breskvica je napisao:
Besparica je napisao:
aco51 je napisao:
Bulevar Zorana Đinđića jutros je ponovo osvanuo oblepljen plakatima sa natpisom Bulevar Ratka Mladića,
Debili. Ni oni ne znaju sta zele reci sa tim.
ja zaista ne mogu da vjerujem da od Srba niko ne zna za Djindjicev govor na njemackoj TV koju sam svojim usima slusala, dal je bilo na ARD ili ZDF tokom bombardovanja Srbije kada je rekao:
Serbien muss mehr und stärker bombardiert werden..
"Srbija MORA biti vise i jace bombardovana"
sta je prije toga ili nakon toga ili u kojem kontekstu rekao, mene NE ZANIMA..a zavrsio je onako kako je trazio..
Breskvice sta tebi nije jasno?
Nadji mi taj snimak ili tekst gdje Djindjic to izjavio sto si ti napisala. Ne mozes ga naci jer NE POSTOJI.
Ima izjava gdje rekao ili bolje receno analizirao da je logicno da Nato nastavi bombardovanje, i da Srbija moze da izdrzi 7 dana ali Milosevic puno duze (u tom smislu).
Sada ga se gleda kao mafijasa...a kako se drugacije trebao srusiti Slobo, hej aj sidji sa vlasti, pusti mene ja to mogu bolje

...nemojte biti naivni, normalno da je morao imati konakte sa JSO da ne bi doslo do krvoprolica...samo zbog toga ga oznaciti kao kriminalca govori puno o ljudima koji ga tako oznacavaju. Na kraju krajeva zato su ga i ubili jer im je rekao NE, poslije demonstracija i rusenja Slobe.
Otisao je u Crnu Gore, nakon sto je Curuvija ubijen, sto je stvarno bilo cudno za to vrijeme

...imao je covjek osnovane sumnje da je on slijedeci i jedino sta je mogao je da se smakne...koliko puta je na Vuka pokusan atentat, a da ne govorimo o nerijesenim ubistvim...
Nazalost jadna je ta Srbija, koja covjeka koji se definitivno razlikovao od drugih i ulijevao neko nadu u bolje sutra, oznacava kao mafijasa i izdajnika, a slave se nekil ljudi koji su srpskom narodu nanijeli zla dovoljno za...
Ne milsim ja da bi on u jednom svom mandatu napravio cudo od zemlje, ali bio je pozitvina licnost, i prilicno sam siguran da je pozivio i ostao na vlasti, za 10 godina je mogao puno pozitivnoga napraviti...