banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2009, 15:59 
ma starsno, ja u kafani uvijek trazim racun.. tj. svugdje trazim racun... sta cu na suprotnim smo stranama ja i privatnici.. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
manitu uci da svira je napisao:
majlili je napisao:
nalog za pretresanje kese....... :confused2:

majlili ovo je bila parodija na maloumnost zakona koji je neustavan. a warior je odlicno rekao: zaplasivanje stada koje se ne buni radi jos brutalnije pljacke

Интересантно како месарска држава тражи од народа поштовања најмањих ситница, а сама не поштује ни најосновније европске законе и људска права. Зар није логично да ако држава тражи од становника поштовање малих закона да се и она држи истих или бар основних.
Али не, тракторско месарска држава узима и најситнији порез од народа и кажњава за најмању ситницу а не даје му ни најосновније. У Европи ти прво да да зарадиш па онда тражи да платиш казну. Док месари не дају да зарадиш а траже. Па одакле? Људи иду хиљаде километара да зараде динар јер им месари не дају у својој земљи да зараде. И кад дођу онда им месари траже данак и порез. Па не знам послије овога ко ће гласати за снсд, шта раде од јадног народа. :angry4:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
kaznjavanje potrosaca???
ljudi jel ovo neka zajebancija??? da mene neko kazni zato sto lik kod kojeg kupujem vara drzavu???

jok, ne moze ovo biti istina. suvise je retardirano da bi bilo istinito!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 01:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Mene i da uhvate bez racuna ne mogu me kazniti jer sam ja iznad njih :D za jednu 17% koliko nam upravo iznosi pdv :D ...

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 10:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
vim je napisao:
majlili je napisao:
nalog za pretresanje kese....... :confused2:

majlili ovo je bila parodija na maloumnost zakona koji je neustavan. a warior je odlicno rekao: zaplasivanje stada koje se ne buni radi jos brutalnije pljacke

Интересантно како месарска држава тражи од народа поштовања најмањих ситница, а сама не поштује ни најосновније европске законе и људска права. Зар није логично да ако држава тражи од становника поштовање малих закона да се и она држи истих или бар основних.
Али не, тракторско месарска држава узима и најситнији порез од народа и кажњава за најмању ситницу а не даје му ни најосновније. У Европи ти прво да да зарадиш па онда тражи да платиш казну. Док месари не дају да зарадиш а траже. Па одакле? Људи иду хиљаде километара да зараде динар јер им месари не дају у својој земљи да зараде. И кад дођу онда им месари траже данак и порез. Па не знам послије овога ко ће гласати за снсд, шта раде од јадног народа. :angry4:

Nemoj ti da vrijeđaš traktoriste i mesare.To su ljudi koji pošteno crnče za svoj dinar. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2009, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Добро си рекао. И плаћају пдв 17%. Али нама вегетаријанцима месари нису најнеопходнији :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2010, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
шта се десило са овим законом? да ли је он и даље на снази? знате ли икога осим оних бакица да је кажњен због ове небулозе од закона???!!!

prvo da pokazu NALOG za pretresanje kese od drzavnog tuzioca i nema problema :lol: :lol: znachi, nista debilnije, gluplje, moronsko imbecilnije nije se smislilo od kada je novac sredstvo placanja. onome ko je napisao ovakav zakon i onima koji ga izglasase dati invalidsku penziju zbog zastoja u razvoju i tumora na mozgu (naizgled benignog). znaci, mastam o danu da mi skot pridje i zatrazi racun...

у потпуности се слажем са свиме што си написао. иначе сам миран и не волим се свађати, али кад би ми неко из комуналне полиције тако пришао и тражио рачун и те глупости стварно не знам како бих реаговао...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Možeš ti i kažnjavati i streljati, naš narod jednostavno nema osjećaj za državu, patriotizam ide dotle dok se ne treba nešto platiti državi.
Fiskalni računi se mahom ne izdaju jer je "bolje da ide meni džep nego onim lopovima".

Katastrofa je po svakom pitanju ponašanja i kulture, neke stvari jednostavno ili su izumrle ili ih nikada nije ni bilo.
A sad da uvedeš diktaturu i siječeš sve redom koji naprave najminimalniji prekršaj zapalili bi te na lomači, a tvog protivnika proglasili zaštitinikom naroda, a onda bi tvoj protivnik došao na tvoje mjesto i za neko vrijeme bi mrzili njega i počeli pričati kako ti i nisi bio tako loš, kako je nekad bilo bolje.

"Prođi pored svijeta jer nije ništa"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]