ajkula je napisao:
_zoka je napisao:
Ekvator je na bulevaru....To je poslovni centar Krajina......valjda

.
E nije na Bulevaru
Moze li se znati ugrubo, kakav je slucaj? Meni niko nije mogao pomoci jer su se osiguravajuca drustva ogradila od explozija

ma jbg ukratko ako bude razumljivo,....Kretao sam se Gradiška ------>Banja Luka, negdje 3. ili 4. u koloni a jbg nije klasična kolona nego, ono pičiš 80-100 km/h, iznenada kod Kaldera Company (stovarište gradj. materijala) dolazi do bočnog kontakta izmedju dva auta, jedan se kretao iz suprotnog smjera a drugi znaci ispred mene mozda 2 auta ispred, znaci oni se udaraju stranama i ovog sto je isao iz suprotnog smjera od udarca zabacuje i čovek meni sječe put, ja kočim i bacam se na svoju desnu stranu ali koliko god ja da izbjegavam on toliko ide na mene, jbg sekunda vremena, i to se ja zabijam u njega,..Nikakve krivice ja nemam i podnio sam zahtjev za odštetu evo prije 1 god,...čekam da tužilaštvo oderadi saobraćajno-tehničko vještačenje, pošto bez toga Krajina osiguranje neće da plati štetu,.....A ovi nikad riješiti to vještačenje, a moji advokati samo sjede kao i ja i ništa ne ganjaju i ne raspituju se o tome, jer oni nikad ne gube, kad god se riješi njima dobro,...nadam se da si mogao nešto skontati iz ovoga

p.s. - ishod sranja, malo je tamna slika: