A tvrde glave i covjeka...
Ja se nisam zezao za LGBT...
Bakiru zbog Srebrenice na noge treba doci Hilari. Ispravi me ako grijesim, to ce dati krila klerofasizmu kojeg je on personifikacija.
Moja misao je da u ovom slucaju protivnika trebas izvesti na teren na kome se on ne snalazi, da ne kazem da nema nikakve sanse. Bakir ne moze iznijeti LGBT paradu, Mile se moze setati na celu kolone. Ma Mile moze bez ikakave zadrske donijeti zakon o istopolnim brakovima, sve to mu nece odbiti ni glasa.
Hilari nije protivnik, ona je demokratski kandidat. A kandidat najvise voli matematiku u kojoj se sabira.
Ono, mora u Bosnu jer je Bosna Bilova prica pa daj sta das, da se otalja. Hocu reci da to to nije njena licna prica koja ce joj donijeti neke nove glasove (osim ako u Bilove devedesete ne ubace Moniku). Njena licna prica bi mogla biti sekularizacija drzave koje je opasno pocela da tone u islamski ekstremizam. Sekularizacija koja je otisla do te mjere da su dozvoljeni istopolni brakovi.
Takva Bosna se moze US biracima predstaviti kao obrazac i za druge slicne situacije u svijetu. A biracu demokratske stranke sve sto ne trosi novac i ne angazuje vojsku zvuci odlicno.
Uz malu pomoc medijskih vjestaca ovde se moze sklopiti fina slagalica.
Mrzi me dalje bistriti... Grmi vani. A i ovo nije jedini primjer koji se moze korititi u komunikaciji sa Zapadom.
Mada, imam jos nesto... Ako Tokic uspije organizovati jarane sa ratnim zastavama, onda bih taj veseli skup opkolio curama u narodnim nosnjama sa hipi frizurama i cvijecem
Jedna dobra fotografija vrijedi vise nego dvadeset kutija jaja ostavljenih na suncu dan ili dva