banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2025, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Na kraju, isti film se pogleda na tom Philipsu, TCL itd. samo što je negdje šarenije, a negdje nije.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2025, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Бенџи je napisao:
Aikus je napisao:
Rekao sam ja OLED i nema dalje. SAmo što se tiče cijene, bilo je to puno više od cifre koju si spominjao. Ali ko voli igrice, filmove i sl, a može sebi priuštiti, OLED je zakon

Jest, mnogo je skuplji ali sam ga pazario polovnog, starog 2 god za malo manju cijenu od TCL.

I napravio si gresku u startu odmah, oled se ne kupuje polovan xD, cak i ako tebi djeluje ok na oko, izgubio je vjerovatno 20% max brightness, znam iz iskustva jer Sony Bravia 55 koju sam stavio u drugu sobu i koju sam zamjenio sa ovim TCL je razvila burn in cijelog panela u smislu da je potamnio za 2 godine :D

Kod oleda generalno za vece pare se dobija i bolji zvuk, bolji android interface tj. brzi, ovo ostalo oko gaming stvari je manje vise isto na svim novijim modelima TCL-a i OLEDa konkurencije, kao npr: vrr, hd,dv,ds,hz itd...

Meni licno ovaj QLED ima jace boje, bolje osvjetljenje pogotovo po danu kad ima dosta vise svjetla, dok oled ima bolje kontraste.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2025, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
To ko da si mi rekao polovan mercedes se ne kupuje. Kupi dačiju, ona isto ima klimu. Za te pare ja nisam mogao dobiti ništa bolje, tj mogao sam otići u fis dodati još dve tri stoje i uzeti 60hz - titan os... Što se tiče brightnesa ja sam sasvim zadovoljan, bas mi odgovara ako misliš na HDR sadržaj bijela boja isto reaguje na moje oči. Ono što se ne može nikako porediti je ta slika i kvalitet iste. Pisao sam već o tome, zaljubi se covjek na prvi pogled. Jednostavno je to to. Sad nema nazad, od sad samo OLED, a evo sad će i lg imati podršku za ambilight preko sync aplikacije tako da će izbor biti malo bolji u budućnosti.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2025, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Pa da samo kod polovnog mercedesa kad nesto crkne mjenjas i vozis dalje, ovdje matrica se ne vrijedi popravljati, a to za oled nema dalje i te price, pa gledao sam ja 2 godine u oled i prije toga sam isto imao oled, mimo problema koje imaju nije da ne mozes poslije gledati u lcd, sad je u spavacoj taj oled i nije neka razlika koja bas opravdava toliku razliku u cijeni :D

Nego jel ima taj oled sto si uzeo ambilight?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2025, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
Fora je što neće crknuti ni mercedes ni dacia tako brzo. A ljepše se voziti u mecki? Jel tako ? Ima naravno, ambilight + hue, i Android je koji je zbog naprednog procesora ultra brz za razliku od “premium” serije 8545 što sam imao lcd. U momentu stvaranja ove teme nije postojala priča o preuzimanju sport kluba od strane mts-a. Sada realno meni više nije ni bitan os mogao bi proći i titan, ali jednostavno kad uporedis hardver na sada novim ambilight televizorima po cijeni od 1200-1600 i ovom mom trenutnom… mislim samo kad skontam da ima ugradjen woofer na ledjima gdje dubina zvuka odlična a kamo li cjelokupnog doživljaja zvuka. Radice on meni još… penzija ga čeka u spavaćoj do renoviranja stana a tade će ga zamjeniti 65oled :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]