banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2025, 23:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
Ja ne trebam kupiti ništa meni treba usluga. Ko bi mogao izbušiti rupu na zidu na balkonu (tanak zid) koja je fi70 . Zvao sam kolegu sto radi klime kaže ima standardnu za klime fi55. Ja sam u Centrum-u našao fi60 ali samo za drvo tj za namjestaj one kape za kablove.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Panić, 065/738-174
On ima alate za to, krune za beton, bez obzira ima li armature ili nema. Mislim da uzima 50KM po rupi.
Ali ako je tanak zid, i ako nije beton - uzmi burgiju koju imas i busi rupu do rupe u krug, ako nije bitno da bude bas fina pravilna rupa. Ja sam tako za napu u cigli, siporeksu...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 06:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala Blafe. Pa i kontao sam ocrtati šestarom i burgijom lagano, al kontam napravio bi nereda i gubio vrijeme na obradu poslije, ma da svakako ću staviti cijev. Vidjecu. Hvala još jednom

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 06:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
points je napisao:
Narode, gdje ima kupiti kuhinjska česma da je dobrog kvaliteta a da ne košta baš stotine maraka? Nešto max do 180-200 KM, bolje ako je i manje.
Naime, mater ima bojler niskog pritiska (0 bar) ispod sudopera i to znači da je i slavina posebna, manji je izbor takvih jer je takav bojler sad prevaziđen, pa i česme.
Minotti ti upada u taj cjenovni rang i kod nas vazi za neku dobru sredinu, a daju 5 godina garancije. Imas ih u SDND okov u Budzaku.
Ja sam bas prije mjesec dana u stanu mjenjao sve slavine, u kupatilu sam uzeo Grohe, Minotti za sudoper i cijene su po 170-200KM. Utisak je da Grohe (iako su u ovom cjenovnom rangu vjerovatno neke "entry" serije u pitanju) ostavlja kudikamo bolji utisak kvaliteta, konkretno rucica miksera ide bas fino glatko kako god da se pomjera, jedim prstom se okrece na Grohe, dok na Minotiju bas i nema toga, ne ide bas najfinije iako je bila jedna od najskupljih cesmi u prodavnici.

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бенџи je napisao:
Hvala Blafe. Pa i kontao sam ocrtati šestarom i burgijom lagano, al kontam napravio bi nereda i gubio vrijeme na obradu poslije, ma da svakako ću staviti cijev. Vidjecu. Hvala još jednom
Ma nista, samo ako budes sam radio pocni malo vecu rupu, jer bice nepravilna i reckava, pa da ne bi ispala malena na kraju da moras stemati.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 08:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Колико је дебео зид? Може се круном за разводне кутије пробушити у пар пролаза по 5-6 cm дубине. Већина електричара има круне 65(68) и 80 mm, у најгорем случају се избуши једна централна рупа и са обе стране отвори док се не сретне.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ala ljudi pogino sam, 3 borera sam istopio. Pola sam uspio. Doduše nisu neki boreri sa malom je išlo bolje ali i ona je gotova. Muke isusove. Kontam kupiti novi skuplji borer, Al onda dolazim do istog mogo sam odma čovjeka zvati. Imam krune al one za namjestaj kupio sam danas ništa mi ne znace jer su sa drvo.

Slika
how to make a small logo

Da mi je samo vidjeti svjetlost dana danasnjeg :D

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Dobar beton. Ima li armature?
Vidi, ovo buši svaka bušilica ali mora borer biti stvarno dobar. Ja sam bušio kroz beton i armaturu sa Makita Nemesis borerima. Beton nije problem, a kada naletim na armaturu prebacim na obično bušenje bez udara.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam htio u centrum jer znam da nema nikad nikoga odem u fis, kažem čovjeku treba mi borer za beton imao sam bosch profesionalni izgubio, ove sto imam su mi se istopili. Kaže on ništa Bosch odi vamo prava stvar. Cijena 10 KM svakoj rupi po 20ak sekundi je trebalo. Tako da preporuka ! E sad, šta sad :D

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Udri cekicem to u sredini.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Каквом бушилицом бушиш? Било која ударна то отвори без проблема чак и са кинеским бургијама, са слике не дјелује да је неки посебно јак зид.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

10cm zid - Bosch zeleni djedov iz 80 ih cekić

Re: skypostman tuko džaba je sad ću željeznim špicem.

Bože da je samo fi 60 da od nekoga uzmem krunu kad je ovako naopako. Izgubi cijeli dan

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ttebalo je te rupe gusce, blize jedna drugoj

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2025, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Trebalo da, sjetio sam se kad si rekao gušće gore u prethodnim postovima kad sam trebao odbijati majzlom. Uglavnom rjeseno je. Flanza montirana sve je ekstra.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2025, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Mar 2017, 04:58
Ima li gde u Banjaluci uzeti Hitachi klime?
Stan je 40 kvadrata
Kontao Hitachi Air home VJ42

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2025, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
goranagf je napisao:
points je napisao:
Narode, gdje ima kupiti kuhinjska česma da je dobrog kvaliteta a da ne košta baš stotine maraka? Nešto max do 180-200 KM, bolje ako je i manje.
Naime, mater ima bojler niskog pritiska (0 bar) ispod sudopera i to znači da je i slavina posebna, manji je izbor takvih jer je takav bojler sad prevaziđen, pa i česme.
Minotti ti upada u taj cjenovni rang i kod nas vazi za neku dobru sredinu, a daju 5 godina garancije. Imas ih u SDND okov u Budzaku.
Ja sam bas prije mjesec dana u stanu mjenjao sve slavine, u kupatilu sam uzeo Grohe, Minotti za sudoper i cijene su po 170-200KM. Utisak je da Grohe (iako su u ovom cjenovnom rangu vjerovatno neke "entry" serije u pitanju) ostavlja kudikamo bolji utisak kvaliteta, konkretno rucica miksera ide bas fino glatko kako god da se pomjera, jedim prstom se okrece na Grohe, dok na Minotiju bas i nema toga, ne ide bas najfinije iako je bila jedna od najskupljih cesmi u prodavnici.

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

To ništa ne valja.
Upravo je te marke (Minotti) ta njena slavina koja nikad nije dobro miješala vodu, kaplje dok se bojler grije, a na kraju se konačno i pokvarila i vrijeme je za zamjenu.

Mislim da ću i kupiti Grohe, imaju ih u centrumu i za oko 200 KM.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2025, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Mar 2017, 04:58
Ja sam kupio Grohe
Za sada sam zadovoljan
Ako bi ko imao iz Nemačke da ti donese , mislim da su kvalitetnije

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2025, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Vokel je glavni za Grohe sa najvecim izborom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2025, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Okt 2012, 09:53
U vokel bude često akcija, ja sam za kadu uzeo sa tuš baterijom bila ispod 200KM. Daju neku garanciju 4 god mislim.
Cijena bila slična kao u DE. Tako da slavina za umivaonik mora biti jeftinija.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2025, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ma ljudi, ne može se to kupiti u inostranstvu. Htio sam ja donijeti, ali takve česme se više skoro pa ni ne prodaju ovdje.
Mater ima električni bojler ispod sudopera, niskotlačni, 0 bar. Kod takvih bojlera česme su posebne, prikladne za rad na niskom pritisku i sa tri cijevi.

Moja slavina ovdje ne bi mogla da se koristi u njenoj kuhinji.

Hvala za prijedlog za Vokel, inače šta god tamo da sam kupovao bio sam zadovoljan. Jednom smo, zbog brzine, kupovali u jednoj radnji u Gradišci koja prodaje Vokelovu robu, samo malo skuplje. I oni su OK, ali cijena nije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]