banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 07:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
nisam zagovornik malih stanova, cak sta vishe teze bih se mogla adaptirati na neki manji prostor, ali sto je previshe previshe je, pogotovo za stan. Mislim da je udoban zivot 80-120 kvadrata stana extra. A ko ima vishe, zeli bolje, pobogu na periferriju grada, napraviti divnu kucu, divno dvoriste, park, bazen ispred i boss si. :wink: Ljudi koji imaju dublji dzep bjeze iz grada. To je vani vec odavno trend a i kod nas pocinje, ne znam koliko ste zalazili po okolnim mjestima pa da vidite kuce/dvorista/kovane ograde....
Gradska jezgra je rezervisana za socijalne kategorije.
ALi, hajde de, nisu svi ljudi isti. :)

U pogledu novih stanova, one u koje sam ja usla, mislim da su najbolje odradjeni oni gdje je Vranica bila izvodjac radova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Moju zgradu gradili Vranica + Aragosta... Jadna ja što živim ovdje... Sve pootpadalo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
EiLeen - mislis ili 100% znas? (ciji su to stanovi, ko je investitor, mani izvodjaca...on samo radi..a investitor odredjuje kako i sta ce da se gradi, koji materijal, koliko istog i slicno)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
vidi je sto brani ih :lol: :lol: cut' tamo :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ko? Sta? Ma jooook...ne branim ja nikoga..samo kazem kako jeste (pa jesam li dijete gradjevinaca ili nisam a i sama bila u toj bransi) :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
EiLeen - mislis ili 100% znas? (ciji su to stanovi, ko je investitor, mani izvodjaca...on samo radi..a investitor odredjuje kako i sta ce da se gradi, koji materijal, koliko istog i slicno)

Izvođači su sigurno bili Vranica, a sad nisam sigurna da li je investitor bila sama Aragosta. Dobro, jedna od najgorih je moja zgrada... Ostale su bolej napravljene, al nijedna nema tehnički prijem... :roll: :roll:
A kakve su to veze s Vranicom? :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemam pojma sta kum misli...ja samo kazem kako jeste :D Jeste, tim zgradama je Aragosta investitor (sama).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 22:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
simplicity je napisao:
Ljudi koji imaju dublji dzep bjeze iz grada. To je vani vec odavno trend a i kod nas pocinje, ne znam koliko ste zalazili po okolnim mjestima pa da vidite kuce/dvorista/kovane ograde....

Problem je što "kod nas" dublji džep imaju krupni i sitni privatnici iz drugih "gradova", a njima je sve preko 5 minuta od centra daleko. Kod mame u firmi žena iz Gradiške kupuje stan i daleko joj Mejdan!!! Drug ima Pet Shop preko puta osnovne škole na Starčevici, u onim novim zgradama i parking pun non-stop, do vikenda, onda ima 2-3 auta, svi se vrate "kući"! Kaže i on sam upoznao dosta ljudi iz tih zgrada, ali ni 5% ih nema odavde. Sve Teslić, Prijedor, Prnjavor,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 06:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da jer ko god ima neso kesa u svim okolnim gradovima ( Prijedor, Mrkonjic, Derventa, Prnjavor, K. Varos itd.)......na kraju krajeva otvorite oglase pa vidite sta se mijenja ...sve is vasta samo faj stan u BL. Od sume, preko njive, kuca, vikendica ma sve .......
Jer jedino ovdje moze se opstati kako-tako i naci posla .ostalo sve ode u materinu ....I zato je kvadrat kao u Minhenu, i raste i dalje......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vuk_samotnjak je napisao:
Juce sam zvao procjenitelja koji radi za Hipo banku da se raspitam o cijeni stana posto ga dajem pod hipoteku "Centar stara autobuska stanica stara gradnja 1.600KM samo lokacija" Kaze da se moze navuci na 1.800Km ja se iznenadio

Zato me zajebava gradnja kuce gradevinski materijal poskupio 30% :roll: ali cu se uklopiti posto sam mislio da mi stan vredi 1.200KM

Stan procjenjen na 81.000KM
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ne znam koji je trip da kvalitet stanovanja zavisi samo od toga koliko si blizu centru grada.

ili recimo da isto zavisi iskljucivo od "luksuza" u stanovima koji imaju po 500 kvadrata.
pa ovi novi strucnjaci za gradnju ne znaju ni ravni krov da naprave, prije se to radilo rutinski..

evo recimo ovi pred postom stanovi, otvoris prozor i odma 100 000 ljudi sa autobuske stanice belji u tebe...sta je tu gotivno? ali zato imas svoju privatnost u batinom haustoru--mozes razbact postilj.
stas ... sindrom ne popusta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najgore je što ni njima nije tu zanimljivo, ali kompleksaši bi sve dali za taj stan!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jebem te robijo ja danas u Elektricnom platio prikljucak struje tj samo da mi puste struju u stanu, 700km.Ja konto 100,200 km.Kakvi prevarati :x

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Daj pojasni to malo? Kako mislis prikljucak? Ili je to prijava brojila? Cuj 700 maraka???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prikljucak ili prijava brojila nazovi to kako hoces,znaci u stanu je sva struja razvedena,stavljen sat,sve .700km je samo da ti Elektricno pusti struju tj da dobijes knjizicu za placanje+sto sam licencu platio 200km

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 21:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ko ima i po guzici se maže!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ko ima i po guzici se maže!!! 8)

Nije to mazanje po guzici vec moranje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da to nije malo bezobrazno? Placam da bi placao?

Nego, da se vratim na gorenju diskusiju? Da li ovde pojedinci misle da je bolje da lokalni bogatasi iz manjih mjesta iz RS kupe jos kakav Mercedes ML, GL, C ovo, ono ili stan u Banja Luci (ili bilo gdje u RS)????

Pa ako hocete, u pricu uvrstite i tzv. banjalucki fenseraj.

Razmislite dobro o svemu tome o cemu pisete prije nego sto sledeci put sjednete da rucate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Da to nije malo bezobrazno? Placam da bi placao?

Ne kontam???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta ne kontaš?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]