banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: ugaone garniture
PostPoslato: 10 Jan 2012, 15:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
trebao bih ovih dana kupiti ugaonu garnituru za vikendicu,pa me zanima je li kupovao ko skoro....odakle da krenem,ko ima najveću ponudu i pristojne cijene,ima li kakvih akcija i slično,ako neko zna?

Vrh

Tema posta: Re: ugaone garniture
PostPoslato: 10 Jan 2012, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Simpo i Lesnina - veliki izbor, svi imaju riječi hvale što se tiče kvaliteta, Lesnina možda ima bolju štof kartu.
Krajem mjeseca mi stiže Commodo iz Simpa :)

Imam nedavno kupljen trosjed iz GMP-a, bio jeftin i već se na njemu vide posljedice toga.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2010, 18:06
GMP na kruznom toku za Laus, vidio sam skoro dosta zanimljivih stvari, doduse cijena se ne sjecam ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Imas ponesto i u Fisu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sutra cu obici i te radnje,bio sam samo u lesnini,ima super stvari,ali je bas preskupo....nema nista da lici na nesto ispod 1500 maraka,a mene zanima plafon do 900-1000...bio sam i u nekom krajinaprometu pored lesnine,tamo ih ima i za 500-600,ali ne svidjaju mi se...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Imas u Fis-u kod prijedorske petlje, neko snizenje do 15 januara.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 01:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

idem sutra da vidim sta ima

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 02:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Skoro smo namiještali stan, ugaonu kupili u ardoru, platili 1500, ali je to jako velika ugaona 3x2.5 + veliki tabure.
Uzeli smo presvlaku od pamučnog velura, iako je svijetla lako se čisti, ima mehanizam za rasklapanje i odličan ležaj. Često imamo goste, pa se isplati.
Nisu standardne letvice, već nešto što meni liči na trampolinu :)
Za sad smo prezadovoljni.
Jeftinije ugaone imaš i u sabiksu i dalasu na tranzitu, odmah više kružnog toka za lauš, može se naći ok stvari.
Čak smo nekoliko ok ugaonih vidjeli u Boski.
reporučujem ti da nipošto ne uzimaš presvlaku od vještačke kože, svi koje znam da su kupili tako nešto žale se da ispuca nakon negog vremena, svejedno da li se maže i održava.
Razmisli prvo šta ti tačno treba, izmjeri prostor u vikendici i ako ti nije mrsko nacrtaj ili postavi po podu neke kartone, tako da vidiš dokle će ti doći (da ti se neka vrata ne bi otvarala samo do pola i sl), i odredi max dimenzije do kojih možeš ići. Nekad ih prave bespotrebno glomazne. Uglavnom, na svakoj pišu tačne dimenzije. (mi smo nosili i metar sa sobom:)
Uzmi u obzir da li će neko spavati na njoj, kolike su šanse da će se prljati i koliko lako se čisti...npr. ako uzmeš neku sa dezenom eventualne mrlje će biti manje vidljive...

http://www.topsnizenja.com/katalozi Ovdje možeš naći kataloge i šta je na sniženjima

Malo sam ja ovo odužila, ali sam se detaljno unaprijed informisala o svemu kad smo namješali stan i mogu ti reći da se isplatilo. Svi misle da nam je neki dekorater sređivao :D

P.S.
Neko je spomenuo GMP, ne znam za ugaone, ali isti trpezarijski namještaj smo našli povoljnije u Kestenu (kod Robota), čak nekoliko stotina KM uštede na stolu i stolicama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]