banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 23:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
subcomandante marcos je napisao:

a mene sa strane pitaju je li, a zašto vam ribe sve redom isto izgledaju i zašto mnogo podsjećaju na kurve. a ja prosto ne znam šta da im kažem...

Reci im da se radi o pogubnom uticaju PINK-a.

Citiraj:
pa meni se redovno dešavalo da počnem neku priču s djevojkom i da me ona odjebe ladno poslije 10 minuta ili manje. i tako jedna, druga, treća i onda ja odustanem...

Preispitaj vlastitu motivaciju kad prilazis djevojkama. Dosta momaka potcjenjuje nasu sposobnost rasudjivanja.:D Mi vas prokuzimo u roku od 2 minuta. :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Stani, zasto da preispituje motivaciju kad se djevojke zale da ih momci ne startaju :-?
Pricao sam o ovoj temi sa prijateljicama iz Sa, kazu da je tamo isto, bleje oni, bleje one, niko u akciju. Epidemija. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
zato sto ljudima nedostaju obicne stvari ..
svi se nesto tripaju kako ovo kako ono a kao sto je neko rekao sve je to zbog televizije i iskvarenih moralnih nacela i pogleda na svet
dok ne rascistimo sami sa sobom vladace nejebica :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 02:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Banjaluckim momcima fale banjalucke djevojke.
Molim urednika da zatvori temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 03:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
problem banjaluckih muskaraca su banjalucke devojke i to je ziva istina.
Nije cinjenicno stanje da svaka 10 ima momka zbog momaka nego zbog samih devojaka.
Kad prestanu da traze te idealno perfektne muskarce i shvate da nemoze svaki da ima love,super auto,izgled, tj PERFEKCIJU svi ce mo biti srecniji i bice nam bolje.

nase cure moraju da se menjaju,dovoljno je izaci samo vikendom u grad i shvatite o cemu govorim.

Ali sta ces ,sve su to posledice rata i to je problem s kojim se moramo nauciti nositi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 05:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
nije tačno. to je VAŠproblem što gledate baš TE koje TO traže (kola, kinte, blah...).

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 07:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2006, 19:49
ratkop je napisao:
problem banjaluckih muskaraca su banjalucke devojke i to je ziva istina.
Nije cinjenicno stanje da svaka 10 ima momka zbog momaka nego zbog samih devojaka.
Kad prestanu da traze te idealno perfektne muskarce i shvate da nemoze svaki da ima love,super auto,izgled, tj PERFEKCIJU svi ce mo biti srecniji i bice nam bolje.

Ipak moramo da prihvatimo istinu da je dosta djevojaka okrenuta ka tome da mora biti nekakav izgled i materijalno stanje, samo pogledajte nasu drzavu u kakvom je stanju pa n mogu svi da imaju sve i da izgledaju ko "Alejandro iz spanske serije".

Ovo kazem jer evo recimo dosta mojih prijateljica, poznanica itd kaze "ja ne gledam na to da momak mora biti prelijep i da ima ovo ili ono", a kada pitam pa dobro opisi mi osobu koja tebi odgovara dodjemo na isto ili slicno to sto negira.

Evo recimo kada pridje njoj neki momak za kojeg ziasta znam da je kao osoba predobar, osjecajan i sl. poslije pitam za misljenje, ona kaze pa znas dobar je on ali ja ipak gledam... kroz ogromno okolisanje i objasnjavanje dodjemo opet na gore pomenuto.

NARAVNO IMA DJEVOJAKA KOJE SU ZAISTA DOBRE
za to znam jer sam i sam imao djevojke koje zaista uzivaju kada si sa njima bilo kada i bilo gdje a ne gledaju te stvari koje se plasiraju u casopisima i TV.

Mislim da je veliki problem Mediij (bilo koji) koji prenosi to da bi ste smuvali nekog morate to i to , budite lijepi. vasa osoba mora biti takva i sl. jer kod pravog odnosa nema pravila samo spontano i iskreno djelovanje.

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
apocalypto je napisao:
Ovo kazem jer evo recimo dosta mojih prijateljica, poznanica itd kaze "ja ne gledam na to da momak mora biti prelijep i da ima ovo ili ono", a kada pitam pa dobro opisi mi osobu koja tebi odgovara dodjemo na isto ili slicno to sto negira.

Pa svako od nas ima svoje ideale. I u mom zenskom drustvu cesto govorimo o nekim idealnim tipovima. Ali, to je samo prica. Mi smo sve svjesne da to u stvarnosti ne ide tako i da izgled nije toliko bitan. Svaka zrela djevojka to zna kao sto svaki zreo muskarac ne bi trebalo da kritikuje curu samo zato sto ima celulita. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Nemoj, Slavko će se naći prozvan i eto ti diskusije i problema :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
75%Angel je napisao:
Preispitaj vlastitu motivaciju kad prilazis djevojkama. Dosta momaka potcjenjuje nasu sposobnost rasudjivanja.:D Mi vas prokuzimo u roku od 2 minuta. :wink:

e pa eto ti problema. moja motivacija nije seks na brzinu. i to je uglavnom pokušaj nekog neobaveznog razgovora. nije filosofska rasprava... ali ženice vole da glumataju pa da, eto, ispadnu hard to get ili štagod. uglavnom, odustao sam od banjaluke i njenih žena. da ne velim da je nemoguće naći "normalnu" djevojku od 25+ koja ne želi sutra da se uda i ne liči na karleušu...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
apocalypto je napisao:

Pa svako od nas ima svoje ideale. I u mom zenskom drustvu cesto govorimo o nekim idealnim tipovima. Ali, to je samo prica. Mi smo sve svjesne da to u stvarnosti ne ide tako i da izgled nije toliko bitan. Svaka zrela djevojka to zna kao sto svaki zreo muskarac ne bi trebalo da kritikuje curu samo zato sto ima celulita. :)

;p ;p Ja ne kritikujem celulit/salo kao posljedicu nezdravog zivota, vec nemar i ne-bavljenje fizickim aktivnostima kao uzrok istog, shvatite vec jednom ;)

Ako govorimo o idealnom izgledu (koji je, opet, individualan, nekome savrsen macan, je drugoj tek dobar komad), onda se moze naci jako malo momaka koji odgovaraju BL djevojkama, isto tako malo cura koje odgovaraju BL momcima. Ako trazis partnera za cisto fizicki odnos, onda je izgled valjda najbitniji, u tom slucaju, puno srece i strpljenja, trebace ti, dok nadjes nekog ko je "kao sa tv-a".

Ali nemojte te zekice da izgled nije toliko bitan ;) Zasto onda ruzni frajeri kupe stalno korpe. Svako vise voli da mu pridje lijepa osoba ili osoba prijatnog izgleda, istina je da ces u vezi biti sa osobenoscu tog covjeka, ne sa njegovim licem/tijelom, ali ipak, ruku na srce, izgled je presudan u prvom dojmu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Rakun_Slavko je napisao:
;p ;p Ja ne kritikujem celulit/salo kao posljedicu nezdravog zivota, vec nemar i ne-bavljenje fizickim aktivnostima kao uzrok istog, shvatite vec jednom ;)

Slavko, ono je bila shala. ;P

Rakun_Slavko je napisao:
Ali nemojte te zekice da izgled nije toliko bitan ;) Zasto onda ruzni frajeri kupe stalno korpe :wink:

To je prava predrasuda! Mozda je taj koga ti znas i ruzan i glup...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Jeste presudan jer ne vidiš ništa osim njegovor izgleda, ali čim progovori znam "koliko je sati" i da li ću nastaviti čavrljati sa tim nekim...

(mada, kako stvari sad stoje ja sam završila sa potragom za sreć(k)om 8) :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
Svaka zrela djevojka to zna kao sto svaki zreo muskarac ne bi trebalo da kritikuje curu samo zato sto ima celulita. :)

sto se tice djevojaka zaista do sada nisam gledao tu debljinu cak sta vise pocnu me nervirati "joj debela sam joj nisam se sredila i sl.". to me nervira jer nisam sa djevojkom zbog toga sta oblaci i kakvu sminku nosi , ako mi se svidja elegantno popunjena osoba, onda je meni dobra takva kakva jest a sto njoj ne odgovara njen izgled njen problem.

Bio sam sa djevojkama koje su premrsave (sto nije nikako dobro) do onih sa viskom kilograma, ali to je moj izbor i ako je meni OK onda mislim da nema potrebe da slusam o sredjivanju i sl.

EVO sta bih mogao reci

OSOBU NE CINI ONO STO OBLACI, STA IMA I KAKVU SMINKU NOSI, OSOBA VRIJEDI ONOLIKO KOLIKO LJUBAVI MOZE DARIVATI I KOLIKO JE SPREMNA POMOCI DRUGIMA I BITI TU KADA JE POTREBNO (NARAVNO I OBRNUTO BITI TU KADA JE NJOJ POTREBNO). NAJBOLJA JE PRIRODNA LJEPOTA JER KO JE LIJEP NEMA POTREBE DA TO SKRIVA SMINKOM.

Ljudi nisu automobili pa da ih uljepsavamo da bi ih bolje prodali i da gledamo kako izgleda. Ako tako gledamo onda je samo sjedi i vozi, prodaj kupi drugo itd. valjda me razumijete

Can you catch yourself

Poslednji put menjao apocalypto dana 08 Avg 2007, 10:32, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
OSOBU NE CINI ONO STO OBLACI, STA IMA I KAKVU SMINKU NOSI, OSOBA VRIJEDI ONOLIKO KOLIKO JE SPREMNA POMOCI DRUGIMA I BITI TU KADA JE POTREBNO (NARAVNO I OBRNUTO BITI TU KADA JE NJOJ POTREBNO), ODNOSNO KOLIKO OSJECAJA I LJUBAVI NOSI U SEBI.

Zivio govornik! Svi u Kolo srpskih sestara po djevojke! :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Citiraj:
OSOBU NE CINI ONO STO OBLACI, STA IMA I KAKVU SMINKU NOSI, OSOBA VRIJEDI ONOLIKO KOLIKO JE SPREMNA POMOCI DRUGIMA I BITI TU KADA JE POTREBNO (NARAVNO I OBRNUTO BITI TU KADA JE NJOJ POTREBNO), ODNOSNO KOLIKO OSJECAJA I LJUBAVI NOSI U SEBI.

Zivio govornik! Svi u Kolo srpskih sestara po djevojke! :lol: :wink:

pa to je prava vrijednost jer ljepota je prolazna, a sta onda ostaje..
ostaje upravo taj odnos izmedju dvoje ljudi.

Haj pogledaj koliko ljudi koji se zele ozeniti ili su se ozenili neka iskreno kazu kakvu osobu hoce kraj sebe, da li onu za kojom se svi okrecu ili onu koja je dobr kao osoba. Ovo kazem jer je ljepota prolazna, a ljepota moze biti vazna dok si mlad i bitno je da svi vide s kim si.

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
cc zvucis kao neki 30-godisnjak koji bi se zenio .. :D :D
mi smo jos mladi, ludi i napaljeni, pusti nas da vodamo mrsavice :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

XentoniX je napisao:
cc zvucis kao neki 30-godisnjak koji bi se zenio .. :D :D
mi smo jos mladi, ludi i napaljeni, pusti nas da vodamo mrsavice :D :D :D

Ma jok samo kazem i da oni koji vodaju neke tamo lijeve cure na kraju opet traze onu sa kojom ce imati dobar zivot.

Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
nerevar je napisao:
Slika

Kakva krasotica, shto bi rekli u Kroaciji! Svarshena dama za naseg Slavka!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]