banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2009, 20:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2006, 22:46
Aaron je napisao:
To su samo laprdanja onih kojima smeta napredak jedne male zemlje i njenog ponosnog naroda, okruženog vijekovnim neprijateljima.

Jagsiemash!

Braćo Srbi, POLAKO!

Srbi su stradali jednako kao i Jevreji... Fakti koji neće ni jedan forumaški izdrk! poništiti...

Kome do sada nije jasno da je, kofol, AAron pripadnik "nacije" arapskog kulturnog naslijeđa... ili pripadnik makar njihovih baštovana :D nek se zapita... kakav je sa mozgom?

Malog obrezanog (da se razumije, obrezanog sa lijeva u desno :) ) prepustite meni, i ne sekirajte se puno...

Shinquesh!

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, riječi mržnje, prijeteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gdje je ovaj sajt hostovan kao i međunarodni zakon...

MAJKE MI!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2006, 22:46
Jagsiemash!

Nevezano za temu, vidim da je tema o Tunji zaključana kao i Fikret u hrvatskom zatvoru :D Nadam se da će mi nadležni oprostiti, očito je da sam prekasno stigao :D

Shinquesh!

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, riječi mržnje, prijeteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gdje je ovaj sajt hostovan kao i međunarodni zakon...

MAJKE MI!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
To se sve zna. Valjalo bi da Aaron, Menedeljev ili koji mu je sada nick da to pročita.

Takođe, da li ste znali da je u Izraelu zabranjeno imati satelitske antene kako javnost ne bi imala prilike čuti i drugačije mišljenje od onoga koje im se svakodnevno servira.

Da li ste znali da vlast u Izraelu svakodnevno zastrašuje vlastite građane plašeći ih novog rata.

Da li ste znali da Jevrejin ne smije nikada napustiti Izrael dok u slučaju da Palestinac napusti Izrael u isti se više ne može vratiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka

Avinoam1 je napisao:
hercegovac27 je napisao:
_zoka je napisao:
Ovo mi sve zvuči kao jedna velika laž........

Ja sam to čuo od Jevreja koji su živjeli preko puta moje zgrade u Mostaru a sada su u Izraelu.

Nije ni u Izraelu sve sjajno. Ono što mi se dopada je kako su od pustinje napravili plodno tlo.

Strah Izraela od eventualnog nuklearnog napada je opravdan s obzirom da je jug Izraela pun bojevih glava ukopanih pod zemljom. Zato je čitava frka u Izraelu oko juga zemlje.

Inače nemam ništa protiv postojanja države Izrael čak mi je drago da se i Jevreji konačno negdje skrasili ali sam protiv toga da se i dalje naseljevaju jevrejski doseljenici na zapadnu obalu jer ako se ovako nastavi tamo palestinaca zaista neće biti i neće biti uopšte prostora za njihovu državu. Jevrejima su se apetiti opasno povećali kada su vidjeli da drže USA u šaci. Izrael naseljava doseljenike koji bi bili topovsko meso u slučaju nekog većeg sukoba. Takođe ne razumijem politiku da se svi Jevreji nasele u Izrael. Izrael je po površini nešto veći od Slovenije a ima 7 miliona stanovnika.

Palestinci vec imaju svoju drzavu. Zove se Jordan. Bivsi Trans-Jordan.

Imaju je je i Jevreji. Zove se USA.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 19:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Okt 2009, 20:24
hercegovac27 je napisao:
To se sve zna. Valjalo bi da Aaron, Menedeljev ili koji mu je sada nick da to pročita.

Hercegovanac, ti si malo pobrkao neke ljude. I ne lupaj svašta kad nemaš pojma ni o čemu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka

Mendeljev je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Hercegovanac, ti si malo pobrkao neke ljude. I ne lupaj svašta kad nemaš pojma ni o čemu.

Hajde bolan proziran si previše. Informisao sam se od ljudi koji od 1992. žive u toj silom stvorenoj državi.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
hercegovac27 je napisao:
Takođe, da li ste znali da je u Izraelu zabranjeno imati satelitske antene kako javnost ne bi imala prilike čuti i drugačije mišljenje od onoga koje im se svakodnevno servira.

Ne samo da mogu imati satelitske antene, nego mogu gledati cak i arapske kanale. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Yes_(Israel)

Citiraj:
Da li ste znali da vlast u Izraelu svakodnevno zastrašuje vlastite građane plašeći ih novog rata.

Ovako?

Ili ovako?

Citiraj:
Da li ste znali da Jevrejin ne smije nikada napustiti Izrael dok u slučaju da Palestinac napusti Izrael u isti se više ne može vratiti.

I jos jedna glupost.

Ne samo da mogu izaci, nego i uci bez vize u veliki broj zemalja. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_pa ... val_Travel

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Hajde bolan proziran si previše. Informisao sam se od ljudi koji od 1992. žive u toj silom stvorenoj državi.

Silom stvorena drzava? Ma, zar ima i takvih!

:)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka

Timotic je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Kako nazvati državu koja nastane dekretom iz 1948. IUSrael se ponaša kao prava fašistička država. Jevreji ne smiju napustiti Izrael. Kada idu recimo na godišnji nikada čitava porodica ne smije otići na kolektivni odmor. Uvijek neki član porodice mora ostati u Izraelu koji bi bio garancija da će se i ostatak porodice vratiti. Nije ni čudo što Izrael sa površinom nešto većom od Slovenije ima više od 7 miliona stanovnika. Aaroa ili koji mu je već nick kada god počne kenjati o drugima neka prvo pogleda u dvorište njegove matice.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Timotic je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Kako nazvati državu koja nastane dekretom iz 1948. IUSrael se ponaša kao prava fašistička država. Jevreji ne smiju napustiti Izrael. Kada idu recimo na godišnji nikada čitava porodica ne smije otići na kolektivni odmor. Uvijek neki član porodice mora ostati u Izraelu koji bi bio garancija da će se i ostatak porodice vratiti. Nije ni čudo što Izrael sa površinom nešto većom od Slovenije ima više od 7 miliona stanovnika. Aaroa ili koji mu je već nick kada god počne kenjati o drugima neka prvo pogleda u dvorište njegove matice.

Kako su nastajale ostale drzave? Po cemu je Izrael izuzetak? :)

Maloprije si tvrdio da Jevrej ne smije napustiti Izrael, a sad kad se ispostavilo da lazes, tvrdis da jedan clan porodice uvijek mora ostati.
To nigdje do sad nisam cuo, a zasto bih vjerovao covjeku koji je izmislio da su u Izraelu zabranjene satelitske antene? Zasto bih vjerovao covjeku koji laze? :)

A, Aaron nije nikakav Jevrej, nego dezurna forumska budala sa 10-ak korisnickih imena...nekad je Srbin, nekad Hrvat, Jevrej, pa Rumun...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
izrael je moderna i napredna zemlja koja se trudi da opstane, okruženi su bagrom koja želi njihovo uništenje, i zbog toga moraju biti malo žešći inače su ok, što se tiče lupetanja gluposti po ovom forumu to je produkt čitanja populističke literature poput protokola sionskih mudraca i sličnog smeća 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 17:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Nov 2009, 17:12
Prilicno dugo sam ziveo u Izraelu i lepo sam se nasmejao postovima pojedinaca kao sto su zah,hercegovac (koji ocito mrzi sve sto nije muslimansko ili hrvatsko)

Izrael na danasnjem mestu postoji vise od 5000 godina
nasa godina je 5770-a
svi ostali tu su dosli mnogo kasnije
(Hriscani koji postoje 2009 godina i Muslimani koji postije tek nesto vise od 1500 godina)
Talmud je napisan daleko pre nastanka i jedne druge jednobozacke religije tako da je potpuno nemoguce da se u njemu pljuje po hriscanima ili pak "Srbima"
Izrael je jedna potpuno normalna i sredjena zemlja (velicine Vojvodine) sa oko 7 miliona stanovnika koji su okruzeni sa cak 100 miliona arapa kojima rata nikad nije dosta koji bi se na kraju poklali sami izmedju sebe..
kompletna Izraelska porodica moze putovati bilo gde uopste nije tacno da neko mora ostati (taj ko je to pricao jede govna)
naravno da mogu imati satelitske antene ali kao i svuda u svetu kablovska je mnogo bolja i popularnija ili IPTV naravno da se mogu gledati i neJevrejski kanali ja sam licno voleo da gledam Arabic Music CHanal (AMC) koji mi je bio fenomenalan

Tacno je da je useljenje u Izrael dosta komplikovano za neJevreje ali polkusajte da ase uselite u recimo Nemacku ili Ameriku a da niste poreklom odande.

Izrael nikada nikoga nije napao bez razloga i pre poslednjeg bombardovanja Gaze - Hamas je raketirao jug izraela (civilne ciljeve) jedna raketa je pala u skolsko dvoriste osnovne skole u ASHkelonu koju pohadjaju klinci moje sestre..

toliko od mene za sad ..

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Citiraj:
hercegovac (koji ocito mrzi sve sto nije muslimansko ili hrvatsko)

:lol: :lol: :lol:

Шта ће херцеговац рећи као одговор на ово?

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@ idf
x

btv :D i meni se čini da si se za hercegovca zaebo

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Sve je to fino,Zidovi jesu najstariji narod,i u Izraelu su stariji od ostalih. Jevreji kao narod jesu jedan od naroda na zemlji koji je najvise propatio. Ja licno imam respekt za njih,sposobni su i smatram za opravdano da trebaju imati drzavu. Fazon je samo to sto imam animozitet prema nepravdi i sili,ma o kome se radilo.Izrael jeste u teskoj situaciji,okruzen neprijateljski raspolozenim zemljama,ali zlocine,ubijanje i protjerivanje civila ne moze nista opravdati.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

samo nije nimalo prijatno kad ti "civil" explodira na pijaci punoj ljudi, naravno civila :confused3:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
kim deal je napisao:
samo nije nimalo prijatno kad ti "civil" explodira na pijaci punoj ljudi, naravno civila :confused3:

Naravno da nije,i ne smatram za opravdan taj nacin borbe.Palestinci (ne bih raspravljao o imenu) jesu u nezavidnom polozaju,pritjerani uz zid,ali aktiviranje bombi medju izraelskim civilima je zlocin,koji samo odmaze i vec odavno ne ispunjava nikakav cilj,vec samo vodi prekomjernoj odmazdi. Oni su izmanipulisani od raznih strana,koje ih koriste kao topovsko meso,a Izrael iz svakog zaostravanja situacije izvlaci korist pomjerajuci granice i sireci teritoriju.Malo prljavo ponasanje za pojam "moderne drzave" u danasnje doba.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
kim deal je napisao:

Naravno da nije,i ne smatram za opravdan taj nacin borbe.Palestinci (ne bih raspravljao o imenu) jesu u nezavidnom polozaju,pritjerani uz zid,ali aktiviranje bombi medju izraelskim civilima je zlocin,koji samo odmaze i vec odavno ne ispunjava nikakav cilj,vec samo vodi prekomjernoj odmazdi. Oni su izmanipulisani od raznih strana,koje ih koriste kao topovsko meso,a Izrael iz svakog zaostravanja situacije izvlaci korist pomjerajuci granice i sireci teritoriju.Malo prljavo ponasanje za pojam "moderne drzave" u danasnje doba.

Pa, ako neces da raspravljamo o imenu, koristi odgovarajuci termin - Arapi.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka

Čuj informisao sam se od mostarskih Jevreja koji sada žive u Izraelu i od njih sam čuo o tom famoznom zakonu da Jevrejin ne smije nikada napustiti Izrael s obzirom na okruženje u kojem se nalazi. Jevreji se mogu samo doseljavati a nikako seliti iz Izraela. Međutim Jevreji se više ne doseljavaju u Izrael nego na tuđu tj. palestinsku teritoriju naravno po uputstvima Izraela. Naseljavaju ljudi kako bi im bili neka vrsta tampon zone ako dođe do napada na Izrael. Od njih sam čuo to svakodnevno plašenje nekim novim ratom a oni upravo napustili područje zahvaćeno ratom.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2009, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Čuj informisao sam se od mostarskih Jevreja koji sada žive u Izraelu i od njih sam čuo o tom famoznom zakonu da Jevrejin ne smije nikada napustiti Izrael s obzirom na okruženje u kojem se nalazi. Jevreji se mogu samo doseljavati a nikako seliti iz Izraela. Međutim Jevreji se više ne doseljavaju u Izrael nego na tuđu tj. palestinsku teritoriju naravno po uputstvima Izraela. Naseljavaju ljudi kako bi im bili neka vrsta tampon zone ako dođe do napada na Izrael. Od njih sam čuo to svakodnevno plašenje nekim novim ratom a oni upravo napustili područje zahvaćeno ratom.

Od njih si cuo i za zabranu posjedovanja satelirske antene, a? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]