banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 00:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Bik je napisao:
Jel pusi ko duvan? Mislim ovaj sto se mota... Ja sam skontao (konacno) da se tri hiljade puta vise isplati kupiti onih 50g duvana i motat... Em kosta mrvu manje od kutije cigara, a meni evo ovih 50g traje vec oko sedam dana!!!! E sad... ja sam uzeo Samson, plavi, al mi je cini mi se malo prejak. Ima li ko iskustva sa duHanom, da mi kaze koji je jos dobar i tako to... kontam sledece pakovanje uzeti Drum, ili zutog samsona.

meni je svaki duvan koji sam probao prejak, ne mogu da pušim cigaretu smotanu, podera mi pluća! ima li neki da je blag, ja sad konzumiram marlboro lajts, pa da je u toj ravni negdje što se jačine tiče? a potpuno se slažem sa isplativošću ... em ne znam da motam, a kako da nosim onu mašinicu u grad, pa usred neke gužve ja sad kao motam cigaretu? ni džoint nikad nisam znao smotati. :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2006, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Pa imas od svakog duvana razlicite jacine. Npr. samson ima plavi (najpoganiji, jede malu djecu) ima neki srednji, to je ovaj sto sam sad uzeo, meni puno vise lezi, a ima jos slabiji, zuti, njega nisam probao. Probaj sa tim zutim, mislim da ce bit dobar. Sto se motanja tice, sta ti ima bit trip smotat cigaru u guzvi? Lagano, natenane... Ako nista drugo, smotas sebi kod kuce par komada pa nosis u kutiji, ili cak u masinici, moze stat nekih desetak cigara komotno :) Meni je gotiva i to motanje, mislio sam da ce masinica da pokvari uzitak, al nije, opet je sevap :D kad onako fino iskoci gotova i savrseno okrugla, mami te da je ispusis :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]