Drizzt je napisao:
Trebam prvo provjeriti dioptriju jer sam slučajno otkrio da malu dioptriju ipak imam. Od prijatelja sam uzeo naočale -0,5 i skontao da mi je jasniji vid, ali nije neka drastična razlika.
Iskreno nisam imao pojma o ničemu ali juče istraživajući koje radnje imaju na FB ili IG naiđe na optika visus koja je na FB bila ažurna, tipa da nije zadnji post od prije 2-3 godine. Prvo sam ih pitao za cijene i odma su odgovorili, ali kad sam krenuo da pitam te detalje upitaše me da im pošaljem broj telefona i lik (vlasnik ili radnik, nemam pojma) me nazvao i 20min mi objašnjavao šta sve postoji na tržištu od stakala, koje su razlike, da li zbilja te razlike vrijede toliko itd.
Pozitivno me iznenadio pristup maksimalno detaljan, a ne onaj da navaljuje da proda, već baš da informiše.
Može biti more istih radnji, ali koliko znači kad se neko potrudi da to promoviše online, da brzo odgovori, drži stranicu aktivnom.
Boka-Boris, kod Ferhadije radnja. Ja mjenjam stakla kod njega. Lik je profesionalan i usluzan, sve pohvale i sa moje strane.