Dakle, koja su vaša zapažanja u vezi ovog odjevnog predmeta, koje marke košulja bi svakako preporučili, na koje imate primjedbe, gdje u gradu pronaći koji dobar primjerak...
Kupio sam nedavno dvije košulje Leonardo DKN Aranđelovac, i bez obzira što je na obe na deklaraciji pisalo 80% pamuk, jedna je vidno drugačija po kvaliteti materijala od druge, (i na dodir i prilikom nošenja) i to u smislu manjka pamuka u korist poliestera

što prilikom vrućina ima uticaj na pojačano znojenje

Inače cijena im je 45 K.M.
Takođe imam i košulju Kamensko Zagreb od 100% pamuka koja je i više nego ugodna za nošenje i nemam nikakvih primjedbi na nju, ali nju sam dobio od nekog na poklon (ne znam od koga

) pa ne znam gdje tražiti takve košulje, ni koliko koštaju.
E sad, na netu sam pročitao da su košulje Pierre Cardin jedne od kvalitetnijih i vidio sam u Zenitu par komada cijena je 60 K.M. pa me interesuje da li neko ima takav primjerak, kakve su, i da li su u Zenitu uopšte originali ili se radi o nekim kineskim sranjima.
Takođe, mislim da ću od sada kupovati isključivo košulje od 100% pamuka jer ipak udobnost je najvažnija, a nedostatak je jedino izgleda u gužvanju
Eto, pa navalite sa komentarima