banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 13:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Tek sam danas čuo za ovog čovu. Vjerovatno je pominjan negdje na forumu, ali mislim da je dovoljno zanimljiv da ima svoju temu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Farage

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M0Zbpa3i4HY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 20:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma to je neki serator tipa Šešelja ili Mile,populistički političar al' zalomimu se koja pametna......Elem,evo njegov intervju za press....

Citiraj:
Srbija je na putu ka Evropskoj uniji. Šta biste poručili srpskoj vladi, a šta srpskom narodu. Treba li nama EU, trebamo li mi njoj?

- Najkraće rečeno, pazite šta želite. Mogu da razumem da vaše političke vođe žele da stanu uz bok evropskim „top" političarima. Onda bi dobili šansu da svako malo dobiju tapšanje po ramenu od Angele Merkel ili Nikole Sarkozija, da uživaju u kanapeima i toplom šampanjcu na svim onim samitima. Ali ja im predlažem oprez. Vaši političari će izgubiti kontrolu nad sopstvenom zemljom. Što se tiče vašeg naroda, ne sumnjajte uopšte da ćete ulaskom u Evropsku uniju izgubiti najvrednije ljude. Mladi profesionalci napustiće Srbiju u potrazi za boljim poslovima i boljim šansama negde drugde. Vaši zakoni više neće biti vaši, i nećete više uživati u demokratskom pravu da promenite vlast ako vam se ne sviđa, jer će se odluke o vašim životima donositi u Briselu, a ne u Beogradu.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Pres ... 565/Izgubićete+kontrolu+nad+svojom+zemljom.html

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pa naravno da je tako. Zato domaci politicari i nece u EU. Jer sad mogu raditi sta hoce, sami donose zakone, vrse korupciju i niko im nista ne moze, jednostavno to je njihova privatna drzava. Kad bi bili EU zakoni oni bi izgubili moc, a mnogi zavrsili i u zatvoru. Zbog toga i snsd i mnogi drugi prezaju od EU i cine sve sto mogu da odgode ulazak jer to im odrzava gotovo neogranicenu moc u datim okolnostima. Ovako ne polazu racun nikome i mogu raditi sta hoce niko im nista ne moze. Pa sto bi oni htjeli u EU jer njima bi bilo gore, a narodu sto je gore bez ulaska to njih boli briga, vazno je da je njima bolje i da je drzava privatno vlasnistvo u kome oni samo donose zakone i pitaju se sve.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ni meni se ne ide u EU, a nisam korumpirani političar...dobro nisam političar...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
_zoka je napisao:
Ma to je neki serator tipa Šešelja ili Mile,populistički političar al' zalomimu se koja pametna......Elem,evo njegov intervju za press....

Kad ti budes doktorirao pravo kad i Seselj (ili eto recimo IKAD ISTA DOKTORIRAO), a onda budes imao muda reci predsjedniku drzave da je Majstor (a uzgred tadasnji predsjednik se zvao Tito), onda imas pravo da Seselja nazivas seratorom.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
_zoka je napisao:

Kad ti budes doktorirao pravo kad i Seselj (ili eto recimo IKAD ISTA DOKTORIRAO), a onda budes imao muda reci predsjedniku drzave da je Majstor (a uzgred tadasnji predsjednik se zvao Tito), onda imas pravo da Seselja nazivas seratorom.

Ne bih da sad ulazimo u detalje, Seselju svaka cast na znanju na faksu ali u zivotu i javnim nastupima nije se bas pokazao. Doktorirati nesto ne znaci automatski biti pametan ili covjekoljuban u opstem smislu. Navescu par doktora pa ti sam procijeni i zasto. Tako su doktori bili i: Pavelic, Mengele, Tudjman, za koje vjerovatno nebi imao rijeci hvale bez obzira sto su doktori. Podsjeticu takodje da su doktori nauka izumili i atomsku bombu i mnoga druga oruzja. Pa procijeni je li nauka ima veze i sa ljudskoscu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 07:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
_zoka je napisao:

Vidi,odgovoriću ti isto što i Zlatku na njegov komentar da je Lagumdžija doktor pravnih nauka.....Danas svaka stoka ima doktorat....
To o "majstoru":........Imaš li ti neki čvrst dokaz o tome ili si samo čuo to od "nekog ko zna nekoga"....

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To s majstorom je najbolja urbana legenda ovih prostora...Šešelj jest genije...u stvari mogao je biti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A u institucijama EU nema korupcije i nepotizma. Sve neki fin i cestit svijet.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nije tema o Šešelju, već o ovom liku i EU kako je neki njeni stanovnici vide iznutra. Nadao sam se da će neko prokomentarisati njegov stav naročito o finansijama, vidim da su neke kerefeke oko evra, u to se baš ne razumijem.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ako ne vjerujete imate Seksa zivog, s njim je koliko se sjecam Seselj robijao zbog te izjave.
Vama izgleda sve sto je malo starije odmah postaje urbana legenda - Seseljove izjave, Balaseviceve antisrpske i pro-muslimanske izjave i sl.

A pitanje: Da li su Lagumdzija ili Tudjman doktorirali pravo u rekordnom roku kao sto je to slucaj sa Seseljom? I da li su nakon tog doktorata pljunuli po vlasti? Jesu malo sutra, prvo su bili komunisti, pa onda kad je to vrijeme proslo preorijentisali se na ono sto su bili, tj. sto je Lagumdzija sad.
Seselj je uvijek bio cvrsto uz svoje stavove, nije ih mijenjao kako vjetar duvne, tako da se slazem s vama, nije sve u doktoratu, malo je i do karaktera.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Nije tema o Šešelju, već o ovom liku i EU kako je neki njeni stanovnici vide iznutra. Nadao sam se da će neko prokomentarisati njegov stav naročito o finansijama, vidim da su neke kerefeke oko evra, u to se baš ne razumijem.

pa kad urednk foruma off-topicuje o Seselju onda ne mozes pretjerano da se drzis teme.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E da sjetio sam se da je u jednoj emisiji sam Seselj pricao o tome, tako da ako neko nema neki drugi dokaz zasto je lezao u zatvoru, onda moramo uzeti da je izjava istinita.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_zoka je napisao:

Citiraj:
Srbija je na putu ka Evropskoj uniji. Šta biste poručili srpskoj vladi, a šta srpskom narodu. Treba li nama EU, trebamo li mi njoj?

- Najkraće rečeno, pazite šta želite. Mogu da razumem da vaše političke vođe žele da stanu uz bok evropskim „top" političarima. Onda bi dobili šansu da svako malo dobiju tapšanje po ramenu od Angele Merkel ili Nikole Sarkozija, da uživaju u kanapeima i toplom šampanjcu na svim onim samitima. Ali ja im predlažem oprez. Vaši političari će izgubiti kontrolu nad sopstvenom zemljom. Što se tiče vašeg naroda, ne sumnjajte uopšte da ćete ulaskom u Evropsku uniju izgubiti najvrednije ljude. Mladi profesionalci napustiće Srbiju u potrazi za boljim poslovima i boljim šansama negde drugde. Vaši zakoni više neće biti vaši, i nećete više uživati u demokratskom pravu da promenite vlast ako vam se ne sviđa, jer će se odluke o vašim životima donositi u Briselu, a ne u Beogradu.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Pres ... 565/Izgubićete+kontrolu+nad+svojom+zemljom.html

Zar nije već tako? Zar neko misli da se u Srbiji ili bilo gdje na Balkanu vlast zaista bira na izborima. Zakoni u Srbiji se donose u saradnji sa USA i EU pogotovo oni vezani za ekonomiju na štetu Srbije naravno. Čitavim ovim regionom se već upravlja iz Brisela, Vašingtona, Berlina. Zapad je smaknuo ili pomaknuo sa političke i društvene scene sve koji su mu smetali. Čim je Đinđić na sto stavio Kosovo smaknuo ga je taj isti Zapad. Ništa se bez njihovog uplitanja ne dešava na ovim prostorima i ne samo kod nas nego i šire.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2011, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a meni se prigovara kad zagovaram politiku da Srbija okrene ledja EU, podnese zrtvu takve ekonomske politike i udje u iskljucivo ekonomske i politicke veze sa Rusijom, Kinom, Indijom i slicno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]