STRATOKASTEL je napisao:
Masa gluposti.
1. Postoje forenzički dokazi da je spaljeno tijelo pronađeno ispred Hitlerovog bunkera zaista "pripadalo" vođi hiljadugodišnjeg rajha, a fragmenti lobanje i pištolj iz kojeg je pucao sebi u glavu nakon što je progutao cijanid, čuvaju se u jednom od ruskih muzeja.
Gresis... Lobanja uopste nije pripadala njemu... Pocele su sumnje da po gradji lobanje ona ne moze pripadati muskarcu, a pogotov ne nekom od 50+ godina, jer je lobanja bila dosta mala i suture na lobanji nisu bile tako vezane kao kod nekoga starije dobi... Kasnije su uradili DNK analizu lobanje (DNK su uzeli od nekog njegovog rodjaka koji zivi/ili je ziveo u Americi) i potvrdjeno je da nije pripadala Hitleru... Da li se ubio, da li je spaljen ili je poginuo u pokusaju bega ne znam... Znam da je ta lobanja bila najcvrsci dokaz i da je to palo u vodu... Istrazivaci su isli tragom koji su navodjeni kao mesta gde je on sahranjivan (jer su ga iskopavali i prebacivali svako malo) i nista nisu nasli... E sada da li je odleteo, to ne znam i tu teoriju su retko kada pominjali... Najvise su se pominjale dve podmornice koje su isplovile iz severnog mora pri cemu je jedna uhvacena na Antarktiku, a drugoj se izgubio trag... Po jednoj teoriji je ona uplovila u Argentinu, a po drugoj joj se izgubio trag blizu Argentine, pa je teorija da je sa nje presao na brod koji ga je dobacio do tamo... U ovoj podmornici koja je uhvacena na Antarktiku su bili visoki duznosnici treceg rajha, ali u njoj nije bilo Hitlera... Nikada to necemo saznati