banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 17 Jul 2026, 00:39 Danas je 17 Jul 2026, 00:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 11657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 579, 580, 581, 582, 583  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2026, 19:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znači od onoga što "radi na terenu" možemo očekivati nastavak dosadašnje prakse stranaka na vlasti. Ja kontao taj toliko pominjani "rad na terenu" podrazumjeva akcije pomoći potrebitima, uređenje naselja, igrališta, zelenih površina...aktivizam u smislu pokretanja inicijativa za zaštitu kvaliteta života, a protiv građevinske mafije i sl. lad ono qurčina.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
veteran 1987 je napisao:
Tako to ide pojedinacno, a ako su stranke pogotovo ove na vlasti, onda to ide malo drugacije, mozemo popraviti put,rasvjetu ili vodovod itd. Za uzvrat ocejkuju podrsku...

Mozda po selima....ovdje u gradu nemaš čime kupiti ljude u gradskim ulicama (mislim na širi centar). Jer šta god obećaš odmah ti kaže pa to si svakako trebao davnih dana uraditi, bas sto nsii uradio cu glasati protiv ..jer si levat.

U gradu moraš malo drugačije, neke veće projekte početi, ili uvesti neke populisticke mjere tipa dzabni gradski prevoz za penzionere, udžbenike, povećanje plata,itd...

U teoriji, stranka bi trebala imati svoju ideologiju pa da biraš jesi li za ovo ili ono...ali nažalost kod nas se sve to svodi na neki mikro interes.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
_зока je napisao:
Znači od onoga što "radi na terenu" možemo očekivati nastavak dosadašnje prakse stranaka na vlasti. Ja kontao taj toliko pominjani "rad na terenu" podrazumjeva akcije pomoći potrebitima, uređenje naselja, igrališta, zelenih površina...aktivizam u smislu pokretanja inicijativa za zaštitu kvaliteta života, a protiv građevinske mafije i sl. lad ono qurčina.

ma sve to Zoka, samo je otišlo pod ITD... Zavisi ko izabere kakvu strategiju za rad na terenu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:

U principu, uglavnom aktivnosti van stranačkih prostorija. Ili kako to neki vole reći silazak u bazu, neposredno kontakt sa građanima, članovima... Te neke akcije se pokreću nakon kontakta.

Sad što je to kod nas otišlo u ekstreme - šatori i piva i pečenje sa jedne ili asfalt i obećanja sa druge, to je ipak do mentaliteta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 23:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Eto, meni je rečeno da se može riješiti moj problem koji se vuče po mailovima sa gradskom upravom preko pet godina, ali da se očekuje glas na izborima.
To je valjda taj rad na terenu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2026, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka

To ondak spada pod pojam "siguran glas", jer je bio uspješan rad na terenu :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2026, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ne, ne, prvo glas pa onda terenski rad..

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2026, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
https://www.facebook.com/share/1AnUzKZdzV/

Hahahahah

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka

SDS prelomio.
Blanuša za predsjednika, Božović za srpskog člana predsjedništva BiH.
Opozicija ide u više kolona, jer su kandidati i Stanivuković za predsjednika i Vukan za člana predsjedništva.

SNSD, kako stvari sada stoje, uzima izbore za inokosne funkcije.

Ko će ovaj put biti kriv kada SDS "pukne" na izborima?

BTW. Medo neće u SDS, ide kod Vukana, skontao da bi mogao lako proći, ne sada, već za dvije godine u skupštinu grada, jer Vukan za razliku od SDS-a ima odbornika.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Koja glupost za Bozovica. Odnijece par hiljada glasova Vukanu, sto mozda bude i presudno. A za predsjednika RS, tu tek posten covjek ne zna za koga bi glasao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka

Važniji su izbori za skupštinu.
Tu će opozicija izaći raštrkano, umjesto u 2-3 kolone.
Šteta, jedna jaka opoziciona koaliciona lista za skupštinu (uz jednu do dvije pojedinačne ili koalicije) možda bi i imala šanse, jer bi privukla i neke apstinente, a onda neko iz sadašnje vlasti mogao preleteti čime bi se SNSD skinuo.
Ovako koalicija oko SNSD-a ima šansu da uzme većinu, ali je pitanje koliko će SNSD imati poslanika.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 20:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Eto, mene su privukli da razmišljam o izlasku na izbore... jest da će SNSD uzeti, ali makar imam glasati za nekoga protiv Draška, a da nisu crveni :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Draskic ako je pametan, sad ce se povuci i pustiti ove da ih Mile pomete jos jednom. U skupstini svakako nece navuci vecinu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 04:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Draško je već najavio da će u nedelju u 19 proglasiti svoju kandidaturu za predsjednika RS ako SDS ne prihvati njegovu ponudu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 05:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
<Enter_name> je napisao:
Eto, mene su privukli da razmišljam o izlasku na izbore... jest da će SNSD uzeti, ali makar imam glasati za nekoga protiv Draška, a da nisu crveni :D

+1 х2

Избор је као рак или леукемија, али увијек остаје опција да се гласа за неког потпредсједника, неког новог Влајкија, Комшића и слично. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 06:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Draško je već najavio da će u nedelju u 19 proglasiti svoju kandidaturu za predsjednika RS ako SDS ne prihvati njegovu ponudu.

Znači svjesno će sam sebi skinuti oreol pobjednika...karma je čudo

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 09:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
trebao je ici kontra zeljke i sigurno bi uzeo....ovako ce opozicija imati dva kandidata.....i ona prolazi......

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 09:21 
Veteran
Veteran

niko ne komentarise ovo.... Vukanovic prevukao sebi i Medu i Pravdu za Davida.... cak ce ona "aktivistkinja" advokatica Pravde za Davida biti na listi........ Vukanoviceva borba za prelazak praga se nastavlja..... sds ni Medu nije mogao prevuci.......
i oni bi inokosnu funkciju :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Hajde ti iz PzD tu i tamo, ali Bogu hvala pa je recimo Medo prešao kod Vukana. Da je bilo pameti Medo bi bio na mjestu Minje Savanovića. Pravi narodni čovjek i gradski lik. Kad se samo sjetim kako utišava onomad onog žvalju Ilića, pa to je već za narednih 5 godina glas.

Za razliku od Srbije, ko hoće i želi da vidi, mi imamo poštenu i časnu opciju koja do sada nije ukaljana i isprljana, osim što njihovog glavnog čovjeka "u Trebinju nešto ne vole". Nažalost, ostatak opozicije je samo malo bolja verzija ovih vladajućih prikolica tipa US, SP, SPS. O crvenoj brigadi je izlišno pričati.

A šta tek reći za Jecu Zavetnicu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2026, 09:29 
Veteran
Veteran

ElPadrino je napisao:
mi imamo poštenu i časnu opciju koja do sada nije ukaljana i isprljana

postenja i casti nema u politici..........

vukanovic privlaci sada sve koga moze samo da bi presao prag.........to je samo taktika..........

Vrh

[ 11657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 579, 580, 581, 582, 583  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]