banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 20:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2010, 09:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Ponovo da upozorim korisnike, poucen gorkim i skupim vlastitim iskustvom.
Radjena je fasada+izolacija na kuci. Kada se doslo do zavrsne faze, biranja boje za fasadu, odluka je pala na veoma blagu nijansu jedne boje. Ista boja ali tamnije i zivlje nijanse je izabrana za plastificiranu fasadu, tako da se veoma lijepo slazu, barem kataloski. Naravno, nismo ocekivali da ce u praksi izgledati 100% isto kao u katalogu, ali niko nas nije pripremio za sok koji smo dozivjeli. Naime, fasada je bila potpuno drugacije boje! :angry4: :confused2: :angry4: Naravno, naknadne reklamacije se ne uvazavaju. Firma koja je u pitanju je HCP, predlazem da odete na lice mjesta i tjerate ih da mjesaju boje pred vama dok ne dobijete zeljenu boju, ili da ne poslujete sa njima.

Razumijem greske i ljudski je grijesiti, ne bih pravio problem oko par nijansi boje, ali ovo je bezobrazluk jer smo dobili potpuno drugu boju, pretpostavljam da je gazda kupio povoljno nabavio mnogo te boje jer ta najvise ide, pa mu je to najjeftinije sutnuti ljudima tu masovno kupljenu, a naplatiti ove boje kojih ima manje. Stvarno bezobrazluk.

Eto, ako neko ima iskustva sa usluznim firmama raznih vrsta, bilo da su u pitanju fasade, vodoinstalacije, servis automobila, neka ostavi ovdje iskustva i upozorenja, jeftinije je uciti na tudjim greskama.

Poslednji put menjao zidarR dana 18 Apr 2010, 23:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Jedno pitanje...nisi valjda sve platio unaprijed? Normalno je da platis pola a pola po zavrsetku radova.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ferdinand je napisao:
Jedno pitanje...nisi valjda sve platio unaprijed? Normalno je da platis pola a pola po zavrsetku radova.

:cat:
Kratko i jasno, pola sad pola po zavrsetku radova.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2010, 06:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
A gde si ti bio kad su to poceli raditi?

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2010, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa naravno da boja u katalogu i na zidu ne izgleda isto,brat i ja smo s onim "nijanserima" ili kako vec zovu one kataloge hodali 2 mj po gradu i uporedjivali i kad su poceli raditi djelovalo je svjetlije nego sto smo htjeli ali smo reagovali nakon prvih par kvadrata pa su popravili boju... i dalje je koju nijansu svjetlije nego sto sam htjela ali u sustini je ok,neka svijetlo zelena boja,a nisam htjela onu mlijecnu mint a ni onu bolnicku ali sam poprilicno zadovoljna...
malo me cudi da si dozvolio da ti ofarbaju cijelu kucu pa da tek tad reagujes...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2010, 23:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
E, sto jesam, sto nisam, gdje sam bio sta sam radio, dovoljno je sto se posteno platio rad i materijal, ali danas izgleda ne postoji obraz ni cast, nije poenta u tome da sa lovackom puskom strazarim nad radnicima, vec da danas izgleda svako svakog vara i zavrce gdje god stigne... Boje su stigle i isti dan odmah su nanesene, dok covjek dodje sa posla, ono mu pola fasade na kuci roza boje... Najbolje obustaviti pa da bude jos sarenija... Cetvore oci ubuduce... Nema niko losih iskustava da ovdje upozori, sa servisima automobila, uredjaja i slicno?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Ima,ima kako da nema...
Ja sam u garantnom roku uredno prijavio kvar na blenderu koji je kupljen u MCT u Srpskoj ulici.Blender je poslan u Sarajevo da se servisira ali je vracen jer je po njima samoinicijativno otvaran,cime su me nazvali lazljivcem i budalom.Ne krivim direktno MCT za navedenu situaciju ali je na njima dio odgovornosti jer su nesavjesno birali ovlastene servisere.Ovdje se radi o jeftinom proizvodu te nisam pretrpio veliku materijalnu stetu,ali sta ako mi se sutra pokvari TV koji sam kod istih ljudi kupio i platio 1600 KM,hoce li i onda neko reci da sam sam pokusao popraviti TV samo da bi izbjegao da radi posao za koji je placen.
Jedno je sigurno,ja u tom MCT-u vise necu kupiti ni baterije za daljinski a kamoli nesto skuplje od toga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]