Citiraj:
Zasto de mi objasni, volio bi da me ubjedis jel ti volis da pored tebe u kaficu stoji pijana budala koja ceka da ga samo malo zakacis laktom da ima opravdanje da te zbomba pivom u glavu ili neko ko je zapalio cigaru??
Sta je rjesenje, da se zabrani tociti alkohol u kafanama?
Za moga kafanskog zivota jos nisam sreo osobu koja me je htjela zbombati flasom u glavu. Nemam pojma za tvoja iskustva ali ko trazi guzici cepa taj i dobije. Inace, priznajem da smo agresivna sredina, da smo sjebani i kompleksirani. Studiram u sredini koja bar duplo vise pije od nase i isto toliko su bezlazleni, neoptereceni. Znaci do ljudi je a ne kafana. I ja sam pivopija, znam biti "pijana budala" ali nikada nisam nekoga htio zbombati.
Citiraj:
Neko napisa "Aj alkohol, pa i nekako, ali cigare su bas beskorisne..." kakva je to logika ajmo se oderati od alkohola al nemoj da se usmrdimo od dima.
Ja nisam rekao da je jedno dobro a drugo lose. Drzim se teme i naveo sam ti lose strane duvanskog dima narocito za pasivne pusace. Kao bronhijalni asmaticar znam kakve sam probleme imao, koliko mi smeta dim. Uglavnom mnogo vise od "pijanih budala".
Citiraj:
Nisam pusac i ova mi zabrana nista nece znaciti ionako kad idem u grad ta garderoba ide na pranje smrdila na dim ili ne, ali opet sam bar ja ubjeden da se nekako treba donijeti zakon o alkoholu pa tek onda o cigarama veci problem drustva lezi u alkoholu nego u duvanu.
Kad sam rekao da sam nepusac da kazem i da sam pivopia da ne ispadne da sam kao pusac a nisam ljubitelj dobre rakije.
Zdravlje Vuce, zdravlje! Zato sam rekao da razmislis malo.