Skoro smo namiještali stan, ugaonu kupili u ardoru, platili 1500, ali je to jako velika ugaona 3x2.5 + veliki tabure.
Uzeli smo presvlaku od pamučnog velura, iako je svijetla lako se čisti, ima mehanizam za rasklapanje i odličan ležaj. Često imamo goste, pa se isplati.
Nisu standardne letvice, već nešto što meni liči na trampolinu

Za sad smo prezadovoljni.
Jeftinije ugaone imaš i u sabiksu i dalasu na tranzitu, odmah više kružnog toka za lauš, može se naći ok stvari.
Čak smo nekoliko ok ugaonih vidjeli u Boski.
reporučujem ti da nipošto ne uzimaš presvlaku od vještačke kože, svi koje znam da su kupili tako nešto žale se da ispuca nakon negog vremena, svejedno da li se maže i održava.
Razmisli prvo šta ti tačno treba, izmjeri prostor u vikendici i ako ti nije mrsko nacrtaj ili postavi po podu neke kartone, tako da vidiš dokle će ti doći (da ti se neka vrata ne bi otvarala samo do pola i sl), i odredi max dimenzije do kojih možeš ići. Nekad ih prave bespotrebno glomazne. Uglavnom, na svakoj pišu tačne dimenzije. (mi smo nosili i metar sa sobom:)
Uzmi u obzir da li će neko spavati na njoj, kolike su šanse da će se prljati i koliko lako se čisti...npr. ako uzmeš neku sa dezenom eventualne mrlje će biti manje vidljive...
http://www.topsnizenja.com/katalozi Ovdje možeš naći kataloge i šta je na sniženjima
Malo sam ja ovo odužila, ali sam se detaljno unaprijed informisala o svemu kad smo namješali stan i mogu ti reći da se isplatilo. Svi misle da nam je neki dekorater sređivao

P.S.
Neko je spomenuo GMP, ne znam za ugaone, ali isti trpezarijski namještaj smo našli povoljnije u Kestenu (kod Robota), čak nekoliko stotina KM uštede na stolu i stolicama.