Mišo je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=Gth8CUplhMc&feature=related
Interesantan lik.
Besim Spahic je legenda, bio sam na jednom njegovom predavanju, strasno pametan lik, bez dlake na jeziku. Sluzi se samo cinjenicama, i mislim da ce svako pametan shvatiti sta covjek zeli reci, podjela na Srbe, Hrvate, Bosnjake je stvorena jer je neko tu vidio ekonomsku racunicu, boli njih briga za nase zivote (gledaj sta rade u Afgnatisanu, Siriji, Libiji), ali mislim da su se malo presli, jer su na kraju kajmak pobrali samo Tihi, Zlaja, Mile, Ćović, koji se bogate na toj podijeli naroda, eventualno korist je izvukla i MZ, jer im hranimo 50-tak ljudi, na celu s Inzkom. Sve u svemu, obicni narod je izvukao deblji kraj, ispali smo debili, kreteni, uzeli puske, nismo znali ni za sta se borimo, Bosna i muslimani nisu unisteni u od Osmanlija, nas su ubijedili da ce je unistiti komsije s Grbavice, od kad postoji Bosna u Bosni postoje krscani, vas su ubijedili da ce vas neki goloruki napaceni Bosnjaci otjerati iz nje. Ali sto je najutznije kad je sve to bilo, 3 godine MZ je indiferentno posmatrala sve sto se desava, a sad je dosla da nam pravi mir. ono sto je jos tuznije, jeste sto poslije sto smo ispali tako glupi i ginuli za tudje koristi, nakon 20 godina, ni pedalja se nismo pomakli sa te tacke. Samo zali Boze djece, momak koji pogidose, djece koja ostadose bez oceva, i hiljade oboljelih.
A sto se tice popisa, ne brinite za to, blagovremeno cemo dobiti upute kako da se izjasnimo, te upute ce biti u skladu s onim sto "oni" zele i sto "njima" odgovara.