banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 20:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Svi GA se boje...
PostPoslato: 04 Sep 2010, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ok, gledam malo ovo oko kampanje za izbore i nadam se da i ostali vide ono sto je meni zapalo za oko:
Pa svi se boje Dodoa u borbi za predsjednika (dobro, Tadic kao nekadasnji radikal se tu nesto pokusava nametnuti) dok ostali, Ivanic, Cavic itd... ganjaju druge pozicije, ili da se izrazim na malo grublji nacin - gledaju gdje im je najbolje da uvale dupe za sljedece 4 godine.
Nekad je borba za predsjednika bila izmedju nekoliko kandidata, a neupuceni (i ja medju njima) do kraja nismo znalo ko ce pobijediti.
Ovako, kampanja nije ni pocela, a pobjednik se vec zna.

Ako je ikako moguce, trebalo bi bojkotovati sve ove sto bi bilo logicni predstavnici svojih stranaka za predsjednika RS, pa da ne dobiju ni te pozicije na koje su isli po sistemu "safe-play"... smijesno.

Da se razumijemo, nemam nista protiv da Dodo pobijedi, najjaci je on u toj galami i hrvanju sa federacijancima, ali da su nam ostali politicari tolike pi*ke, to bi trebalo nekako sankcionisati.

Vrh

Tema posta: Re: Svi GA se boje...
PostPoslato: 05 Sep 2010, 06:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Pa svi se boje Dodoa u borbi za predsjednika (dobro, Tadic kao nekadasnji radikal se tu nesto pokusava nametnuti) dok ostali, Ivanic, Cavic itd... ganjaju druge pozicije, ili da se izrazim na malo grublji nacin - gledaju gdje im je najbolje da uvale dupe za sljedece 4 godine.

gledau gdje da se uvale, tacno, a mislim da se Ivanic nije kandidovao da se ne rasipaju glasovi koalicije izmedju dva njihova kandidata. elem, ja mislim da ce ovog Tadica poslije izbora naguziti samo tako. kad izgubi od Dodika izbore, onaj Bosic ce ga izbaciti iz stranke sigurno, na isti nacin kao sto je to uradio i Cavicu, jer mu je Tadic jedina konkurencija za mjesto predsjednika.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
sto se tice Ivanica, stvarno ne vidim boljeg covjeka za poziciju clana predstavnistva jer covjek poznaje pola medjunarodne zajednice a jezika prica koliko haris i komsic zajedno tako da...

Dodik definitivno za predsjednika RS, a za predsjednika Vlade nisam siguran

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Frenki je napisao:
Dodik definitivno za predsjednika RS, a za predsjednika Vlade nisam siguran

Postujem svacije misljenje, ali covjek koji je predsjednik drzave ili entiteta bi morao imati neke osnove lijepog ponasanja osim kravate i odijela. Gdje ste vidjeli u nekoj ozbiljnoj zemlji predsjednika koji psuje na tv, koji pjeva na zborovima, koji ima ponasanje kao sa pijace.
Isto kao sto u ozbiljnim zemljama predsjednici ne idu bez kravate, ne nose uniforme, tako treba i da imaju neki minimum ponasanja. Kako covjek koji se ponasa kao pijacar moze predstavljati milion i vise ljudi u svijetu i ako ih bude predstavljao kakav napredak ocekujete. Naravno, za primitivnu sredinu kao nasa, on je lafcina, ali u globalnom planu civilizovanog svijeta takvo ponasanje predsjednika je neprihvatljivo i u ni jednoj ozbiljnoj zemlji nebi mogao biti ni predsjednik opstine sa takvim manirima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
joj kad svi počnu da pametuju....

Ako se sjetimo bivšeg presjednika SAD-a (Bush-a), koji je sve imao kao Dodik...
onda možemo da kažemo da smo se ugledali na ''najdemokratskiju'' državu na svijetu :D :D :D
Ako Dodik pobjedi...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 19:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ma vlast treba malo mijenjati, jel Dodik postaje diktatorMAN pa ga treba malo spustiti da se ohladi. Chojek je pocheo da preceruje.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
LemiGO je napisao:
Ma vlast treba malo mijenjati, jel Dodik postaje diktatorMAN pa ga treba malo spustiti da se ohladi. Chojek je pocheo da preceruje.

о том ја говорим сво вријеме..
додикотура.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
DELLBOY je napisao:

onda možemo da kažemo da smo se ugledali na ''najdemokratskiju'' državu na svijetu :D :D :D
Ako Dodik pobjedi...

I sta je Amerika dobila za vrijeme njegove vladavine? Nista. Rat i svjetsku krizu. Znaci da nije dobar izbor covjek koji fura takve stvari. Osim toga, iako je bio jedan od najgorih Americkih predsjednika, bar nije nikad javno psovao na tv za razliku od Doleta. Kako samo spominjes najdemokratskije drzave kad je nesto lose, a kad je nesto dobro onda ne spominjes.
Sto se tice Doleta i njegovog ponasanja moze se porediti sa Hugom Cavezom mozda.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ej moralisto...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
jellyfish je napisao:
DELLBOY je napisao:

Ako Dodik pobjedi...

I sta je Amerika dobila za vrijeme njegove vladavine? Nista. Rat i svjetsku krizu. Znaci da nije dobar izbor covjek koji fura takve stvari. Osim toga, iako je bio jedan od najgorih Americkih predsjednika, bar nije nikad javno psovao na tv za razliku od Doleta. Kako samo spominjes najdemokratskije drzave kad je nesto lose, a kad je nesto dobro onda ne spominjes.
Sto se tice Doleta i njegovog ponasanja moze se porediti sa Hugom Cavezom mozda.

Pobio je hiljade i hiljade neduznih muslimana na Bliskom istoku, ali bar nije psovao.
Sta ti je odgoj :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 12:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
LemiGO je napisao:

Istog sam mišljenja. Treba ga mijenjati. Ovo je postalo monotono i na vlast dovesti nove. Nipošto stare, oni su se dokazali. Novi ljudi pa i među njima ima i starih lopova ali u principu treba nove ljude na vlast. Pa nek se dokazuju. Na prošlim sam glasao za Mileta i nije ispunio obećano što automatski znači da nije dosljedan što ću ja kao građanin kazniti. Iz moje kuće 4 glasa. Za nove naravno.
A ta priča da ga se boje.... ma daj, Mile je običan cirkusant(istina je da je dokazivao kad hoće nešto to i uradi) sa gomilom poltrona i žiranata koji ga htjeli ne htjeli, gotive. Inače penali.

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 01:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Миле је цар.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 06:53 
joj moralista, kao da smo mi svi teski nobles pa sad nam treba predsjednik po najvisim kriterijima svjetske kulture.. ajd molim te..
radmanovic nikako ne za clana predsjednistva, mislim da nije za tu poziciju nikako.. nekakav mi je smusen, mekan, jednostavno nije da stane na crtu silajdzicu i komsicu.. treba neko puuuuno jaci za tu poziciju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]