banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 06:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Cvijecare
PostPoslato: 24 Jun 2009, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Joj bolan, te pare potrošite na neki praktičan poklon, kakvo cvijeće, kakve trice...

P.S. Piše se cvjećara ;)

Vrh

Tema posta: Re: Cvjecare
PostPoslato: 24 Jun 2009, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
A jeste zapeli za pravopis, masa site-ova u nazivu ima cvijecara, ajde sad na google, pa svima pisite da nije pravilno...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Gimli je napisao:
A jeste zapeli za pravopis, masa site-ova u nazivu ima cvijecara, ajde sad na google, pa svima pisite da nije pravilno...

profi deformacija :)
nego, cuo si,jedan cvjetic i cokoladu kakvo bacanje para na bukete,isti efekat ima,cvijet je cvijet ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Gimli je napisao:
Negdje se spominjalo o cvijecarama koje dostavljaju cvijece, ali sad nemogu da nadjem. Zna li neko koje cvijecare u BL to rade, i koliko naplate dostavu, da li imaju one kartice za napisati nesto, i da li sam pises ili oni napisu? Trebaju mi takve informacije... I jos nesto, posto inace kupujem samo ruze, karanfile i slicno, da li ima kod nas kupiti buket bijelih rada?

Bogam Gimli ti si dobro usro stvar kad trazis ovako nesto :lol: nece te izvuci ni pet cvejcara a kamoli jedan buket kuranfila :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
azdajica-ny je napisao:
Gimli je napisao:

profi deformacija :)
nego, cuo si,jedan cvjetic i cokoladu kakvo bacanje para na bukete,isti efekat ima,cvijet je cvijet ...

Stvar je u tome sto se necemo vidjeti taj dan, tek 3,4 dana nakon, a vjerujem da ce se mnogo iznenaditi kad joj na vrata dodje buket omiljenog cvijeca... A po jednu ruzu i slatkise sam uzimao prije, pa ocu i jednom ovako nesto...

Vrh

Tema posta: Re: Cvijecare
PostPoslato: 10 Okt 2009, 13:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Okt 2009, 13:44
skypostman je napisao:
http://www.cvecara-online.com/
Ал одраше... 8)

Pa postoji jos i Teleflora. Oni rade dostavu u BiH i Srbiju.
Sem toga postoji neka cvecara u Sarajevu ali dostavlja DHLom...cvece kao posta.

Izbor postoji uvek!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ne znam rade li dostavu ali sve pohvale cvjecari kod Venecija mosta ( preko puta Harizme). Aranzmani kakvi se pozele.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
ajkula je napisao:
Ne znam rade li dostavu ali sve pohvale cvjecari kod Venecija mosta ( preko puta Harizme). Aranzmani kakvi se pozele.

Ta je cvecara najbolja u gradu! Definitivno. Dobijala sam cvece iz skoro svake, ali kada dobijem iz ove svaki put prepoznam i odusevim se.

A ja kad kupujem nekome, obavezno idem tamo. Tete su tako ljubazne, jako zanimljivo aranziranje, od jednog cveta naprave buket kakav u drugim ne dobijes sa 3...i jeftiniji su od svih ostalih. Imaju fine papire, trake, mrezice, filc (ili one neke kucine :lol:) za umotavanje a ne kao u vecini trake i papir ko zq groblje, bozemeprosti :lol:

Isto rade i pakovanje poklona i tako ga 'skupo' upakuju, za male pare (oko 2 km ako je neko bas-bas pakovanje) i stave milion ukrasa i ne naplate 5 km ko baba u kastelu sto samo zakelji nekih masnica i cvetica plasticnih :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]