banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 00:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2013, 07:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Radoncic-Zakonom-sankcionisati-da-Arapi-masovno-kupuju-nekretnine-219793.html

Citiraj:
SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Fahrudin Radončić najavio je danas da bi u dogledno vrijeme u Parlamentarnoj skupštini BiH mogao da bude usvojen zakon kojim bi bilo sankcionisano da državljani arapskih zemalja masovno dolaze u BiH, kupuju nekretnine i naseljavaju se....

A j.. sisu mame svoje, da je barem s njim bilo sta drugacije, pa hajde.... Doso iz vukojebine s 2 kese, sad drzi pola grada i glumi serifa. Na stranu to sto sam i sam protiv vehabizma i slicnih sranja, ali uzeti odredjenu grupu ljudi i traziti da se za njih primijenjuje odredjeni zakon je cisti rasizam, cak i ako postoji osnova.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ерор звани митраљез Максим...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
De bolan Erro... Smiri se... Nezavisne i Fahro su dobitna kombinacija za Nobelovu nagradu iz fizike :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Koja je to gabula kod bošnjaka,čovječe.Baštiniti evropske vrijednosti i islamske tradicije.Oksimoron. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
WinstonWolfe je napisao:

Zbog?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma predrasude. Pusti to :-) Eto meni si jedan od rijetkih forumasa koji ce prihvatiti i tudje misljenje. A to valja cijeniti :)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ERROR je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Zbog?

Citiraj:
primijenjuje odredjeni zakon je cisti rasizam

Објасни ми зашто је приједлог Фахрудина расизам.

И зашто је уопште битно одакле је он дошао и са колико кеса?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
error@

Sta cemo sa njima ako dodju ? Bosna je i onako siromasna drzava,nema posla za trenutno stanovnistvo jos nam samo arapi fale... + slusam kukanje zemalja gdje arapi vec zive kradu,nepostuju zakone,onda jos malo kradu pa tako ukrug...

Na stranu islam terorizam i tako ti fazoni...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 14:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
izbori se blize...valja malo plasiti jadni narod oba entiteta ! kampanja je.

nema ovde socijale ko na severu pa da nam dolaze emigranti u velikom broju

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
U Sarajevu Arapi upravo grade onaj novi tržni centar preko puta parlamenta na Marijinom Dvoru. Kapital je kapital nebitno je čiji je. Jedino mi smeta što se toliko ulaže u shopping centre i vjerske objekte. Kada bi Arapi i svi ostali izgradili koju fabriku ili uložili u obnavljanje postojećih ne bih imao niti jednu zamjerku. Ma da ne bii trebalo dozvoliti preveliko petljanje Saudijske Arabije. Njihov uticaj bi trebalo smanjiti ako ga je već nemoguće spriječiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bolji je arapski kapital nego zapadni,bar u ovim banana drzavama kao sto je bih..od zapadnjaka ce ti ovdje doci samo prokleti bankari,ili ovi spekulanti koji bi da izmuzu prirodna bogatstva,koncesije na hidroelektrane,ili slicno...nece sigurno doci neki cestit fabrikant i napraviti grinfild investiciju..

ja sam se odusevio skoro,kad sam saznao da su u arapskom bankarstvu-zabranjene kamate :-? :-? ...svaka im cast,evo do prije godinu dana nisam znao na to....

a i da sutra dodje do necega,ne bojte se,nisu neki borci koliko nas prepadaju ovi nasi mediji...znam sta pricam,i pricam iz iskustva 8) ...samo treba biti oprezan sa onim samoubicama i slicnim zaludjenicima,da mi se ne pocnu raznositi bombama ovdje po gradskom prevozu,merkatoru,stadionu...od toga nema odbrane...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka

Problem je što se saudijski kapital svodi na građenje vjerskih objekata i izvoz vehabizma. Ako bi uložili u privredu ne bih imao ništa protiv.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
bolji je arapski kapital nego zapadni,bar u ovim banana drzavama kao sto je bih..od zapadnjaka ce ti ovdje doci samo prokleti bankari,ili ovi spekulanti koji bi da izmuzu prirodna bogatstva,koncesije na hidroelektrane,ili slicno...nece sigurno doci neki cestit fabrikant i napraviti grinfild investiciju..

ja sam se odusevio skoro,kad sam saznao da su u arapskom bankarstvu-zabranjene kamate :-? :-? ...svaka im cast,evo do prije godinu dana nisam znao na to....

a i da sutra dodje do necega,ne bojte se,nisu neki borci koliko nas prepadaju ovi nasi mediji...znam sta pricam,i pricam iz iskustva 8) ...samo treba biti oprezan sa onim samoubicama i slicnim zaludjenicima,da mi se ne pocnu raznositi bombama ovdje po gradskom prevozu,merkatoru,stadionu...od toga nema odbrane...

Da ,Malezija je očit primjer prednosti šerijatske ekonomije.Još samo treba pridobiti Mohameda El Fajeda i mi smo na konju :D
Bez šale ,nit valja kuga nit debela bolja

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mohamad Al Fajed,ako mislis na Dodijevog (princeza Dajana) oca,koji po Londonu i Engleskoj drzi robne kuce Harrods,je egipcanin,a ne malezijac :wink:

Malezijci ulazu u Fk Sarajevo,tacnije ovaj Vincent Tan,gazda Cardiff City 8)

Uglavnom,bilo kako bilo,i od goreg ima gore,a od zapadnih i arapskih invrstitora,jedini gori su-ruski....oni se po ovim Birac-ima (da,Romanov je rus,a ne litvanac),Balkalima,Rafinerijama,Optimama,itd,itd,ponasaju onako kako se investitor vise ne moze ponasati ni u Burkini Faso....ne vodeci nimalo racuna ni o budzetu entiteta,drzave,lokalnoj zajednici,malim akcionarima...a naravno,ni vlast ni opozicija ne smiju pisnuti,zbog politicke podrske Rusije Republici Srpskoj.

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Nov 2013, 20:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U pravo taj Al Fejed,Egipćanin,bio je najveći investitor u Maleziji za vrijeme azijske krize kad je malezijski premijer odbio pomoć MMFa.Ali to je druga priča.
A upravo ruski oligarsi su se i obogatili preko "spasonosnih paketa" MMFa

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka

Indijci nisu takodje baš za pohvaliti. Gdje se god na propalom evropskom istoku pojavio Mittal stanje bi se pogoršalo.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Schlager je napisao:
Uglavnom,bilo kako bilo,i od goreg ima gore,a od zapadnih i arapskih invrstitora,jedini gori su-ruski....oni se po ovim Birac-ima (da,Romanov je rus,a ne litvanac),Balkalima,Rafinerijama,Optimama,itd,itd,ponasaju onako kako se investitor vise ne moze ponasati ni u Burkini Faso....ne vodeci nimalo racuna ni o budzetu entiteta,drzave,lokalnoj zajednici,malim akcionarima...a naravno,ni vlast ni opozicija ne smiju pisnuti,zbog politicke podrske Rusije Republici Srpskoj.

Koliko im država dopusti i kakva je vlast...
Na primjeri NIS. Puni 11% budžeta Srbije, a prije preuzimanja gubitaš u koji je silan novac iz budžeta odlazio.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka

danijell je napisao:
Schlager je napisao:

Koliko im država dopusti i kakva je vlast...
Na primjeri NIS. Puni 11% budžeta Srbije, a prije preuzimanja gubitaš u koji je silan novac iz budžeta odlazio.

Tolika firma a puni svega 11% budžeta Srbije?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' znas ti sta znaci 11% drzavnog budzeta od jedne jedine firme?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Je l' znas ti sta znaci 11% drzavnog budzeta od jedne jedine firme?

Da je barem 15% s obzirom o kakvoj je firmi riječ. NIS ne obuhvata samo 2 rafinerije. Preračunao sam se jer treća rafinerija nije u sastavu NIS-a.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]