banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Inicijativa Prvi Mart
PostPoslato: 19 Dec 2012, 13:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Gledam na sarajevskom forumu Inicijativa Prvi Mart.

Plan je da se muslimani iz federacije i dijaspore masovno prijave boraviste u RS i tako ostvare biracko pravo.Idu na to da osvoje 5 predstavnika iz RS u predstavnickom domu parlamentarne skupstine BIH sto bi im omogucilo da anuliraju entitetsko glasanje i provedu razne odluke i promjene ustava,pa i ukidanje RS.Mada koliko mi je poznato postoji drugi nivo zastite koji se zove dom naroda BIH i mislim da skupstina RS imenuje predstavnike tamo.
teoretski moglo bi se desiti da se prijavi 400 000 muslimana iz federacije i inostranstva i da kolacija prvi mart osvoji vlast u RS i imenuju predstavnike u dom naroda BIH i kroz ustavne reforme ukinu RS i stvore unitarnu centralizovanu BIH..opasne su ove igre koje igraju ovi u sarajevu

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mosh misliti :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eRAKW9mScpY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 15:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Zanimljiv plan, svaka im cast. Ljudi se drze svoje politike i ne odustaju ni centimetar od svojih stavova, tako se to radi. Oni ce u tome i uspjeti, a mi cemo kao po starom obicaju popustati. Nas problem je sto nasi politicari rade za njih, sve to ide polako i ne moze se primjetiti, ali kad se pogleda unazad ubise puru u nama. Umijesto da blokiraju rad i da uslovljavaju funkcionisanj BiH institucija razrjesavanje i osudom zlocinaca koji su ubijali Srbe oni samo pricaju bajke. Sto ne pokrenu inicijativu da se donese dan na nivou citave BiH za Jasenovac, i svaki razgovor da pocne sa pricom kako je izvrsen genocid nad Srbima, naravno da to ne moze pa Milorad Dodik je dokumentaciju dao Hrvatima, pametnom dosta, a vecini onako kako treba.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Opet dijaspora iz daleke Skandinavije ne zna šta će iz dosade! Uostalom ne možeš se prijaviti i živjeti na 2 adrese. Barem vani to nije dozvoljeno. Teško je ostvarivo da se 400 hiljada njih prijavi u Republici Srpskoj. U tom slučaju bi morali otkazati prebivalište u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Holandiji itd itd. Nešto nisam siguran da bi to željeli. Pokušaju li trebalo bi uzvratiti istom mjerom ( barem kada su u pitanju Bošnjaci iz FBiH) i prijaviti prebivalište u FBiH i zalagati se za recimo treći entitet i pripajanje dijela zapadne Bosne Republici Srpskoj kako bi se npr. Bihać odsjekao od ostatka FBiH. ili čak za ukidanje BiH. Pri tome mislim i na Srbe koji su se i prije rata iselili za Srbiju, Crnu Goru, Srbe u EU i Sjevernoj Americi. Na ekstremizam treba odgovoriti samo istom mjerom.
je dokumentaciju Dodik dao Hrvatima. Koliko ja znam sve što su Srbi uspjeli sačuvati kada je HV poharao spomen područje Jasenovac 1991. i dalje se nalazi u Republici Srpskoj.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 15:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja bi svima koji se prijave poslao račune za sve moguće vrste poreza i dadžbina....

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kako idu te prijave i dali je to izvodivo ako nemaš mjesto stanovanja u RS.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
_зока je napisao:
Ja bi svima koji se prijave poslao račune za sve moguće vrste poreza i dadžbina....

ma da,koliko vole zemlju ne bi ih se dvoje priijavilo kad treba nesto platiti

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2012, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nish veselije od bosnjackog naci patriotizma i srpske gluposti :lol:

Ajde prst na glavu?

Da li su uspjesno odradili Srebrenicu? Jesu, ali u krasni... Koliki je odziv bio? A svrsavalo se od proljetos na tu temu. Rekao bi covjek da ce se prijaviti bar 100.000 ljudi. A prijavilo se koliko? 1000-1500 neSrebrenicana.

I sta ce sada biti? Policija i Tuzilastvo RS ce nacepiti 50-100 sirotana iz te grupe i dovoljno je da ih jednom, dvaput pozovu na obavjesni razgovor i da im se smuci sva ta prica. Ako nista drugo, treba platiti benzin do Srebrenice ili Bijeljine.

A i tzv. dijaspora sere na kvadrat, sve bi ono kao nesto jedna jedina, plavo zuti salovi, Ibrahimovic, zastavice na retrovizoru bla, bla truc... A koliko uzme dan godisnjeg odmora da se prijavi za izbore? Beeeeeeeeeeeeee....

Da se razumijemo, imam isti stav i prema Srbendama :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Svidja mi se kako pises, ti si bas pametan. Ho's se druzit' sa mnom?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 07:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
The_new_Statesman je napisao:

Ajde prst na glavu?

Da li su uspjesno odradili Srebrenicu? Jesu, ali u krasni... Koliki je odziv bio? A svrsavalo se od proljetos na tu temu. Rekao bi covjek da ce se prijaviti bar 100.000 ljudi. A prijavilo se koliko? 1000-1500 neSrebrenicana.

I sta ce sada biti? Policija i Tuzilastvo RS ce nacepiti 50-100 sirotana iz te grupe i dovoljno je da ih jednom, dvaput pozovu na obavjesni razgovor i da im se smuci sva ta prica. Ako nista drugo, treba platiti benzin do Srebrenice ili Bijeljine.

A i tzv. dijaspora sere na kvadrat, sve bi ono kao nesto jedna jedina, plavo zuti salovi, Ibrahimovic, zastavice na retrovizoru bla, bla truc... A koliko uzme dan godisnjeg odmora da se prijavi za izbore? Beeeeeeeeeeeeee....

Nije veselo uopste, a ta pamet nas je kostala svaki put.

Srebrenica je odradjena, a vec su bile izjave stranaca o nasrtljivosti nase murije prema muslimanima u Srebrenici, ovdje kod nas ljudi sve shvataju olako i kao ma sta oni mogu, a ovi rade li rade na svojim ciljevima, najljepse je imati stav izdizanja iznad svega i postaviti se kao neutralan i kao samo vas posmatram i grohotom se smije. Ja mislim da ove inicijative uopste nisu bezazlene.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 08:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i nisu. Zbijaju redove i doprinose opstanku ne bas sposobne vlasti.
Mogao je Srbin veoma lako pobijediti, ali to nije bio cilj.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 08:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Znači ako se prijavi 400000 muslimana birača ima da ih bude više nego Srba koji će izaći na izbore...Znate li vi koji je to SF?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
_зока je napisao:
Znači ako se prijavi 400000 muslimana birača ima da ih bude više nego Srba koji će izaći na izbore...Znate li vi koji je to SF?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nHj0dtSwxqQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
The_new_Statesman je napisao:

Ajde prst na glavu?

Svaka ti stoji...

Inace je opstepoznato da svi mi jedni o drugima imamo tako neka misljenja, vise puta sam sjedio sa Srbima koji zaista vjeruju kako smo mi kao nesto puno slozniji, manje zavidni i sl., a u stvari je to sve isto u 10 deka.

Znam masu ljudi kojim je tesko izvaditi BH licnu kartu (za svoje dobro da ga ne jebe majmun na granici), a kamo li prijaviti se za glasanje i sl, a o nekom ciljanom prijavljivanju-odjavljivanju je vec duboki SF... jbga, nema se kad od janjeta, pive i rostilja, a krajnji domet je uclaniti se u neku Fb- grupu gdje se sere o genocidima, jednoj jedinoj i ukidanju "mrske"...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 10:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa neće se prasići i janjci sami izjesti :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2012, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam jagnjece i prasece brigade. Da se ne lazemo :D

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 01:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa to bi naša braća u Hristu jako cijenila, da 400 000 Bošnja se registruje u Srpskoj, onda bi oni konačno mogli izabrati svoga člana predsjedništva, a srBski nacionalni korpus bi se ujedinio pred najezdom tolikog broja Bošnja.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_зока je napisao:

Mi u tom slucaju, pravac federacija i tamo se registrujemo.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Samo neka se obrće... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]