još kad bi znao razlog brisanja zadnja dva posta na temu jugoslavija (kim deal,quote,yugoslavija) bilo bi mi lakše, ako je ono što mislim onda se zadaj u brisanje, jer po istom kriteriju možeš obrisati 2/3 svih postova na forumu.
brate, preozbiljno si sve ovo shvatio, opusti se malo, forum je samo razonoda.
evo nek šira javnost procijeni je li bilo za brisanje:Jugoslavija je napisao:[quote]Veoma interesantno razmisljanje.Povrh svega iskreno sto je najvaznije.
Oko vise stvari bi se dalo polemisati u tvom tekstu,ali vjeruj mi nemam snage ni zelje jer sam umoran i od toka i ishoda.I poslije ce opet ostati gorak okus u ustima kada se sjetim sta smo imali,ko smo bili nekada u svijetu,a sta smo tek mogli biti.Gdje smo sada je stvarno smijesno.
Danas kada vidim kako se ljudi raduju sto su se nasi .ebeni fudbaleri plasirali ili ce se plasirati(potpuno je nebitno) na SP u fudbalu,dodje mi da placem.To je nekada bilo sasvim normalna stvar da igramo na .ebenom SP i niko se nije radovao tome kao da smo prvaci svijeta covjece.I tako u mnogim drugim stvarima.Mozda sam skrenuo sa teme,ali drugi put se vracam na Titove staze revolucije.
Svako dobro.
/quote]
kim deal je rekao:[quote]gdje smo sad?

sinko ti ko da si prespavo zadnjih 15-ak godina. sad fino skuvaj sebi jednu jaku kafu i ispljuskaj se hladnom vodom, pa pronađi neki sajt gdje se govori o sportskim uspjesima srbije u vremenu koje si prespavao, jer se meni ne da nabrajati, usput pogledaj i snimke svih dočeka naših sportista, pa se onda vrati na titove staze revolu

i nastavi mirno spavati

, joj legenda si

[quote]
jugoslavija je rekao:[quote]grohotom se smejem, hahaha
smejem se, smejem se,
a plakao bih.[quote]
očekujem komentare na ovakvo zloupotrebljavanje moći od strane urednika
p.s. ako i ovo ne pobriše