banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 09:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Avg 2014, 12:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2014, 13:59
DANIJEL BL je napisao:
ko jednom nakon drva proba struju nikad se ne vraća

jos samo da struja hoce ostat ovako jeftina

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2014, 12:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko jednom u sred zime ostane bez stuje 48 sati o struji kao grijanju više ni ne razmišlja :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2014, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2014, 13:59
_зока je napisao:
Ko jednom u sred zime ostane bez stuje 48 sati o struji kao grijanju više ni ne razmišlja :wink:

ovo si u pravu,.,

dosli kod mene neki svicarci u firmu i nesta struje pitaju ljudi kako to, zar moze nestat el nergije

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2014, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
znaci juce taman da kupim ove Tesi bugare jer su najbolja ponuda i onda naletim na ovu temu. Pricao sam sa blaf77 u porukama koji kaze da su Airelec mnogo bolji izbor jer se navodno manje kvare (tako rekli ovi iz Termoklime) Zovnem Termoklimu i TExsan - razlika u cijeni je nekih 40 KM (Tesi od 2,5 Kw 115, a Airelec 155). Trebaju mi 3 komada, nisam sad pametan dal da pljunem 100 KM više...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2014, 06:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jun 2009, 16:45
Pljuni, ja imam 2 aireleca i super su, kazu da su ovi kvarljivi, i garancija na airelec ti je 2 godine, a na ovo sranje 4 mjeseca ili tako nesto

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2014, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

imao sam neke radove u stanu pa ne kupih konvektore. Svratih danas u Termoklimu, Aierlec onaj stariji model Paris dodje od 2kw 155 KM; a 2,5 cini mi se 175. Imaju i onaj noviji model Tactic on je jos skuplji dodje 175-200 KM (2 i 2.5 Kw). Prema ovome Tesy u Tehsanu ispadaju mnogo jeftiniji (110 - 115 KM za 2/2.5 KW) a koliko sam skontao isto imas garanciju 2 godine. Cak su mi i po dizajnu bolji tj u rangu su sa skupljim Airlecom. E sad vi nafaliste francuza a iskudište bugara, al ja sve kontam da je to isto g.vno.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2014, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nego šta već isto. Ne znam zašto se ljudi zanose da neki manje troše, kad je to najprostiji grijač u pitanju i ako je snaga recino 2 kW oba će za isto vrijeme potrošiti istu količinu energije.
Nema akumulacije toplote, sve se gotovo trenutno rasipa u prostor i čim se okolina zagrije na određenu temperaturu prestaje sa radom. E tu već može biti neka sitna razlika u termostatima da li prekida tačno kad dođe na zadanu temperaturu ±0.1℃ ili na ±1℃, ali ta razlika je svakako prisutna čak i u različitim krajevima iste prostorije da po meni ne opravdava razliku u cijeni. Radije se za te pare grijati koji mjesec.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2014, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne mora se razlika u cijeni odnositi na potrosnju energije, i tu je vjerovatno najmanja razlika. Mozda ima vise razlike u kvalitetu ugradjenih komponenti. Za jedne kazu da se kvare, za druge ne...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2014, 10:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Prije tri godine smo kupili neki najjeftiniji, znam da je bio oko 30 maraka jeftiniji od onih u centrumu. U korsu su bili skoro duplo skuplji.
Sve radi bez problema, čim bude za zamjenu biće obavještenje na forumu. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2014, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Ne mora se razlika u cijeni odnositi na potrosnju energije, i tu je vjerovatno najmanja razlika. Mozda ima vise razlike u kvalitetu ugradjenih komponenti. Za jedne kazu da se kvare, za druge ne...

ako kažu ovi što prodaju Airelec da se kvare Tesy to mi više liči na trgovačku :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2014, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Meni su to rekli u Termo klimi, a prodaju i jedne i druge. Kazu puno im skladiste Tesi-ja s reklamacija.
Ne znam, nisam pametan.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e sad ih ne prodaju, imaju samo Airlec i neke crne fensi od hiljadu maraka, a Tesy je u Tehsanu i Fisu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]