The_new_Statesman je napisao:
Nish veselije od bosnjackog naci patriotizma i srpske gluposti

Ajde prst na glavu?
Da li su uspjesno odradili Srebrenicu? Jesu, ali u krasni... Koliki je odziv bio? A svrsavalo se od proljetos na tu temu. Rekao bi covjek da ce se prijaviti bar 100.000 ljudi. A prijavilo se koliko? 1000-1500 neSrebrenicana.
I sta ce sada biti? Policija i Tuzilastvo RS ce nacepiti 50-100 sirotana iz te grupe i dovoljno je da ih jednom, dvaput pozovu na obavjesni razgovor i da im se smuci sva ta prica. Ako nista drugo, treba platiti benzin do Srebrenice ili Bijeljine.
A i tzv. dijaspora sere na kvadrat, sve bi ono kao nesto jedna jedina, plavo zuti salovi, Ibrahimovic, zastavice na retrovizoru bla, bla truc... A koliko uzme dan godisnjeg odmora da se prijavi za izbore? Beeeeeeeeeeeeee....
Da se razumijemo, imam isti stav i prema Srbendama

Svaka ti stoji...
Inace je opstepoznato da svi mi jedni o drugima imamo tako neka misljenja, vise puta sam sjedio sa Srbima koji zaista vjeruju kako smo mi kao nesto puno slozniji, manje zavidni i sl., a u stvari je to sve isto u 10 deka.
Znam masu ljudi kojim je tesko izvaditi BH licnu kartu (za svoje dobro da ga ne jebe majmun na granici), a kamo li prijaviti se za glasanje i sl, a o nekom ciljanom prijavljivanju-odjavljivanju je vec duboki SF... jbga, nema se kad od janjeta, pive i rostilja, a krajnji domet je uclaniti se u neku Fb- grupu gdje se sere o genocidima, jednoj jedinoj i ukidanju "mrske"...