostalom sam si reko da je nutela bolja, da bjelo ne jedeš, jedino što je nutela skuplja, ali ti si iz švecke pa ne vjerujem da ti je to neki problem i opravdanje da kupiš nešto čega pola ne jedeš i što ti je lošije od ekvivalenta na koji si navikao :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]