banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 14:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: PUŠENJE...
PostPoslato: 08 Apr 2010, 20:17 
Ja iako sam nepusach dozvoljavam svima da popushe u sobi...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Drinu sa filterom ili bez ?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Pa bas i ne.

Kako kome. Meni se do sada nije desilo da se ja/odjeca tol'ko nakupi dima u kafani da to pranje nije uspjelo regulisati.
Underground/City Pub - potpis - sad u subotu, luda kuca :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odes u pivncu narucis klopu i zvaces je u dimu, kao da iz pepeljare jedes... Jako pohvalno :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel' govorimo o Zlatnom Lavu?
Meni je tamo ventilacija fantasticna - niti je vruce kako zna biti u zatvorenim prostorima u kojima je guzva niti se osjeti dim od cigareta. Doduse nikada nisam bio u drustvu pusaca.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
zasto bi mi bili divljaci koji se ne mogu nauciti redu i zakonu

zato smo smo divljaci koji se ne mogu nauciti redu i zakonu, tj. divljaci provode 'red i zakon'.
nemam nista protiv pusaca, ali kod nas kafane generalno imaju ocajnu ventilaciju, tako da je neizbjezno da se usmrdis od silnog dima, al se i to da rijesiti, ako pusaci izbjegavaju mjesta gdje je zabranjeno pusenje, i ja cu izbjegavati mjesta gdje se pusi. nekad se ne moze, ali sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 07:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:

i ja cu izbjegavati mjesta gdje se pusi. nekad se ne moze, ali sta je tu je.

A gde je to?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
rijetko izlazim poslije 23.00, tako da se do tad moze naci neka kafana koja ima odvojenu prostoriju za nepusace, ili gdje je ventilacija odlicna. a sto se klubova tice, jewbiga, tu se moras bar malo nadimiti.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Block out je napisao:
Mislim da je covjek mislio na zatvorene javne objekte a ne na ulicu.

Znam da se misli na zatvorene javne objekte ovo za ulicu mi je samo jedan vid poredenja.
U kafani se prije potuku dvije pjane osobe nego dva pusaca svi problemi u javnim objektima "kafici, diskoteke..." prave pijane osobe. Veci problem u drustvu pravi alkohol od cigareta i duvanskog dima pa niko da povuce pitanje alkohola vec aj vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Vuk_samotnjak je napisao:
Block out je napisao:
Mislim da je covjek mislio na zatvorene javne objekte a ne na ulicu.

Znam da se misli na zatvorene javne objekte ovo za ulicu mi je samo jedan vid poredenja.
U kafani se prije potuku dvije pjane osobe nego dva pusaca svi problemi u javnim objektima "kafici, diskoteke..." prave pijane osobe. Veci problem u drustvu pravi alkohol od cigareta i duvanskog dima pa niko da povuce pitanje alkohola vec aj vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.

Aj' razmisli jos jednom.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Pusim jbg.......mrzim sebe sto pusim al pusim.....od kad znam za sebe......
Ma gdje god stignem ja zapalim, i u kuci i u kaficu a i na poslu :)
Ali eto iskreno jesam za zabranu pusenja u lokalima upravo zbog toga sto drugima koji ne puse smeta i usmrdi im se odjeca od dima......a meni nije problem izaci ispred i zapaliti, cak naprotiv :)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Ja sam batalio... ali divi ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch#!v=CEcGtbTahKo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Vjevoricinus je napisao:
Ja sam batalio... ali divi ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch#!v=CEcGtbTahKo[/youtube]

Sa tim se ovdje ubise.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 09:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Block out je napisao:
Aj' razmisli jos jednom.

Zasto de mi objasni, volio bi da me ubjedis jel ti volis da pored tebe u kaficu stoji pijana budala koja ceka da ga samo malo zakacis laktom da ima opravdanje da te zbomba pivom u glavu ili neko ko je zapalio cigaru??

Neko napisa "Aj alkohol, pa i nekako, ali cigare su bas beskorisne..." kakva je to logika ajmo se oderati od alkohola al nemoj da se usmrdimo od dima.

Nisam pusac i ova mi zabrana nista nece znaciti ionako kad idem u grad ta garderoba ide na pranje smrdila na dim ili ne, ali opet sam bar ja ubjeden da se nekako treba donijeti zakon o alkoholu pa tek onda o cigarama veci problem drustva lezi u alkoholu nego u duvanu.
Kad sam rekao da sam nepusac da kazem i da sam pivopia da ne ispadne da sam kao pusac a nisam ljubitelj dobre rakije.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 00:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:

kod nas kafane generalno imaju ocajnu ventilaciju, tako da je neizbjezno da se usmrdis od silnog dima, al se i to da rijesiti, ako pusaci izbjegavaju mjesta gdje je zabranjeno pusenje, i ja cu izbjegavati mjesta gdje se pusi. nekad se ne moze, ali sta je tu je.

Najgore je što neke od tih kafana imaju odličnu ventilaciju, koja ispunjava sve norme, ali se ne uključuje jer TROŠI PUNO STRUJE :angry4:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Zasto de mi objasni, volio bi da me ubjedis jel ti volis da pored tebe u kaficu stoji pijana budala koja ceka da ga samo malo zakacis laktom da ima opravdanje da te zbomba pivom u glavu ili neko ko je zapalio cigaru??

Sta je rjesenje, da se zabrani tociti alkohol u kafanama? :roll:
Za moga kafanskog zivota jos nisam sreo osobu koja me je htjela zbombati flasom u glavu. Nemam pojma za tvoja iskustva ali ko trazi guzici cepa taj i dobije. Inace, priznajem da smo agresivna sredina, da smo sjebani i kompleksirani. Studiram u sredini koja bar duplo vise pije od nase i isto toliko su bezlazleni, neoptereceni. Znaci do ljudi je a ne kafana. I ja sam pivopija, znam biti "pijana budala" ali nikada nisam nekoga htio zbombati.
Citiraj:
Neko napisa "Aj alkohol, pa i nekako, ali cigare su bas beskorisne..." kakva je to logika ajmo se oderati od alkohola al nemoj da se usmrdimo od dima.

Ja nisam rekao da je jedno dobro a drugo lose. Drzim se teme i naveo sam ti lose strane duvanskog dima narocito za pasivne pusace. Kao bronhijalni asmaticar znam kakve sam probleme imao, koliko mi smeta dim. Uglavnom mnogo vise od "pijanih budala".
Citiraj:
Nisam pusac i ova mi zabrana nista nece znaciti ionako kad idem u grad ta garderoba ide na pranje smrdila na dim ili ne, ali opet sam bar ja ubjeden da se nekako treba donijeti zakon o alkoholu pa tek onda o cigarama veci problem drustva lezi u alkoholu nego u duvanu.
Kad sam rekao da sam nepusac da kazem i da sam pivopia da ne ispadne da sam kao pusac a nisam ljubitelj dobre rakije.

Zdravlje Vuce, zdravlje! Zato sam rekao da razmislis malo.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hristov je napisao:
Dim je bio mozda jedini razlog zasto sam definitivno prestao izlaziti u kafice i diskoteke u udarnim terminima (petak, subota vece). Dodjem kuci usmrdjen i krvavih ociju kao da sam bio na torturi.

isti slucaj :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
V@nja je napisao:
Jel' govorimo o Zlatnom Lavu?
Meni je tamo ventilacija fantasticna - niti je vruce kako zna biti u zatvorenim prostorima u kojima je guzva niti se osjeti dim od cigareta. Doduse nikada nisam bio u drustvu pusaca.

Kako nisi :oops:

Obidjoh pola Evrope u 2 sedmice i predivan je osjecaj uci u restoran, jesti bez da osjetis trunku smrada. A kome se pusi, izadji vani pa pusi. Divota!!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kako nisi

Ti se ne pikas .. 2 cigare u 2 mjeseca se ni ne racunaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
tensSa je napisao:
Ja iako sam nepusach dozvoljavam svima da popushe u sobi...

Imam kolegu koji ima običaj da kaže (kada ga pitaju smije li mu se zapaliti cigar u novom autu)

"Ma slobodni popuši... ako ti volan ne smeta" :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]