ERROR je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Ово када неко изјави сваки пут дође као нека сензација.
Али треба што више потенцирати овакве изјаве, да би се на крају тим потенцирањем (више оваквих изјава кроз медије, организовање трибина и сл.) дошло до ефекта нормализације тј. да таква изјава буде сасвим нормалана јер је она апсолутно тачна. Геноцида није било и тај термин је српском народу наметнут.
Onaj ko se pitao o karakteru i nazivu onog sto ti i idiot Vlajki ne priznajete je zavrsio s tim poslom, a i oni koji su imali veze s dogadjanjima vecinom uredno robijaju za isto.
Sirom svijeta ima masa onih koji negiraju holokaust, te umanjuju broj zrtava istog, al iako imaju istu taktiku ko vas dvojica, nesto im ne ide

, pa vi vidite....
I ne znam zaista kojeg k...a se majmun petlja oko Srebrenice i sta je tu relevantno njegovo misljenje? Tamo se nazalost desio nezapamcen zlocin i zvali ga ovako ili onako, na prostoru Evrope u zadnjih 50 godina nije zabiljezeno nista blizu zla koje je tamo pocinjeno. Kao potpredsjednik RS, izabran iz reda hrvatskog naroda (

), misli li ovaj raditi ista za neciju dobrobit, npr Hrvata, ili je samo tu da glumi dvorsku ludu i nastavlja Miletove ludorije i lupanja kad se ovaj primiri?
Па сигурно ће више одради за свој народ од Комшића. У то уопште не сумњам.
Злочин се десио, то нико не оспорава, али оспорава се термин геноцид.
А што се тиче тих који робијају. Они робијају по принципу "Кадија те тужи, кадија ти суди" који је обавезан када су Срби у питању, јер се ради о једном апсолутно анти-српском суду и то показују и статистичке чињенице али и случајеви попут Харадинаја, Орића и Шешеља, где су два џелата одшетала слободна док се Шешељ држи већ годинама у притвору иако је јасно да тужба нема никакву правни основу и да тужилачка екипа нема ни доказе ни сведоке који могу да потврде наводе оптужнице.
Међутим, то није тема. Тема је изјава Влајкија. Шта ће о Сребреници да мисли један Американац или Норвежанин мени савршено пуца цкура а врло ми је битно шта ће Срби да мисле и зато је мој став да овакве изјаве треба што чешће да се пласирају кроз медије док не постану нормала, јер не сме да се допусти да се српском народу (и нараштајима који долазе) термин геноцидног народа наметне јер за то не постоје основе.
То што се теби то не свиђа и зато ме боли цкура, јер је твоје мишљење по овом питању небитно. Битно је шта мисле Срби.