baš fina tema
gledao sam Dnevnik,i evo šta sam sve vidio.
Predsjednik Rs,patriota,ponovo saziva svesrpske sastanke,ali izdajnički Savez za promjene se ne odaziva...ni prvi put,ni sad u ovaj sledeći petak...nije im važna Republika Srpska i njen patriotski Predsjednik već samo Bakir Izetbegović.
Mala zamjerka novinarima je samo zašto mi nije objasnio zbog čega se izdajnici uopšte pozivaju na takve sastanke,al dobro,ko radi taj i griješi...
Nakon toga sam saznao da je najveći korupcionaš u Republici Srpskoj Nebojša Vukanović...Novinar.
Snimak gospodina Radišića o milonskim prevarama povezanim sa vrhom vlasti je montiran!!
Jedino istinito je ovo u vezi ovog korumpiranog novinara.
Nakon toga mi je gospodin Suvara u desetominutnom izlaganju branio našu Vladu i Predsjednika i objasnio još jednom koliko je korumpiran ovaj novinar....Doduše,taj novinar je sad postao savjetnik g Bosića...
Onda sam vidio par priloga u kojima ništa ne štima u opštinama gdje je opozicija na vlasti,jedino sve cvjeta u Derventi,gdje je SNSD-ov načelnik.
Jedino koliko-toliko štima u Bijeljini,gdje ima i budzetskog suficita,4 miliona....ali samo zahvaljujući Fondu Solidarnosti Republike Srpske za poplave.
Ali i tu,neodgovorno Opštinsko rukovodstvo hoće za taj višak da zakida Dom Zdravlja. Nehumani su,ništa im nije sveto!
Pogledao sam i sportski prilog,gdje me je novinar obavjestio da kvalifikacije za sledeće SP u Rusiji kreću već 2017!
Pošto pišete da ne gledate Dnevnik,mogu vas ja ovako povremeno informisati o čemu se pričalo

Ake nema potrebe,recite