banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 19:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Krevet!
PostPoslato: 24 Feb 2010, 00:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Feb 2009, 23:32
Da ne otvaram temu, pitanje je u vezi trosjeda/ lezaja, dakle za spavanje po noci, za sjedenje po danu. Razvlacenje ili bez?
Gdje, sta, koliko para?
Da li spuzva, zicano ili latofleks? Ovako meni rekose: spuzva neudobna za spavanje, zicano jezgro pukne feder, latofleks pukne letva pa se slikaj:)))
E pa sad budi pametan:)
Kakva je varijanta ovih trosjeda/ lezaja sto se naslanjas na jastuke, ispadaju li vam ti jastuci i moraju li se stalno popravljati?
Cijeli zivot spavam na jogiju, mislim da bi spuzva bila sok za moja ledja.
Dakle?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
pamella_morrison je napisao:
laoce je napisao:
Da ne otvram novu temu - trazim trosjed i fotelju na razvlacenje, u BL nije bas neki izbor, ili su u ponudi kauci ili garniture sa dvosjedom pride.

fotelja na razvlacenje normalne sirine u cijeloj Bl ima samo u GMPu kod kruznog toka, a postoje i trosjed i dvosjed isti a mozes da odaberes sta od toga ces kupiti...

on topic / okvir kreveta ima super u ardoru, moze se birati i boja, prave po mjeri duseka bilo kakvog, i cijena je 250. a duseci najpovoljniji i najbolji sa zicanim jezgrom u ardoru i u GMPu oko 250KM isto!

Sta je GMP (ako je kruzni tok kod gimnazije, onda se moze i prosetati do tamo, ako nisu jos koji kruzni napravili :-? ) ?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
laoce je napisao:
Sta je GMP (ako je kruzni tok kod gimnazije, onda se moze i prosetati do tamo, ako nisu jos koji kruzni napravili :-? ) ?

da taj kruzni kod gimnazije*iako mislim da prave i kod cetojevica jedan al nije gotovo to :)
gmp namjestaj u onoj energomontovoj zgradurini naci ces sigurno..

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
polpolk15 je napisao:
Da ne otvaram temu, pitanje je u vezi trosjeda/ lezaja, dakle za spavanje po noci, za sjedenje po danu. Razvlacenje ili bez?
Gdje, sta, koliko para?
Da li spuzva, zicano ili latofleks? Ovako meni rekose: spuzva neudobna za spavanje, zicano jezgro pukne feder, latofleks pukne letva pa se slikaj:)))
E pa sad budi pametan:)
Kakva je varijanta ovih trosjeda/ lezaja sto se naslanjas na jastuke, ispadaju li vam ti jastuci i moraju li se stalno popravljati?
Cijeli zivot spavam na jogiju, mislim da bi spuzva bila sok za moja ledja.
Dakle?

ako ne moras mjenjati normalni dusek nemoj pogotovo ako imas problema s ledjima.
ako moras ne znam, mozda je najbolje da bude trosjed dovoljno velik da bez razvlacenja mozes na njemu spavati... ima npr u kestenu tako nesto, mislim...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2010, 01:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pamella_morrison je napisao:
laoce je napisao:

da taj kruzni kod gimnazije*iako mislim da prave i kod cetojevica jedan al nije gotovo to :)
gmp namjestaj u onoj energomontovoj zgradurini naci ces sigurno..

Hvala, bice pogledano.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da malo osvjezim temu . Trazim nesto slicno kao @polpolk15 , isti problem - krevet s dusekom od rodjenja, a sad trazim nesto na razvlacenje jer mi treba veca povrsina za spavanje ( prosirio se :D ) . Vidio sam da Simpo ima nesto sto mi odgovara, ali ne znam koliko je sve to stabilno - izdrzljivo i naravno - udobno. Prijedlozi?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2010, 20:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Ja sam sebi skoro trazio i sve sam obisao i na kraju kupio u simpu trosjed. Mislim da su dosta kvalitetni a i cijena je pristupacna cini mi se da je ovaj moj bio oko 800 KM. Ne mogu se sjetiti kako se zove ali je latoflex i dobar je za spavanje.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2014, 17:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Dec 2014, 17:33
Imam jako lose iskustvo sa Loto-m. Ispostavilo se da su mutljarosi i petljarosi. Koliko sam vidio, budite spremni da vas zavllace i petljaju. Kod mene su odradili dio posla, onda su insistirali da se plati taj dio posla iako je cijena bila pogodjena za cjelokupni posao. Naivno sam platio. Ispostavilo se da taj drugi dio posla nisu nikad zavrsili. Prvo su me zavlacili, danas, sutra... kojekakve seljacke izgovore... vjerovatno im se nije isplatilo raditi taj drugi dio posla za iznos koji je ostao od ukupno dogovorene cijene... napominjem sve je na pocetku dogovoreno... Bjezite od takvih ljigavaca pa makar i zlatan namjestaj pravili!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]