ERROR je napisao:
Fiki, cemu ljutnja?
Pa jel nije Lemi u zadnje vrijeme nebrojeno puta omalovazio i osporio dignitet i ulogu, kako predstojecih, tako i sadasnjeg visokog predstavnika?
To je tačno. Svi su dobili šta su zaslužili i imaju pravo na to tužibabe.
ERROR je napisao:
Takodje, referendum na stranu, jel se to s njegove strane ne provlaci svako malo kako je BiH ovakva i onakva, pridaju se raznorazni epiteti i spore nadleznosti, dok se s druge strane izdize RS i njena nepobitnost?
Ovde imamo problem, pošto je ovo redovan godišnji izvještaj u njemu fali i druga strana.
Ne branim ja Dodika, međutim sve je počelo sa Harisom Silajdžićem, a o drugoj strani ni riječi.
UIO - malo, malo RS fale neki milioni, greškom otišle u Federaciju
Institut za nestale - ako naši predstavnici kažu da Bošnjaci uvijek imaju prednost, logično je da postoje posebni instituti
Elektroprenos - ljudi ne mogu da se dogovore već godinama
Država imovina - RS njeno, Federaciji njeno i mirna Bosna
Sve su ovo stvari koje je dvorska luda od OHR, namjerno ili nemajerno zaboravio pomenuti.
Ali prijaviti RS za sve što ne funkcioniše je lako.
ERROR je napisao:
Mozemo mi o njemu svakako, ali je cinjenica da je lik tu po necijem nalogu i zapovijedi, te da sve sto radi ili ne radi ima malo jacu pozadinu... U to barem mozemo biti sigurni, za razliku od ovih nasih nadri-bilmeza, koji vise ne znaju jesu li dosli ili posli, i za ciji k.... sviraju
Tačno, uvijek sam bio protiv radikalizacije kakvu Dodik sprovodi, ništa dobro, samo tapkamo u mjestu.