banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Cova pokusava nezadovoljstvo naroda njegovom nesposobnosti podvesti pod "nacizam i antisemitizam" Kakav ulickani pacenik i nesposobnjakovic, sanja "verbalni delikt"
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... BEnje.html
Citiraj:
"Danas imamo u društvu nasilje i mržnju u odnosima među ljudima, na sportskim utakmicama i na političkim forumima. To ne sme da bude prisutno i država na to treba da odgovori kaznenim merama"

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја сам давно написао за Тадића да је зло за Србију и грађане Србије (и то сада све више излази на видело) и да би према његовим способностима евентуално могао да буде председник неке мање општине. Неки ми рекоше да немам појма.

Мали аутократа, са својом елитом, лагано у Србији заводи диктатуру и полако се долази у ситуацију да мораш да пазиш шта и где причаш и пишеш је и због тога може да се најебе. Методе којима се користи актуелни режим су препреденије и модерније од Слобиних (а и како не би биле кад су финансијери са Запада упумпали милионе за обуку ДОС-а) али принцип (Гаврило живео!) је исти: Сатирање политичких противника и завођење апсолутне власти.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Silvio Dante je napisao:
Ја сам давно написао за Тадића да је зло за Србију и грађане Србије.

I ja ... I ja

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
DELLBOY je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Ја сам давно написао за Тадића да је зло за Србију и грађане Србије.

I ja ... I ja

I ja! i ja! :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Борис Тадић је нешто најбоље што Србија има у овом тренутку!
Да му се пратећа екипа пуно бави спином, да изостају резултати у економију, да држава није ефикасна... и још штошта, све стоји. Али шта је наслиједио да води, какву државу и какве проблеме и ко су му алтернативе, он јесте најбоље што Србија има у овом тренутку.

Мало офтопик, да би схватили колико је Србија отишла напријед са овим предсједником... погледајте ову смијурију од предсједничких кандидата на изборима 1992. године: http://www.medarh.org/videoplayer.php?video=5

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 10:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To sam ja rekao više puta....džaba,opet ga pljuju,a sami priznaju da ne znaju ko bi bio bolji...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
shoole je napisao:
на изборима 1992. године

LOOOOOLČINA :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja moram priznati da Srbija trenutno nema boljeg politicara za tu funkciju. Ne volim ga, iako mi je pre bio drag, ali jednostavno nema boljeg resenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
Борис Тадић је нешто најбоље што Србија има у овом тренутку!
Да му се пратећа екипа пуно бави спином, да изостају резултати у економију, да држава није ефикасна... и још штошта, све стоји. Али шта је наслиједио да води, какву државу и какве проблеме и ко су му алтернативе, он јесте најбоље што Србија има у овом тренутку.

Мало офтопик, да би схватили колико је Србија отишла напријед са овим предсједником... погледајте ову смијурију од предсједничких кандидата на изборима 1992. године: http://www.medarh.org/videoplayer.php?video=5

cinjenica da stvarno trenutno u srbiji nema imena sa harzimom i moci da pokrene drustvo neopravdava diktaturu ds i samovolju (mimo ustava) u donosenju vaznih odluka za drzavu. on je pijun, dao je guzicu i sad za sve pare koje je uzeo odradjuje posao. ne smeta to meni nego zasto onda na ovom forumu pisete protiv mile? nema razlike u vladanju, cak je mile za tadica izmislio demokratiju :wink: nego po onoj narodnoj (protiv koga ne mozes....): posto se nismo mogli boriti protiv dvostrukih mjerila-mi smo im se pridruzili? jadno

srbija je 1999 otisla naprijed a sada je, nakon 2003, na istoj liniji kao i 1992- samo su metode vlasti sofisticiranije. diktatura.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 12:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Može biti....Ja dugo nisam bio tamo,tako da vidim samo "fasadu"....a Milu osjetim na svojoj koži....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Može biti....Ja dugo nisam bio tamo,tako da vidim samo "fasadu"....a Milu osjetim na svojoj koži....

tamo je rasulo, zivot u bg je pakao a u manjim sredinama preostaje "strik". tamo npr sudija u bg ima 60000 dinara (550 e) ali sudija u kraljevu 38000 dinara, nastavnica u kragujevcu 28000 i tako, prijatelj mi je pravnik u NVO i ima 50000 dinara( oko 900 maraka), sin od svastike je u policiji (i to interventna)-40000 dinara.... srbija je ekonomski unistena dvaput gore nego sto je npr opljackana hrvatska u privatizaciji.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
"Danas imamo u društvu nasilje i mržnju u odnosima među ljudima, na sportskim utakmicama i na političkim forumima..."

Sta od navedenog nije istina?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rec "danas" u recenici. Toga je bilo i pre, samo se dobro krilo. Navijaci su cesto ogledalo drustva i nacin iznosenja misljenja vecine.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Jel vi gledate ljude po onom što pričaju ili onom što čine, znači ja vam mogu pričati bajke, i sa strane upropaštavti državu i za vas je to implikacija da sam ja dobar. Tadić je diktator upakovan u ROZI celofan, ja ga tako bar vidim, priča meni ne znači ništa, to je opijum za naivne.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Citiraj:
"Danas imamo u društvu nasilje i mržnju u odnosima među ljudima, na sportskim utakmicama i na političkim forumima..."

Sta od navedenog nije istina?

pola misli je spin. ukupno, nije istina da drzava moze odgovoriti kaznenim mjerama na verbalni delikt (moze ali to je terorizam i diktatura) ( vec je pokusao nekakv zakon o informisanju pa ga je ustavni sud oborio). zasto nije rekao da drzava treba uloziti novac u obrazovanje, napraviti akcijski plan i edukovati ljude protiv nasilja? to mora biti napravljeno u saradnji sa narodom, oslusnuti sta narod zeli i sta ga tisti i u rjesavanju tih problema smanjiti nasilje i mrznju. zasto? to je duzi put a zahtjeva ucestvovanje vise ljudi: sociologa, psihologa, politkologa..struke a svjestan je da analize tih ljudi nece ici njemu u prilog. nema u srbiji nacizma i antisemitizma u toj mjeri i na nacin kako on predstavlja. u srbiji je na djelu institucionalizovani teror i represija. saka ljudi i diktator odlucuju o svemu. konformista moze reci da su demokratskim putem dosli na vlast i da je to demokratija ali onda nemojte imati dvostruka mjerila prema mili i rs. poenta je da tadic ovakvim potezima pere sebe pred EU i SAD koje su dale pare za gore navedene procese- tadic i ds su ih potrosili i prisvojili, pretvorili srbiju u prciju za licno bogacenje i sad je narod kriv, ne preostaje nista drugo vec da ga hapsimo. mda

tadic se ponasa kao iz onog filma "tri karte za holywood": udri milicijo i hapsi narod- neka samo vlast zivi

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
cinjenica da stvarno trenutno u srbiji nema imena sa harzimom i moci da pokrene drustvo neopravdava diktaturu ds i samovolju (mimo ustava) u donosenju vaznih odluka za drzavu. on je pijun, dao je guzicu i sad za sve pare koje je uzeo odradjuje posao. ne smeta to meni nego zasto onda na ovom forumu pisete protiv mile? nema razlike u vladanju, cak je mile za tadica izmislio demokratiju :wink: nego po onoj narodnoj (protiv koga ne mozes....): posto se nismo mogli boriti protiv dvostrukih mjerila-mi smo im se pridruzili? jadno

srbija je 1999 otisla naprijed a sada je, nakon 2003, na istoj liniji kao i 1992- samo su metode vlasti sofisticiranije. diktatura.

Ај полако...

Које одлуке је донио Тадић мимо Устава?
Чији је пијун?
Шта сад Миле? Причамо о Тадићу или правимо компарације? Да споменемо и Санадера и Пахора?
Каква двострука мјерила?
Ко се против кога борио и ко се коме придружио?
Србија 1999. "отишла напријед"? 8) Гдје си ти живио 1999. године? Рат на Косову те године, биједа, стало све, људи бјежали из Србије овамо и тражили посао.
Србија 1992. и сад "на истој линији"? Шта ти значи "на истој линији"? Слобина Србија у вријеме ратова, државне економије, Аркана, Језде и Дафине, курчења пред свијетом, атентата на политиче противнике и новинаре који пишу против власти, хиперинфлације, шверца
... и ово данас поредиш?

Миле (тачније ова наша власт) је ефикаснији од Тадића (оне тамо власти). Мањи смо, Миле ту влада као аутократа, као да малу фирмицу води. Миле има јадну опозицију. Они тамо (Тадић) не знају ни гдје им је граница. Пуно нехомогенија су власт (тамо своју политику воде и пензионери и Динкић и СПС), код нас је ту СНСД апсолутно доминантан. Тадић има пуно јачу опозицију (Николићеви напредњаци).

Ако причамо о Тадићу, дајте да причамо о њему. Ако ћемо поредити некога, тако назовите тему. Наравно да и Тадић и његова власт имају пуно мана, далеко су они од добре власти.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Ај полако...

Које одлуке је донио Тадић мимо Устава?
npr. pokusaj gusenja javne rjeci Zakonom o informisanju
Citiraj:
Чији је пијун?
NSP
Citiraj:
Шта сад Миле? Причамо о Тадићу или правимо компарације? Да споменемо и Санадера и Пахора?
pricamo o nacinu vladanja, mile je zgodna komparacija. ako stvari gledas na jednoj ravni i ako ti je tako lakse biti koncentrisan- bujrum
Citiraj:
Каква двострука мјерила?
relacija tadic - dodik, nacin vladanja. ako treba drvenim bojicama nacrtati nije problem
Citiraj:
Ко се против кога борио и ко се коме придружио?
nije bilo konkretno upuceno tebi ali ako si se pronasao jos bolje
Citiraj:
Србија 1999. "отишла напријед"? 8) Гдје си ти живио 1999. године? Рат на Косову те године, биједа, стало све, људи бјежали из Србије овамо и тражили посао.
moja greska, mislio sam na 5 oktobar i dolazak djindjica
Citiraj:
Србија 1992. и сад "на истој линији"? Шта ти значи "на истој линији"? Слобина Србија у вријеме ратова, државне економије, Аркана, Језде и Дафине, курчења пред свијетом, атентата на политиче противнике и новинаре који пишу против власти, хиперинфлације, шверца
... и ово данас поредиш?
odogovor u citatu gore. naravno da ne mislim na slobodana vec na djindjica. tadic i milosevic nemaju bitnih razlika u ovoj fazi vladanja

Citiraj:
Миле (тачније ова наша власт) је ефикаснији од Тадића (оне тамо власти). Мањи смо, Миле ту влада као аутократа, као да малу фирмицу води. Миле има јадну опозицију. Они тамо (Тадић) не знају ни гдје им је граница. Пуно нехомогенија су власт (тамо своју политику воде и пензионери и Динкић и СПС), код нас је ту СНСД апсолутно доминантан. Тадић има пуно јачу опозицију (Николићеви напредњаци).
opozicija je nesposobna- srbija je podjeljena na bolesne eurofile i supljogljave patriote. umjerenih i normalnih, na zalost, u politickoj retorici nema. to je djelo ovog zutokljunca na vlasti

Citiraj:
Ако причамо о Тадићу, дајте да причамо о њему. Ако ћемо поредити некога, тако назовите тему. Наравно да и Тадић и његова власт имају пуно мана, далеко су они од добре власти.

ako ti se ne svidja diskusija prosetaj sa teme, niko te ne tjera da pises. razumijes? demokratija

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тадић донио Закон о информисању, зар није Скупштина? Зар тај закон нису изгласали посланици више странака (не само ДС-а)? Ни једна странка није тражила став Уставног суда, све се свело на приче по новинама? Па тако и ти као искусан правник тумачиш шта је у складу са Уставом, а шта није?
Како је само покушао да угуши јавну ријеч кад је закон на снази? Онда је угасио?
Коју још одлуку је Тадић донио мимо Устава?
Шта је НСП? Има ли НСП организацију? Ко је у НСП? Ко га води? Клинтон, Буш, Папа?
Што је Миле згодна компарација?

Citiraj:
nije bilo konkretno upuceno tebi ali ako si se pronasao jos bolje

Па коме је то било упућено?

Citiraj:
ako ti se ne svidja diskusija prosetaj sa teme, niko te ne tjera da pises. razumijes? demokratija

Свиђа ми се дискусија, остаћу. Ти пишеш нешто, ни теби није потпуно јасно шта. Ја те фино питам да појасниш, ти одговараш са "прошетај, ако ти се не свиђа.". То није демократија, то је немоћ да се нормално прича. Ако се теби не свиђају питања, шта ћу ти ја?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_zoka je napisao:
To sam ja rekao više puta....džaba,opet ga pljuju,a sami priznaju da ne znaju ko bi bio bolji...

Slažem se, samo mi kod njega smetaju izvinjenja koja nisu reciprocitetna, dakle, ne treba se izvinjavati i prihvatati krivicu ukoliko i drugi kojima se izvinjava nisu spremni da se izvine i prihvate jednak dio krivice, odgovornosti i pokajanja.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
shoole je napisao:

Moglo je biti i gore, da je Srbija ne daj Boze tada izabrala gazda Jezdu ili Milana Panica, ne bi bila bombardovana, ali veliko pitanje bi bilo sta bi od nje ostalo, a i od Republike Srpske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]