1-TNS,hoce te nesto ankete ovih dana
2-Obren ce biti Premijer....Ali kad ja postanem kapetan od belu ladju
3-Narod se vratio svojoj stranci....Kad kazem narod,ne mislim ni na banjalukaforumase,ni na RTRS...banjalukaforumasi jos uvijek SDS smatraju nekom gubitnickom strankom,iako je 2012 na lokalnim izborima preuzela dvije trecine nacelnika po opstinama,a prosle godine i vlast na nivou drzave....A brze nego sto i mislite,preuzece i jedinu preostalu-entitetsku vlast...nazalost
4-Ja uopste nisam za to,sad kad je dotaknuto dno,kad stizu rate kredita za naplatu,kad cekovi za penzije kasne,kad ovi vise ne mogu ni nasu djecu zaduziti da isplate uhljebe,zbog blokade na drzavnom nivou....Vise ne mogu ni jedan ozbiljan kredit dobiti od neke ozbiljne institucije,da bi zaduzili nasu djecu i zadrzali sebe na vlasti,vec im je ostavljena samo igracka sa trezorskim zapisima do 15 miliona maraka.....gotovo.....vise sam za to da ih narod (govnjivom) motkom otjera....
5-Ako Savez za Promjene ipak bude toliko glup i obori Vladu u ovakvom trenutku,jedino casno rjesenje je Mladen Bosic...Obecao je to u kampanji,da ce biti Premijer ako pobjedimo....A ne da sad uvaljuje onog Micu da spasava ono sto se spasiti ne moze....Prvo,Mico nije pokazao lojalnost Stranci,drugo Bosic je obecao da ce on to raditi,trece,nije Mico taj kapacitet....Ovoj se ismijavaju sto je Profesorica engleskog,a on je nastavnik fizickog
6-Ako se preuzme i ta zadnja poluga vlasti,da li ce biti bolje?
Evo,Slager vam otvoreno kaze da nece....Malo ce se baciti narodu igracka sa hapsenjem po nekog lopova,malo ce manje RTRS praviti od ljudi kompletne idiote,ali da ce biti neki procvat-nece...
Oni sposobniji neka se ovdje sami izbore za svoju egzistenciju,oni malo limitiraniji neka idu vani....Nece vam ovdje niko obezbjediti ono sto smo imali do 1990....
Slager je rekao